3/12/11

28 οι συλλήψεις για χρέη

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης παραγγελιών των Εισαγγελικών Αρχών, έχουν προβεί μέχρι τώρα στη σύλληψη και μεταγωγή στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές συνολικά 28 ατόμων για οφειλές προς το Δημόσιο και μη απόδοση Φ.Π.Α..

Από τις φυλακές έδινε οδηγίες για δόσεις ηρωίνης

Συνελήφθησαν  5 και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη 3
Βρέθηκαν κινήσεις άνω των 66 χιλιάδων ευρώ
Εξαρθρώθηκε,  στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο νησί, αποτελούμενη από έξι (6) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 28, 25, 26, 25, 27 και 22 ετών.

Ο Λάκηςμε χειροπέδες στην Ευελπίδων


     Φωτo: Eurokinissi
To Crimes on air ευχαριστεί το Ειδησεογραφικό πρακτορείο Eurokinissi για την παραχώρηση της Φωτο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων
Ο Λάκης Γαβαλάς ενώ κρύβει τις χειροπέδες με τα μανίκια από τη μαύρη μπλούζα του.

ΣΔΟΕ κερνάει Ασφάλεια Αττικής πίνει ..!

Ο κ. Γαβαλάς που συνελήφθη τα ξημερώματα
"Αντιδεολογική" η ενέργεια του διοικητή Ασφαλείας κ. Δικόπουλου Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση για δικογραφία που σχηματίζει το ΣΔΟΕ Αττικής
Πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία βλέπουμε για δικογραφία που σχηματίζει υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, να  εκδίδει ανακοίνωση  η αστυνομία που συνέδραμε της σύλληψης. Αυτό ασφαλώς και δεν συμβαίνει ούτε και  μεταξύ  των διάφορων υπηρεσιών ακόμη και της ίδιας της Ασφάλειας Αττικής. Στο ΣΔΟΕ Αττικής βέβαια και πιο συγκεκριμένα στο ήδη αναβαθμισμένο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων, τα στελέχη του, έχουν μεγάλη καρδιά και δεν ασχολούνται με τέτοιου είδους  μικροπρέπειες. Όμως στο υπουργείο Οικονομικών είναι διάχυτη η δυσαρέσκεια από την ενέργεια της Ασφάλειας Αττικής να βγάλει στη 1.55 το μεσημέρι ανακοίνωση για την σύλληψη του μόδιστρου Λάκη Γαβαλά.
Τουλάχιστον ως «αντιδεολογική» κρίνεται η ενέργεια του υποστράτηγου κύριου Δικόπουλου που πήγε να πάρει τη «δόξα» από την … επικοινωνιακή σύλληψη.  

Βούλγαροι εξέδιδαν διανοητικά ανάπηρη στην Ερμιόνη

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής 20χρονης αλλοδαπής και σωματεμπορίας στην Αργολίδα, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σε σακιά το χασίς





Κατασχέθηκαν πάνω από 180 κιλά κάνναβης που ήταν κρυμμένα σε εργασιακό χώρο στην Τρίπολη.
Συνελήφθησαν τέσσερα (4) μέλη της οργάνωσης σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στους τρεις νομούς.

Εξαρθρώθηκε  ύστερα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, εγκληματική  οργάνωση που διακινούσε μεγάλες  ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές των Νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας. Σε εργασιακό χώρο, συλλογής μετάλλων στην Τρίπολη, βρέθηκαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη ποσότητας πάνω από 180 κιλά.

Στο φρέσκο του ΣΔΟΕ και ο Γαβαλάς

Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
Ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων και εκ των πρωταγωνιστών τηλεοπτικού reality Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι από το ΣΔΟΕ και την ΕΛΑΣ για χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους περίπου 1.480.000 ευρώ.

Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από το Διογένης Studio, το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεωφόρου Συγγρού, είχε δοθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

Η Τζούλια τα 'δωσε όλα στην Πάτρα

Έκαναν κουτσό και κάμψεις γυμνές?


