31/3/12

Έρχεται το ... Μακελειό

makeleio2-2

Από Makeleio.gr

Έχουμε πει ότι κάθε Σαββατοκύριακο θα έχει τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Έτσι και αύριο, εαν όλα βέβαια πάνε καλά.

Οι δυσκολίες είναι τεράστιες, αλλόκοτες αλλά όχι ανυπέρβλητες. Είμαστε μόνοι μας και παίζουμε απέναντι στο σύστημα που δεν γουστάρει αλήθειες. Ήδη(όπως θα παρατηρήσατε την προηγούμενη εβδομάδα), φάγαμε πολλές τριπλοκλωτσιές, όπως λέγαμε και στο ποδόσφαιρο που παίζαμε στις αλάνες της επαρχίας. Σαμποτάζ, "φίλοι" που υποσχέθηκαν και μας πούλησαν την τελευταία ώρα όταν αντιλήφθηκαν τον ντόρο που κάναμε και την θεματολογία εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και άλλα πολλά. Δεν μασήσαμε και κάναμε(όπως σχολίασαν αυστηροί παρατηρητές του διαδικτύου)μια σημαντική καινοτομία. Προβάλλαμε με υψηλά και σύγχρονα τηλεοπτικά στάνταρντ , την πρώτη οργανωμένη τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο. Αψογη και με εξαιρετική ευκρίνεια. Αποκαλυπτική και ξεκάθαρη. Όπως μιλάμε πάντα. Και όπως θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι το τέλος. Στο youtube, ήδη η θέαση του διαδικτυακού ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 έχει προσεγγίσει τις 70.000 αναγνώσεις.

Ξέχωρα από τις realtime επισκέψεις. Τα καταφέραμε γιατί δίπλα μας, είσασταν εσείς. Με ανιδιοτέλεια και πάθος για ελεύθερη και αδούλωτη ενημέρωση. Με μπινελίκια στους μπινέδες και με ευαισθησία στους ευαίσθητους.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Γιατί δεν πουλάμε μόνον τρέλα. Έχουμε και τρέλα με το τσουβάλι. Όταν καταλάβουμε ότι ξεπουλιόμαστε, τα κλείνουμε και φεύγουμε.

Σάββατο λοιπόν και Κυριακή Βράδυ. Το ίδιο σήμα, οι ίδια ομάδα(ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει)και τα ίδια ...θύματα. Το ξεφτυλισμένο πολιτικό σύστημα. Και όσοι το υπηρετούν. Οι εχθροί της αλήθειας είναι και εχθροί του λαού.


Σ.Χ