22/6/12

Τον θεωρούσε "σφαγέα" των δεξιών αξιωματικών

 Ο Νταβλούρος τον Λ. Οικονόμου
Η φωτο που αποκαλύπτει το Crimes on aie είναι από την επίσκεψη Σαμαρά στην Α.Δ Πατρών. Πίσω από τον σημερινό Βουλευτή [πουκάμισο και γραβάτα] ξεχωρίζει το βλέμμα του κ. Ανδρικόπουλου, διοικητή Ασφαλείας που πήρε τη θέση του Θανάση Νταβλούρου με .. συνοπτικές διαδικασίες.

Ο κ. Οικονόμου
Ο Θανάσης Νταβλούρος 1ος σε σταυρούς Βουλευτής Αχαΐας, είναι το στέλεχος της Ν.Δ που
διεμήνυσε στον περιβάλλον Σαμαρά, τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους το κόμμα του επιβάλλεται να απορρίψει την παραμονή Οικονόμου στην Κατεχάκη. Όπως αποκαλύπτει το Crimes on air o κ. Νταβλούρος καρατομήθηκε με το βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, όταν ανέλαβε Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Οικονόμου. Η «λαιμητόμος» των «δεξιών» αστυνομικών έπεσε και σε άλλους ικανότατους και ανώτατους αξιωματικούς με αποκορύφωμα την αποστρατεία του Ταξίαρχου Μαρίνου Γαρνέλη, που ως αστυνομικός επιθεωρητής Ηπείρου σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου ναρκωτικών από την Αλβανία.

Ο Νταβλούρος που χειρίστηκε με επιτυχία στην Πάτρα υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο[ομαδικό φονικό Λόγγο Αιγίου, «μπράβοι» Πάτρας κτλ] κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια εν μια νυκτί καθαρά για κομματικούς λόγους.

 Ο Βουλευτής Αχαΐας θεωρεί τον Οικονόμου «σφαγέα» των δεξιών αξιωματικών, καθώς δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση στο ΠΑΣΟΚικό κράτος.


 Όπως ήδη είχαμε προαναγγείλει στο Crimes on air ο κ. Νταβλούρος πολλές ώρες πριν από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, είχε στείλει τα … χαμπέρια του στη Συγγρού για το πρόσωπο του κ. Οικονόμου.