Μαρτυρία- σοκ για σεξιστική και εξευτελιστική μεταχείριση γυναικών υποψηφίων σε διαγωνισμό του Λιμενικού Σώματος, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ευαγγελία Αμμανατίδου- Πασχαλίδου, ζητώντας την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης.

Στο κινητό το μυστικό



Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
Μια κλήση στο κινητό τηλέφωνο του 35χρονου Αλβανού Φιλίπ Μεσάι λίγη ώρα πριν την άγρια δολοφονία του ίδιου και του τρίχρονου γιου του, κοντά στην Καλαμάτα, αποτελεί "πυξίδα" των ερευνών της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος.

Ηδη η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει την άρση απορρήτου του κινητού του 35χρονου και συγκεντρώνει πληροφορίες για τον άγνωστο που φέρεται να τον προσκάλεσε στο μοιραίο ραντεβού, κοντά στο χωριό Πλατύ της Μεσσηνίας.


Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε ορισμένες μαρτυρίες για «περίεργες δοσοληψίες» του 35χρονου, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η διπλή δολοφονία να σχετίζεται με την αλβανική βεντέτα, το Κανούν, όπου εμπλέκονται οικογένειες από την Βόρειο Αλβανία, οι οποίες σε αρκετές δεν διστάζουν να εξοντώσουν και μικρά παιδιά.


Ωστόσο όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ «μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα στοιχείο από τις αλβανικές αρχές που να εμπλέκει τον 35χρονο ή την οικογένεια του με εγκληματικές ενέργειες στην Αλβανία που να προκάλεσε αντεκδικητικές ενέργειες».
Ο 35χρονος από την Αλβανία και ο τρίχρονος γιος του βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο ΙΧ του νεαρού Αλβανού που είχε ριχτεί από αγνώστους σε αρδευτικό κανάλι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Άριος του Δήμου Καλαμάτας.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας διερχόμενος εντόπισε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο πήγε ιατροδικαστής, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό και ο ανήλικος, που ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένος, βαθύ τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.


Εργάζονταν στο μάζεμα της ελιάς


Ο 35χρονος Φιλίπ Μεσάι είχε έλθει στην Ελλάδα πριν από 17χρόνια και ζούσε στο χωριό Πλατύ στην Καλαμάτα. Η σύζυγός του και τα τέσσερα παιδιά τους ζούσαν στην πόλη Κούξι στην βόρειο Αλβανία, κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια και έρχονταν ανά περιόδους στην χώρα μας. Κατά καιρούς μετέβαινε στην Αλβανία ο 35χρονος.


Εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές, ως οικοδόμος, ελαιοχρωματιστής κλπ. Πριν από μερικά χρόνια μετά από διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή είχαν πραγματοποιηθεί έλεγχοι στο σπίτι του, χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε επιβαρυντικό εις βάρος του [tovima].


Τις τελευταίες ημέρες είχαν έλθει από την Αλβανία η γυναίκα του και ο τρίχρονος γιος του Κέρι και έμεναν στην Κυπαρισσία όπου εργάζονταν στο μάζεμα της ελιάς. Το απόγευμα της Τρίτης ο 35χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που του ζήτησε να τον συναντήσει στην περιοχή της Καλαμάτας. Ο Φιλίπ Μεσάι πήρε μαζί του στη μοιραία συνάντηση και τον τρίχρονο γιο του.


Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έλαβαν ήδη μια πρώτη κατάθεση από την συγκλονισμένη σύζυγο του 35χρονου, που τους ανέφερε ότι ο Μεσάι έφυγε για το ραντεβού ιδιαίτερα προβληματισμένος, χωρίς όμως να της πει τι ακριβώς συνέβαινε. Σύμφωνα με την ίδια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.


Η γυναίκα αναχώρησε στη συνέχεια για την χώρα της όπου θα πραγματοποιείτο η κηδεία των θυμάτων και αναμένεται να παραδώσει νεότερα στοιχεία μόλις επιστρέψει στην χώρα μας.


Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στον εντοπισμό του αγνώστου που προσκάλεσε στο «ραντεβού του θανάτου» τον 35χρονο και το παιδί του.


Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «αυτός που τηλεφώνησε είναι φανερό πως ήταν γνωστός του θύματος, αφού ο 35χρονος ανταποκρίθηκε αμέσως στο ραντεβού. Αλλωστε το γεγονός ότι πήρε και τον γιο του μαζί είναι δείγμα ότι δεν είχε την αίσθηση ότι κινδύνευε».


Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ζητήσει με επείγον σήμα την άρση απορρήτου του κινητού του θύματος αλλά και την σάρωση των κλήσεων στην περιοχή που έγινε το έγκλημα. Ακόμη εκτεταμένη έρευνα πραγματοποιείται για να βρεθούν τα όπλα του εγκλήματος και άλλα στοιχεία από το σημείο όπου βρέθηκαν νεκροί πατέρας και γιος. Επιπλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες - χαρακτηρίζονται ασαφείς - κατοίκων για ύποπτες δοσοληψίες του 35χρονου.


Οι εκτιμήσεις για τη δολοφονία του παιδιού
Οπως ανέφεραν αστυνομικοί μια εκδοχή για τη δολοφονία του παιδιού είναι «ότι θυσιάστηκε προκειμένου να μην αναγνωρίσει τον δράστη. Ομως συνεκτιμούμε ότι το μικρό αγόρι έμενε στην Αλβανία κι ασφαλώς ελάχιστους ήξερε από τους ανθρώπους του προσωπικού περιβάλλοντος του πατέρα του στην Ελλάδα».


Ωστόσο η Αστυνομία ερευνά και το πιο τραγικό ενδεχόμενο «ο δολοφόνος να απειλούσε και να σκότωσε πρώτα τον τρίχρονο προκειμένου να εκμαιεύσει κάποια πληροφορία από τον πατέρα του. Ισως γι' αυτό οι δύο φόνοι να έγιναν με διαφορετικό τρόπο. (μαχαίρωμα και πυροβολισμός)».
Οπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί «ασφαλώς εξετάζουμε και την περίπτωση να πρόκειται για αλβανική βεντέτα στα πλαίσια της οποίας έχουν γίνει παρόμοια αποτρόπαια εγκλήματα».

Τα θύματα του φρικτόυ φονικού

Ο 36χρονος πατέρας που βλήθηκε με όπλο στο κεφάλι ενώ οδηγούσε [φωτο: "Ελευθερία" Καλαμάτας]
 Ο Αλβανός μετανάστης Φιλίπ Μεζάι και το αθώο αγοράκι του, που δολοφονήθηκαν στην Καλαμάτα.

2/12/11

Μαρτυρίες για τον γυμναστή-παιδεραστή του Ρεθύμνου

Κλεμμένα ΙΧ οδεύουν στην Κρήτη



Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
Στα ίχνη κυκλώματος στην Κρήτη που υφαρπάζει εκατοντάδες ενοικιασμένα αυτοκίνητα, μέρος των οποίων χρησιμοποιεί για ύποπτες δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκονται οι δικαστικές κι αστυνομικές αρχές.

Σύλληψη για χρέη

Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες σήμερα  από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 55χρονος μηχανικός και διαχειριστής – εκπρόσωπος Τεχνικής Εταιρίας, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Βιομηχανία ... νομιμοποίησης


Στα Κάτω Πατήσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν και ένας (1) υπήκοος Ινδονησίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία εγγράφων κατ΄ εξακολούθηση και άλλα αδικήματα.

Στην Κομοτηνή με δόσεις


Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, τρια άτομα  ηλικίας 24, 28 (άνδρες) και 23 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για πώληση ναρκωτικών.

