3/2/12

Έκαναν τον υπουργό να παραμιλάει ...


Από:Fimotro

Την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε» τα ξημερώματα η ομάδα χάκερ των «Anonymous». Οι επισκέπτες του site του υπουργείου άκουγαν ένα ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει...
πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη ενώ έχει καταλύσει τη δημοκρατία και έχει αναγκάσει το λαό να υποφέρει.

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης των Anonymous στην Ελλάδα.


«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι χάκερ μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.

»Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.

»Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας, αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο», προσθέτει η οργάνωση και καταλήγει:«Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».