10/12/11

Δείρτε ακαταχώρητα ...

«Αόρατες» εντολές από τη ΓΑΔΑ στα ΜΑΤ

To Kέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής δίνει εντολές από συγκεκριμένη συχνότητα σε επικεφαλής διμοιριών των ΜΑΤ που επιχειρούν κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων, οι οποίες δεν καταγράφονται, όπως γίνεται με τις άλλες συχνότητες.

Την χαστούκιζαν σε Α.Τ της Τουρκίας

Ο ληστής πήγε να τραβήξει το CZ του



Φυλακόβιος στην Ηλιούπολη


Ο σεσημασμένος ληστής Λ.Α πιάστηκε σε καταδίωξη το μεσημέρι στην Ηλιούπολη, από τον οδηγό της ομάδας ΔΙΑΣ που πρόλαβε τον 44χρονο την τελευταία στιγμή που πήγαινε να τραβήξει το Τσεχοσλοβάκικο 9αρι CZ από τη ζώνη του. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στη Ν/Α Αττική, εγκλώβισε τον ληστή  στην συμβολή των οδών Σ. Βενιζέλου και Παναγούλη, μετά από ληστεία που διέπραξε στον «Γερμανό» της κεντρικής πλατείας. Ο ληστής που δεν είχε συνεργό ακινητοποίησε την ΧΤ μοτοσυκλέτα του και πήγε να τραβήξει το CZ, αλλά ο άνδρας της ΔΙΑΣ έδρασε αστραπιαία και τον αφόπλισε. Χειροπέδες μάλιστα βοήθησε να του περάσει, γνωστός συνδικαλιστής των Ειδικών Φρουρών που επέστρεφε τυχαία  στην οικία του, από τη λήξη της εργασίας του.

Πιάστηκαν στις δαγκάνες του "Αστακού"


Το βαν της λαθρομεταφοράς

Τα ξημερώματα  στα διόδια Ελευσίνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, που διοικεί ο Βασίλης Λάππας [Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττική] συνελήφθησαν ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών και είκοσι έξι (26) αλλοδαποί μετανάστες. Αναζητούνται δύο (2) επιπλέον μέλη του κυκλώματος.  

Ο Πολωνός μαχαίρωσε Σπαρτιάτη

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, γιατί επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 51χρονο ημεδαπό, σε διάφορα σημεία του σώματος του .

Πιάστηκε ο γιατρός του "γιώτα 5"

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν διαβιβασθεί από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας στις Αρχές της Νότιας Αφρικής, συνελήφθη την 8-12-2011 στη Νότια Αφρική, ο 63χρονος γιατρός του ΝΙΜΙΤΣ Μανώλης Νιώτης για τον οποίο είχε εκδοθεί Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.  Ο γιατρός με βεβαιώσεις του έκρινε ηθοποίούς όπως ο Παπακαλιάτης, "ανίκανους" [ι5] να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

9/12/11

Στο πουγκί αντί για λίρες 291 κέρματα

Αφίγγανοι αετονύχιδες στον Ισθμό της Κορινθίας
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στον Iσθμό της Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορινθίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, τρεις (3) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 25, 29 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία    για απάτη.

Υψίστης εθνικής σημασίας ...


Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο
 
Μυστήριο καλύπτει μεγάλη επιχείρηση της ΕΥΠ που βρίσκεται σε εξέλιξη και η οποία χρηματοδοτείται με μεγάλα ποσά από τα απόρρητα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών. Σε αυτήν την άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής ο οποίος δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία άλλη διευκρίνιση.

Για «υψίστης εθνικής σημασίας υπόθεση» και για «μεγάλη απειλή κατά της χώρας», μιλούν αναλυτές της λεωφόρου Κατεχάκη.

Δήλωση βόμβα για πολυδάπανη επιχείρηση της ΕΥΠ

Από τον προηγούμενο χρόνο η ΕΥΠ από τα απόρρητα κονδύλια έχει διαθέσει 1 εκατομμύριο και 200.000 ευρώ για επιχείρηση που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ανέφερε σήμερα στη βουλή ο Χ. Παπουτσής. Διαβάστε τη δήλωση και σε λίγο έρχονται νέες αποκαλύψεις ... 

