9/8/12

Ιερόδουλες και μαϊμού



Αποτελέσματα χθεσινών αστυνομικών ελέγχων στο Κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς».
Ανακοινώνεται ότι χθες (08-08-2012), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζεύς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Πρωτεύουσας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
  • Ελέγχθηκαν δέκα (10) οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα, εκ των οποίων (14) αλλοδαπές και (1) ημεδαπή, καθώς και έξι (6) ημεδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα κλπ. Επιπλέον για (11) από τις αλλοδαπές κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
  • Προσήχθησαν τριάντα επτά (37) εκδιδόμενες γυναίκες από υπαίθριους χώρους, σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν αντίστοιχες μηνύσεις. Επιπλέον (3) από τις εκδιδόμενες (δύο ημεδαπές και μία αλλοδαπή) μετά την εξέτασή τους από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους, βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV και κρατούνται.
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι με διάφορους τρόπους παρεμπόδιζαν - παρακώλυαν την κυκλοφορία των οχημάτων σε φωτεινούς σηματοδότες.
  • Ελέγχθηκαν από κλιμάκια της Οικονομικής Αστυνομίας καταστήματα και επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν (10) φορολογικές παραβάσεις.
  • Εντοπίστηκε στην οδό Αγίου Σάββα 11, στο Βοτανικό μεγάλη αποθήκη, που περιέχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο προϊόντα παρεμπορίου – απομίμησης, όπως τσάντες, ρούχα, ρολόγια κ.λπ είδη. Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία καταμέτρησης και ο περαιτέρω τιμολογιακός και φορολογικός έλεγχος, από τις συναρμόδιες Υπηρεσίες. (διατίθεται φωτογραφικό υλικό και video)
  • Επιπλέον προσήχθησαν (135) αλλοδαποί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και συνελήφθησαν (23) γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις νόμιμης παραμονής στη χώρα και (1) για κατοχή ναρκωτικών.
Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται.