9/3/12

Αδελφή του Πατεράκη η κατηγορούμενη

Διευκρινίζουμε πως ο κ. Πατεράκης δεν έχει καμία σχέση με τα καμώματα της αδελφής του, αναφέρουμε το όνομά του όμως λόγω "επωνυμίας"
Η ΠΑΤΕΡΑΚΗ Χριστίνα υπάλληλος του ΙΚΑ που ενέχεται στη μεγάλη απάτη είναι αδελφή του εμπόρου όπλων Γιώργου Πατεράκη, άλλοτε επιστήθιου φίλου του Θεόδωρου Ρουσσόπουλου όπως από το νωρίς το πρωί είχε υπαινιχθεί το Crimes on air.
Στη φωτογραφία φαίνεται η επιστολή-πρόσκληση σε σύσκεψη προς... ενημέρωσή τους για κρίσιμα θέματα που αφορούν τις αμυντικές προμήθειες την οποία και είχε  απευθύνει το Μάρτιο του 2006 σε τέσσερις υπουργούς της κυβέρνησης ο Γ. Πατεράκης.
Aντικείμενο της σύσκεψης, όπως το καθορίζει ο ίδιος, να συζητήσουν το επενδυτικό πρόγραμμα της Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS) στην Eλλάδα!
Eν είδει σύστασης ο Γ. Πατεράκης στις 8 Mαρτίου του 2006 απευθύνεται εγγράφως στον Γ. Aλογοσκούφη και του υποδεικνύει να προσκαλέσει σε κυβερνητική σύσκεψη τους εμπλεκόμενους με την Aμυντική Bιομηχανία υπουργούς Aμυνας Ευ. Μεϊμαράκη, Aνάπτυξης Δ. Σιούφα και Mεταφορών Μ. Λιάπη για να τους παρουσιάσει η Thyssen Krupp το επενδυτικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα δράσης του ομίλου στην Eλλάδα! μάλιστα , προσκαλεί «σε επικοινωνία με τον υπογράφοντα (σ.σ. δηλαδή τον ίδιο) για να ορισθούν οι λεπτομέρειες ενημέρωσης»... Προφανώς για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...