22/6/12

O Nταβλούρος πάτησε πόδι ...

Το πήρε το … μήνυμα ο κ. Οικονόμου το πρωί βλέποντας το πρωί στο υπουργείο τον Βουλευτή Αχαΐας Θανάση Νταβλούρο [φωτο Crimes on air]. Ο Θανάσης ήταν σαν να του έλεγε: «Όλα εδώ πληρώνονται …» καθώς ο κ. Οικονόμου ως Αρχηγός αποστράτευσε τον σημερινό Βουλευτή και τότε διοικητή Ασφάλειας Πατρών. Ο κ. Νταβλούρος είχε κάνει πολύ δουλειά στην Πάτρα, αλλά δεν του συγχώρεσαν ποτέ στην Αχαΐα, το ότι ήταν «δεξιός».  Πίσω και ανάμεσα από τους δυο άνδρες, είναι ... αυτονόητη και η "χαρά" του σημερινού Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ κ. Παπαγιαννόπουλου.

“Η εμπέδωση του αισθήματοςασφαλείας στον πολίτη είναι άμεσηπροτεραιτότητα της κυβέρνησης”, δήλωσε ο βουλευτής Αχαϊας της Νέας ΔημοκρατίαςΘανάσης Νταβλούρος, ο οποίος παρέστηστην τελετή παράδοσης – παραλαβής τουυπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στο περιθώριο της τελετήςπαράδοσης- παραλαβής, ο κ. Νταβλούρος είχε εκτενή συνομιλία με τον νέο  υπουργόΠροστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεργαστούν σε θέματα ασφαλείας, δεδομένου ότι οκ. Νταβλούρος έθεσε στη διάθεση τουυπουργού τις υπηρεσίες του με γνώμονατην πολύχρονη εμπειρία του από τησταδιοδρομία του στην  Ελληνική Αστυνομία.

Η εμπέδωση του αισθήματοςασφάλειας των πολιτών, η αντιμετώπισητης εγκληματικότητας, η πάταξη της λαθρομετανάστευσης, καθώς και η επίλυσητων υπηρεσιακών προβλημάτων τωναστυνομικών, θα είναι οι κύριοι άξονεςστους οποίους θα κινηθεί ο νέος υπουργόςΠροστασίας του Πολίτη, όπως ο ίδιος τους προσδιόρισε κατά την παραλαβή του υπουργείου από τον απερχόμενο υπηρεσιακόυπουργό, Ελ. Οικονόμου.