Για τα μάτια του κόσμου

Ασφαλώς και η ΑΔΑΕ έχει ευθύνη υπουργέ μου που στο θέμα των τηλεφώνων δεν επιτηρεί την ΕΥΠ, αλλά και οι υφιστάμενοί σας τ' ακούν όλα και παράνομα βεβαίως βεβαίως  
Άσφαιρα πυρά στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρό της Ανδρέα Λαμπρινόπουλο εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κατηγορώντας τον για ανεύθυνες και αόριστες καταγγελίες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, σχετικά με την ΕΥΠ και υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών.

Παραμύθια της Χαλιμάς

Tρέχει και δεν φτάνει ο Παπουτσής με τις καταγγελίες Τσίπρα για ομαδικές παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την ΕΥΠ άφού ως γνωστόν μόνο στο ΠΑΣΟΚ, οι μισοί παρακολουθούν τους άλλους μισούς. 

Ομαδικές συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χίο

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Χίου.

Με αρχαίο κράνος

Στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 48 και 53 ετών, για παράβαση του νόμου «περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς».  

Έπεσε στο στόμα του Λύκου

Η 98αρα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες  το βράδυ, στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Χρήμα με δόσεις στην Ιαλυσσό

                                  Τα κατασχεμένα
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, δυο (2) άτομα εκ των οποίων ένας 40χρονος  και ένας 25χρονος ομογενής από την Αλβανία, κατηγορούμενοι για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.  

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει τους ληστές του



Νέο κρούσμα ληστείας  καταγγέλλει ο σύλλογος των διδασκόντων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
«Η εγκληματικότητα τυλίγει πια ασφυκτικά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και οι δράστες αποθρασύνονται» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των διδασκόντων στο Ίδρυμα.

Χτύπησαν χρηματαποστολή στα Σπάτα

 

Του Διονύση Βυθούλκα
 
Ληστεία σε χρηματαποστολή έγινε λίγο μετά τις 10.20 το πρωί της Παρασκευής στα Σπάτα. Δυο άγνωστα άτομα είχαν στήσει ενέδρα σε υπαλλήλους χρηματαποστολής της εταιρείας "Πυρσός" έξω από υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Βασιλέως Παύλου 122.Μόλις ο ένας εκ των υπαλλήλων, ο οποίος κρατούσε μεταλλικό κιβώτιο με χρήματα, κατευθύνθηκε προς την είσοδο της τράπεζας οι δράστες με την απειλή αυτομάτων όπλων τον ακινητοποίησαν.
Στη συνέχεια του άρπαξαν το κιβώτιο, επιβιβάστηκαν σε φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή [τοβημα].

Με Βουλγαρικές πινακίδες κουβαλούσε μαθητές στην Κηφισίας

Στο πλαίσιο διενέργειας τροχονομικών ελέγχων από Αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Δ/νσης Τροχαίας Αττικής, κατελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και περί ώρα 15.00΄ επί της Λ. Κηφισίας, λεωφορείο με βουλγαρικές πινακίδες ιδιοκτησίας εταιρείας μεταφορών με έδρα την Σόφια, να μεταφέρει μαθητές Ελληνικού Ιδιωτικού σχολείου.

Είναι τελειωμένος

Άντε και σε καλή μεριά!


Η Φανέλα με το Νο7 θα ριχτεί στην πυρά στις επερχόμενες κρίσεις του Μαρτίου. Σε μυστική σύσκεψη στην Κατεχάκη διατυπώθηκε η άποψη τον αξιωματικούλη  να τον … έτρωγαν από τώρα, αλλά φοβήθηκαν ότι το αίμα θα έτρεχε ποτάμι μέχρι το ξενοδοχείο Park. H φανέλα με το Νο7 κουβαλά τόσο λέρα πάνω της που δεν κάνει ούτε για σφουγγαρόπανο στις «κρυφές» λέσχες και στα «φρουτάδικα».

