4/2/12

Φανατικοί οπαδοί οι Τσιγγάνοι

Αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ένας άγνωστος δράστης για οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος 28χρονου.
Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, έλαβε χώρα επεισόδιο, μεταξύ Τσιγγάνων [οπαδών του Ολυμπιακού] και διερχομένων Παναθηναϊκών με τα οχήματά τους,  οι οποίοι κατευθύνονταν προς Λιβαδειά για τον αγώνα με την τοπική ομάδα.
Υπήρξε εκατέρωθεν ρίψη αντικειμένων και άγνωστος δράστης ( ROMA ), που συμμετείχε στο επεισόδιο, πυροβόλησε από απόσταση με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στην πλάτη, από σκάγια, ένας 28χρονος φίλαθλος .
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και πραγματοποιήθηκαν έντεκα προσαγωγές. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Η αστυνομική έρευνα, που διεξάγεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.