Παραδόθηκε ο παιδοκτόνος

Συνελήφθη σήμερα  μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 65χρονος την   ανθρωποκτονία του 39χρονου γιου του.

Και άλλος καθηγητής παιδεραστής

Συνελήφθη 47χρονος  εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια στο Ρέθυμνο
Συνελήφθη χθες  το βράδυ, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 47χρονος εκπαιδευτικός σε σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης του Ρεθύμνου, που κατηγορείται, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

27 διαρρήξεις είναι πολλές;

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε τουλάχιστον (27) διαρρήξεις διαμερισμάτων σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Βρέθηκε η ληστρική συμμορία


Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από τέσσερα (4) μέλη, η οποία κατά τους τελευταίους δεκαπέντε (15) μήνες διέπραξε ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που χρησιμοποιούσαν για την διαφυγή τους, σε περιοχές της Αττικής και της Ρόδου.

Η αποστρατεία δεν έσβησε το μύθο Ραχωβίτσα


Οι ...Μουτζαχεντίν του πρώην Υπαρχηγού


Η αναμνηστική φωτογραφία είναι από κοινωνική εκδήλωση. Και για να εξηγούμαστε δεν έχει τοιχοκολληθεί σε κάποιο από τα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών στη ΓΑΔΑ.

Δεν έχουμε ξανασυναντήσει άλλη φορά και μάλιστα  σε πολύ μάχιμη διωκτική αρχή, να έχει τοιχοκολληθεί το κάδρο ενός  Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια φωτογραφία διακρίναμε  τέσσερα χρόνια πριν αλλά και τώρα που ο Αξιωματικός αυτός είναι απόστρατος. Ασφαλώς και μιλάμε για τον Γιάννη Ραχωβίτσα, που σε «δημοτικότητα» και αναγνωρισιμότητα δεν μπόρεσε να τον συναγωνιστεί  ακόμη  ούτε και ο Τσιατούρας, πριν  φυσικά από το απόλυτο φιάσκο των «Δεκεμβριανών» που έκανε την εικόνα του ως  Αρχηγού με ημερομηνία λήξης.  Υπουργός που πέρασε από την Κατεχάκη έλεγε στο Crimes on air ότι: «Ο Ραχωβίτσας έχει οπαδούς … Μουτζαχεντίν. Αν πήγαινε στη ΓΑΔΑ και πρότεινε τώρα  να πέσει από το γραφείο κάποιος υφιστάμενός, όλοι θα συνωστίζονταν στο παράθυρο για το ποιος θα πρωτοπέσει. Η αφοσίωση αυτή  όμως ήταν το απόλυτο   κόμπλεξ  για τους κατά καιρούς ανταγωνιστές του». Ωστόσο κανείς δεν είναι τέλειος

Ρωσίδα: "Δέρνουν στην Κρήτη"


Μια από τις Ρωσίδες "συνοδούς" πήγε και έπιασε δουλειά σε οίκο ανοχής στην Κρήτη. Διαβάστε τι είδε και έπαθε μέχρι να γυρίσει πίσω στην Αθήνα.


Προτιμήθηκε οικογενειακώς

Ο 2ος ποινικολόγος είναι ο Παύλος Σαράκης, που πήρε "εργολαβία" όλη την οικογένεια των προαγωγών.

Έστελναν Ρωσίδες σε δεμένο σκάφος


Το Crimes on air σας αποκαλύπτει τον "οδηγό" που συμπλήρωναν  κάθε φορά οι τηλεφωνήτριες, με τις "προτιμήσεις -αλλά  και στη συνέχεια- το σχολιασμό του πελάτη".

Έπεσαν σε καλό δικηγόρο

Ο Μπάμπης Λυκούδης είναι ο ένας από τους δυο γνωστούς μάχιμους δικηγόρους που έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός από τα κατηγορούμενα ως μέλη του "Ροζ" κυκλώματος.