Πονηρός ο αστυνομικούλης

Θέλει να καρπωθεί την κατάθεση
Αστυνομικούλης πήγε για κατάθεση 5.000 ευρώ σε υποκατάστημα τράπεζας της Ηγουμενίτσας και από λάθος η άτυχη υπάλληλος έκανε διπλοκατάθεση, δηλαδή πέρασε στον τραπεζικό του λογαριασμό 10.000 ευρώ. Όταν στέλεχος της  τράπεζας επίσημα του τηλεφώνησε, ο πονηρούλης  απάντησε πως «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται …». Ο άπληστος [;] μήπως γνωρίζει πως στην περίπτωση αυτή τη νύφη την πληρώνει η υπάλληλος και όχι η τράπεζα?

Μέχρι να γίνει ο φράκτης ...

Οι Αφρικανοί θα στήσουν καλύβες στον Έβρο

Θα μας έπαιρναν με τις πέτρες

Μας πήραν χαμπάρι και οι ξένοι και μας κόβουν την επιδότηση για το φράκτη του Έβρου. Φανταστείτε δηλαδή πως αν δεν  ήταν  ο Χρήστος Παπουτσής ο αρμόδιος υπουργός τότε  θα μας είχαν πάρει και με τις πέτρες.

... Γεύεται την μοναξιά του

Είναι έτοιμος να γείρει στον ώμμο του "Τόμπρα" και να κλαψουρίσει!
Τον  εγκατελείπουν ένας ένας οι συνεργάτες του. Νόμισε πως μια ζωή θα δουλεύουν για να χτίσει αυτός τη δική του καριέρα. Τώρα τον έχει πιάσει κρίση αφού οι "νέοι"  είναι άβγαλτοι και δεν πιάνουν  τον ... τορό.

Έβρεξε χασίς στον Τσαμαντά

Τα ξημερώματα στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας πιάστηκαν δυο αλβανοί με 228 κιλά χασίς. Ο ένας μετέφερε 84 δέματα και ο άλλος με το ΙΧ του 132.

Θαυμαστά τα έργα σου!


Κάνουν πως δεν ξέρουν για το φόνο

Και παριστάνουν τις  ... αγίες
Η φωτο για να μη παρεξηγούμαστε είναι από θεατρική παράσταση

8/12/11

Για καισαρική ήθελε 1.300 € διευθύντρια

Η 62χρονη γυναικολόγος στο αυτόφωρο 

Συνελήφθη, σήμερα  το μεσημέρι στην Αθήνα, μια 62χρονη γυναικολόγος – μαιευτήρας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.

Έταζαν κληρονομιές


Νιγηριανοί ρησιμοποιούσαν  ως πρόσχημα την εκταμίευση μεγάλων χρηματικών ποσών από «δήθεν» κληρονομιές ή κέρδη από συμμετοχή σε διεθνή τυχερά παιχνίδια.
Σε μία μόνο περίπτωση κατάφερε να εξαπατήσει 58χρονο καθηγητή και να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 203.960 ευρώ.

"Κάνει πιρουέτες" η Βουλευτής

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής, σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ κ. Φωτεινής Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η Πιπιλή πήρε το όπλο της

«Ο  Παπουτσής έχει μετεξελιχθεί στον πιο ανίκανο υπουργό της κυβέρνησης», είπε η μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή και ζήτησε την απολυσή του.

Ενόχληση Παπουτσή για το χαράτσι


Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τη συμμετοχή αστυνομικών σε Επιτροπές που πρόκειται να συσταθούν στις Δ.Ο.Υ. της χώρας για την εξέταση των αιτήσεων που υποβάλλονται από πολίτες και αφορούν στην αναστολή του μέτρου της διακοπής της ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους, λόγω της μη καταβολής του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών , από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνονται τα ακόλουθα: λόγω της μη καταβολής του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων επιφανειών , από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Μπουρλοτιέρης ο καθηγητής του... ασετόν

Για ... δέσιμο;
Σε ένα 2μηνο είχε προκαλέσει πάνω από 21 εμπρησμούς

Αδυναμία του η περιοχή του Ψυχικού


Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 55χρονος εκπαιδευτικός, χθες  το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Β/Α Αττικής, την ώρα που είχε τοποθετήσει και είχε ενεργοποιήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό – εμπρηστικό μηχανισμό σε ΙΧΕ αυτοκίνητο πολίτη, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή δίπλα σε άλλα αυτοκίνητα.

