3/3/12

Ο άξιος Διοικητής επιβεβαιώνεται

Αποφυλάκισαν ναρκοέμπορο στη Ρόδο

Το φωτογραφικό Ντοκουμέντο
Ηχούν ακόμη στα αυτιά μας οι ανατριχιαστικές αναφορές του για αποφυλακίσεις λαθρεμπόρων ναρκωτικών στο νησί. Διαβάστε και αυτήν την φρέσκια είδηση και τα καταλάβετε. Στην επιστολή του ο άξιος διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου Γιώργος Φραγκουλάνδης ο οποίος καταγγέλλει  την αποφυλάκιση 17 ατόμων που κατηγορούνται για διακίνηση ηρωίνης  από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Συνελήφθησαν  στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, τρία (3) άτομα (δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 31 ετών και ένας 28χρονος ημεδαπός), κατηγορούμενοι για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο σπίτι του 31χρονου αλλοδαπού, βρέθηκαν δεκατρείς (13) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 130 γραμμαρίων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και έρευνας, προσήλθε στην οικία του 31χρονου ο 28χρονος ημεδαπός, με σκοπό να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 31χρονος Αλβανός διατηρούσε στην οικία του και πωλούσε τις ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη) σε τοξικομανείς της Ρόδου, κατ’ εντολή 28χρονου ομοεθνή του, στον οποίο και απέδιδε τα χρήματα από την εμπορία των ναρκωτικών.
Από αναζητήσεις που ακολούθησαν συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου ο 28χρονος Αλβανός και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα χρηματικά ποσά μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν.