6/6/12

Οι 9 οίκοι ήταν παράνομοι

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, χθες (5-6-2012) το βράδυ διενεργήθηκαν έλεγχοι σε δεκαεπτά (17) οίκους ανοχής και σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι εννέα (9) οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν παραβιασθεί οι σφραγίδες που είχαν τεθεί από την αρμόδια Αρχή.

Από τους οίκους ανοχής συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα, εκ των οποίων εννέα (9) αλλοδαπές και πέντε (5) ημεδαπές γυναίκες καθώς και ένας (1) αλλοδαπός και τρείς (3) ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του Ν. περί εκδιδομένων ατόμων.
Από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας ένδεκα (11) εκδιδόμενες γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα. Οι ανωτέρω γυναίκες είχαν εξετασθεί στο παρελθόν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.