10/8/12

Η Ρουμάνα έκανε δουλεμπόριο με Αφγανό

Συνελήφθη υπήκοος Αφγανιστάν και υπήκοος Ρουμανίας στην Κεφαλονιά για διακίνηση Αφγανής με τα δύο παιδιά της.
Διευκόλυναν την παράνομη έξοδο της Αφγανής με τα παιδιά της, στην Ιταλία μέσω του λιμανιού της Σάμης.
Συνελήφθησαν   στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας για διακίνηση 38χρονης Αφγανής με τα δύο παιδιά της (αγόρια) 10 και 20 ετών.
Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν  στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος Αφγανός, ιδιοκτησίας του, με συνοδηγό την 25χρονη Ρουμάνα και στο οποίο επέβαιναν η 38χρονη Αφγανή με τα παιδιά της, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τρία πλαστά διαβατήρια Τσέχικων Αρχών.
Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος Αφγανός μαζί με την 25χρονη Ρουμάνα, πραγματοποίησαν σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών, μεταφέροντας από την Αθήνα στην Κεφαλονιά, την Αφγανή με τα παιδιά της με σκοπό να διευκολύνουν, μέσω του λιμανιού της Σάμης, την παράνομη έξοδο τους στην Ιταλία.
Το ζευγάρι των αλλοδαπών διακινητών οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Κεφαλληνίας, ενώ το επιβατικό αυτοκίνητο του 25χρονου κατασχέθηκε.