3/8/12

Μιλούν για σχέδιο-φάντασμα




 Έκτακτη σύσκεψη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Αλεξανδρούπολη

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκτακτη σύσκεψη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας με τις  Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, καθώς επίσης και με εκπροσώπους των Ενώσεων από τις οποίες προέρχονται οι αστυνομικοί που μετακινούνται στον Έβρο, πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη σήμερα το απόγευμα (03/08/12) ώρα 19.30, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που ήδη καταγράφονται εξαιτίας της αιφνιδιαστικής απόφασης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να «επιστρατεύσει» 1.881 συναδέλφους εν μια νυκτί για την εφαρμογή ενός «σχεδίου - φαντάσματος».

Ειδικότερα, στη σύσκεψη έχουν κληθεί εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ με κύριο σημείο τις απαράδεκτες ελλείψεις και συνθήκες διαβίωσης στη Σχολή Διδυμοτείχου, όπου έχει «προγραμματιστεί» ο στρατωνισμός 410 συναδέλφων μας από διάφορους νομούς της υπόλοιπης χώρας.

Επίσης, η Ομοσπονδία έχει απευθυνθεί για μια ακόμα φορά στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ, επιζητώντας την δική του παρέμβαση για την εξεύρεση καταλυμάτων που θα παρέχουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής σε όλους όσους ξεσπιτώνονται για να υπηρετήσουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα τεράστια προβλήματα που προκαλούνται τόσο στους συναδέλφους και τις οικογένειές τους, όσο και στο σύστημα αστυνόμευσης στις περιοχές από τις οποίες προέρχονται.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι ένστολοι δεν αρνούνται να εκπληρώσουν την αποστολή τους αρκεί να διασφαλίζονται τα αυτονόητα!