3/3/12

Έκρυβε την ηρωίνη στο φίλτρο αέρα

Αυτές είναι επιτυχίες
Μπράβο στη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων




Συνελήφθη στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 34 ετών, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, συσκευασμένη σε δέματα και επιμελώς κρυμμένη στο χώρο του κινητήρα του αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και βρέθηκαν στο φίλτρο αέρα του κινητήρα και στον εμπρόσθιο θόλο εσωτερικά του καπό τέσσερα (4) δέματα, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους δύο (2) κιλών και ογδόντα (80) γραμμαρίων.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά αυτών με χερσαίο μεταφορικό μέσο και κατοχή με σκοπό την εμπορία.
Κατασχέθηκαν η ποσότητα της ηρωίνης, το όχημα που χρησιμοποίησε για την μεταφορά της καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.