17/2/12

Έπιασαν τους "αλήτες" κατά δήλωση Μωραΐτη


Φωτο από τα επεισόδια στο Αγρίνιο

Ο Σταμάτης της Ν.Δ το πήρε το μήνυμα από τους ψηφοφόρους του και είπε το "ΟΧΙ" στο μνημόνιο, ο ομορφούφης όμως υφυπουργός Ανάπτυξης είπε το "ΝΑΙ" όπως έιχε δικάιωμα αλλά για την επίθεση στο γραφείο του δήλωσε ότι: "Η επίθεση στο γραφείο μου ήταν μια πράξη βίας, αλητείας άλλα και κλοπής (για κάποιους είναι η «ειδικότητά» τους) από μια χούφτα γνωστών θρασύδειλων «μόνιμων» κουκουλοφόρων".
Για να δούμε τώρα αυτοί οι "αλήτες" πόσους ψήφους θα του δώσουν?
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, υπόθεση διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, που προκάλεσε ομάδα ατόμων, πριν από 5 μέρες, στο πολιτικό γραφείο του Θάνου Μωραΐτη [φωτο] στο Αγρίνιο.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ντόπιων, ηλικίας 37, 34, 26 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για επιβαρυντική περίπτωση φθορών.
Ειδικότερα, την περασμένη Κυριακή (12-2-2012) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, οι τέσσερις ημεδαποί ενεργώντας από κοινού μαζί με άλλα άτομα, αφού έσπασαν την κύρια είσοδο του πολιτικού γραφείου, εισέβαλλαν μέσα και προκάλεσαν φθορές συνολικού ύψους 5.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών τους.