17/3/12

Άρπαξαν επιχειρηματία στα Τρίκαλα


Βραδινές ώρες χθες (16-03-2012) στα Τρίκαλα, τρεις (3) άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και με την απειλή πιστολιών που κρατούσαν οι δύο από αυτούς, εξανάγκασαν 42χρονο να επιβιβαστεί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου εντός αυτού του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ, τον δέσμευσαν με χειροπέδες και τον οδήγησαν σε ερημικό παρακείμενο αγροτικό δρόμο της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων-Πύλης, όπου τον εγκατέλειψαν μετά από σύντομο χρονικό διάστημα εντός του προαναφερόμενου φορτηγού αυτοκίνητου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 12-03-2012 στο Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας Αττικής, κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
Διεξάγονται ευρείας κλίμακας έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της ληστείας με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων από όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.