Για τα μπάζα το χρέος

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 62χρονος  ιδιοκτήτης εταιρείας χωματουργικών εργασιών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

Φύλακας ο ληστής των 110.000 €


Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης η ληστεία που διαπράχθηκε με την απειλή όπλου την 29-11-2011 σε υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. Κατερίνης.  

Και εξιχνίαση και συλλήψεις

Τον βασάνισαν μέχρι θανάτου 4 Αιγύπτιοι

Εξιχνιάσθηκε σε χρόνο ρεκόρ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Μάνδρας, η ανθρωποκτονία του αλλοδαπού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης σε χώρο εξωτερικά του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Καταγγείλτε τους παιδεραστές

Ο Μάνος Σφακιανάκης
Για τρίτη συνεχή χρονιά διεξήχθη φέτος με επιτυχία το Συνέδριο για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των ανοικτών γραμμών καταγγελίας παράνομου περιεχομένου στο Διαδίκτυο (hotlines), της αστυνομίας καθώς και της βιομηχανίας (INHOPE Law Enforcement & Industry Conference).

Έκοψε λάσπη το CSI Athens


Τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα έκοψαν …πέρα  και η μύτη, τους έπεσε. Εξάλλου στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής,  έχουν πιάσει σκόρο οι ... επώνυμοι  «Ανεξιχνίαστοι φόνοι».   
Στα Πατήσια μέσα σε σπίτι βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Το έγκλημα έγινε περίπου πριν από έναν μήνα, ενώ ο άνδρας δεν έχει αναγνωριστεί. Στο χώρο πάντως μπαινόβγαιναν Βορειοαφρικανοί που όμως είχαν δοσοληψίες με Αφγανούς. Το CSI Athens … λάκισε ξανά και την υπόθεση ανέλαβε η αναβαθμισμένη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με έδρα την Κυψέλη.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε

Ομιλία Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, στη Βουλή, σχετικά με την αναγνώριση του επαγγέλματος του αστυνομικού ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.

Απελάθηκαν 35 Αιγύπτιοι

Η επιστροφή άλλων τριάντα πέντε (35) αλλοδαπών, υπηκόων Αιγύπτου, στη χώρα καταγωγής τους, ολοκληρώθηκε χθες (07-12-2011) από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πέρασαν 16 χρόνια για να δικαωθεί

Άργησε όχι πολλά, 16 χρόνια, η δικαίωση εταιρείας  από το Συμβούλιο της Επικρατείας  για την καταστροφή του αυτοκινήτου της κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν στην περιοχή του Πολυτεχνείου το 1995, καθώς κρίθηκε ότι δεν υπήρξε αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για την προστασία της περιουσίας των πολιτών από τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους.

Bίντεο με κουκουλοφόρους αστυνομικούς;


Παρακολουθήστε τις αποκαλυπτικές εικόνες και τον ήχο από όλο το βίντεο, καθώς εμφανίζονται κάμποσοι αστυνομικοί με κουκούλες να κάνουν συλλήψεις σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας. Άρα η Αλέκα Παπαρήγα είχε μέγα δίκιο?

Που πήγαν τα λεφτά από τα διόδια στην Κορίνθου - Πατρών;


Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την συνέχιση είσπραξης των διοδίων στην εθνική οδό Πατρών - Αθηνών ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης, αφού έχει σταματήσει η εκτέλεση των έργων και οι μόνοι που «εκτελούνται» είναι οι ...
διερχόμενοι πολίτες.

Προς το Α.Τ Ελευσίνας

Βοϊδοσχολή έβγαλαν ορισμένοι ένστολοι στην αστυνομία της Ελευσίνας και συμπεριφέρονται τόσο απρεπώς σε δικηγόρο που το βράδυ της Τρίτης, τηλεφώνησε για να μάθει το λόγο που κρατείται πελάτης του;  Μάλιστα ο ένας εξ αυτών τηλεφωνικά συστήθηκε ως «υποδιοικητής» ενώ με την ίδια αγένεια μίλησε στον δικηγόρο και η δεσποινίδα που σήκωσε πρώτη το ακουστικό.

Ο "Αγαπούλας" ... τρώει τον Ανακριτή;

Παίρνουν από τα χέρια του ένατου τακτικού ανακριτή  Γιώργου Κασσίμη, τη δικογραφία των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.