Ο κατάλογος των πληρωμένων ραντεβού

Στη "φόρμα" συμπληρώνεται  ιδιόχειρα ο αριθμός των ημερήσιων ραντεβού [ένδειξη "R"] που έκανε ο κάθε οδηγός χωριστά μεταφέροντας τις Ρωσίδες ιερόδουλες. 

Η δικογραφία με τα "πορνικά έσοδα"

Το Crimes on air  με μια σειρά συνεχόμενων αναρτήσεων θα σας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από την οικογενειακή επιχείρηση των "Ροζ  Ραντεβού" , που εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ηρωίνη στα απόκρυφα της καρότσας

            Φωτο Ντοκουμέντο του Crimes on air
Έλληνας λαθρέμπορος παρέλαβε από τον Ασπρόπυργο 1,5 κιλό ηρωίνης, το έκρυψε κάτω από την καρότσα και ... ντουγρού για τη Λάρισα. Στα διόδια της Τραγάνας όμως το μυστικό αποκαλύφθηκε, από την πληροφορία που έδωσαν στην άγρυπνη αστυνομία της Λαμίας, άνδρες της Ασφάλειας Ναυπλίου, υπό την καθοδήγηση του Ταξίαρχου Γιώργου Ντοκομέ.




Το γνωρίζουμε πως ο Γιώργος Ντοκομές έγινε Ταξίαρχος, αλλά ως Αστυνομικός Διευθυντής Ναυπλίου βγαίνει πιο ωραίος ...


Τρεις "σοκολάτες" σε μια

Τον βλέπουν και κρύβονται ...

Ο Ταξίαρχος Ν. Μάρκου δίπλα στον υπουργό προστασίας του πολίτη. Μια άψογη  επαγγελματική σχέση που του εξασφαλίζει όλη την άνεση να κινηθεί χωρίς φόβο και πάθος, εκεί που άλλοι ομοιόβαθμοί του [στην Ασφάλεια Αττικής]  σιωπούν ...
Mε «μισό μάτι» βλέπουν στην Ασφάλεια Αττικής τον Νικόλαο Μάρκου Διοικητή της Οικονομικής Αστυνομίας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τους χαλάει τη «σούπα» ο Ταξίαρχος με τις ομαδικές συλλήψεις σε παράνομα καζίνο, «φρουτάκια» κτλ. Η εγκατάστασή του στο ρετιρέ της ΓΑΔΑ τους έχει αγχώσει, αφού καθημερινά βιώνουν το άκουσμα της νέας υπόθεσης,  που κανονικά όφειλε να αποκαλυφθεί από υπηρεσίες της Ασφάλειας, αλλά δεν ..! Από την άλλη

Δεν βγάζουν άκρη με τους ακροδεξιούς δολοφόνους


H κατηγορούμενη Μπεάτε Τσέπε (αριστερά) το 1999, μαζί με τους δυο συνεργάτες της, Ούβε Μπένχαρντ (κέντρο) και Ούβε Μούντλος, που βρέθηκαν καμμένοι στο τροχόσπιτο.
  Δεν μπορούν  να φτάσουν στην άκρη του νήματος σχετικά με την πρόσφατη υπόθεση των ακροδεξιών ρατσιστών που συνδέονται με τις δολοφονίες 10 ανθρώπων, οι γερμανικές αρχές αναγκάστηκαν να καταφύγουν στην έσχατη λύση: κάλεσαν τους Γερμανούς πολίτες να συνεισφέρουν όπως μπορούν στις έρευνες της Αστυνομίας παρέχοντας πληροφορίες, στοιχεία και γενικά ό,τι έχει υποπέσει στην αντίληψη τους σχετικά με νεοναζιστικές δραστηριότητες στην περιοχή τους.

Ήξεραν από το καλοκαίρι του "Ροζ Πάνθηρες"





Του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Η ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει από το προηγούμενο Ιούλιο τους «Ροζ Πάνθηρες» που προχώρησαν σε 117 ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και άλλα καταστήματα. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τους είχαν θέσει υπό παρακολούθηση, όμως δεν προχώρησαν στην σύλληψή τους γιατί επεδίωκαν να συγκεντρώσουν περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος τους.

