4/8/12

Τον γρονθοκόπησαν και πέθανε

Συνελήφθησαν χθες (3-8-2012) αργά το βράδυ, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα) ηλικίας 41 και 43 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συμπλοκή και θανατηφόρα βλάβη 62χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα χθες (3-8-2012) το μεσημέρι, ο 62χρονος προσήλθε στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, στο Πύργο, όπου λίγο πριν την είσοδο του στο κτίριο ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Ο 62χρονος διακομίσθηκε άμεσα με σταθμό του ΕΚΑΒ και συνοδεία δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και προέκυψε ότι ο 62χρονος λίγη ώρα πριν έρθει στο Αστυνομικό Μέγαρο είχε συμπλακεί με τους δυο δράστες οι όποιοι τον γρονθοκόπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους και τη σύλληψη τους λίγη ώρα αργότερα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση συνεχίζονται.