14/8/12

Έβγαλε πιστόλι για να μην πληρώσει ο αστυνομικός

Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικού για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε βάρος 42χρονου Αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του νομού Έβρου, για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση.
Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, χθες (13-8-2012) πρωινές ώρες, ευρισκόμενος, εκτός υπηρεσίας, σε κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, αρνήθηκε αρχικά να καταβάλει το αντίτιμο λογαριασμού στους εργαζόμενους του καταστήματος. Ακολούθησε, φραστικό επεισόδιο με πελάτες του καταστήματος, στους οποίους ο 42χρονος προέταξε το υπηρεσιακό του πιστόλι, απειλώντας και εξυβρίζοντας τους.
Ο 42χρονος συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.