Αστυνομικός σε λαθρεμπόριο τσιγάρων



Του Διονύση Βυθούλκα

Διευθυντής καταστήματος αφορολογήτων ειδών συνελήφθη γιατί εμπλέκεται μαζί με αστυνομικό από την Αλβανία σε λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Σαγιάδων Θεσπρωτίας, συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, αστυνομικός, που υπηρετεί στο τμήμα διαβατηριακού έλεγχο,

Έκαναν Αξιωματικό κορνίζα στον τοίχο

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air:

 Ποιόν Ανώτατο Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ  έκαναν κορνίζα στον τοίχο?

Τέτοια βλέπουν και σκάνε οι ... εχθροί του.

Θα σας παρουσιάσουμε την φωτό-Ντοκουμέντο!

Οι Βούλγαροι ο Τούρκος και τα 21 κιλά ηρωίνης

               Όλα τα μέσα  μεταφοράς 

Μ' αυτό το ΙΧ οι δυο Βούλγαροι  ηλικίας 41 και 47 ετών, ήρθαν στον Έβρο για να παραλάβουν την ηρωίνη από τον 40χρονο έλληνα που την είχε κρύψει μέσα σε σταύλο. 
 Σε παλιό ποιμνιοστάσιο, στην παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας, βρέθηκαν οι 40 συσκευασίες με ηρωίνη, ποσότητας άνω των 21 κιλών. 
Η βάρκα με την οποία πέρασε το ποτάμι ο 56χρονος Τούρκος διακινητής που συνελήφθη  κουβαλώντας τα κιλά ηρωίνης.


Νιγηριανοί έκαναν ανταλλακτικά τα οχήματα

Στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Ασπροπύργου, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Νιγηρίας, ηλικίας 36 και 34 ετών, διότι εντός μάντρας παλαιών αυτοκινήτων μετέφεραν και παραποιούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα προκειμένου στη συνέχεια να τα μεταφέρουν σε Αραβικές χώρες.

Με 21 συσκευασίες χασίς

Στην περιοχή της Νίκαιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Καμινίων, συνελήφθη 36χρονος  Αλβανός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Μετά από έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Είκοσι μία (21) συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους -22.200- γραμμαρίων.
  • Μία (1) ζυγαριά ακριβείας.
  • Ένα (1) στιλέτο.

1/12/11

Άναψαν τα λαμπάκια στους ΔΕΛΤΑδες

Άνοιξε ο χορός του Ζαλόγγου
Ένας  ένας εγκαταλείπουν το καράβι της ΔΕΛΤΑ οι νέοτοποθετηθέντες  επικεφαλής της . Πριν από λίγες ώρες παραιτήθηκε ο Αστυνόμος που ήταν ο  άτυπος διοικητής της μηχανοκίνητης ομάδας  και μετατίθεται μάλιστα στην  υποβαθμισμένη κατά πολλούς Δυτική Αττική. Ήταν αυτός που φέρεται να είχε αποκαλέσει «κλαψιάρικα και ψιξιάρικα» τα στελέχη της εποχούμενης αστυνόμευσης, σε κλειστή σύσκεψη που είχε γίνει προ ημερών στη ΓΑΔΑ. Στη θέση του μάλιστα τοποθετείται 27χρονος υπαστυνόμος, μάχιμος αλλά «μικρός» στο  να διαχειριστεί από ασυρμάτου, περιστατικά που θα είναι στην κόψη του ξυραφιού. 
                             Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
 Στις  νέες αναταράξεις έρχονται να προστεθούν  παράπονα για τον Ταξίαρχο  που τους τελευταίους δυο μήνες έχει αναλάβει επίσημα τη διοίκηση της ΔΕΛΤΑ και της ΔΙΑΣ.