19/11/11

Με ηρωίνη στα Μέγαρα οι 4 Αλβανοί

Ο Αλβανός είχε βάλει στο κόλπο και την αδελφή του

Το 1 κιλό ηρωίνης σε 2 σοκολάτες
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Γιώργος Ντοκομές
Συνελήφθησαν, χθες  το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στα Μέγαρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, δύο (2) άνδρες, ηλικίας 33 και 26 ετών, και δύο (2) γυναίκες [το ένα ζευγάρι ήταν αδέλφια], 24 και 33 ετών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε να κατέχουν σε σακίδιο, ένα κιλό ηρωίνη.  

Συνέλαβαν τον διάδοχο του Καντάφι?

Εμφάνισαν την φωτογρφία του με γάζες στα δάκτυλά του

Η Real News του Νίκου Χατζηνικολάου


Οι Ρουμάνοι τύπωναν χρήμα

Τα παραχαραγμένα

Συνελήφθησαν  στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 18 και 24 ετών, οι οποίοι έφεραν επάνω τους οκτώ (8) πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας των πέντε (5) και δέκα (10) ευρώ.

Ο 33χρονος πορτοφολάς

Εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών στην Μεσσηνία , μετά από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας, ενώ συνελήφθη  33χρονος  για κλοπές.

Έκαναν κλοπές στην Τρόπολη

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) απόπειρες κλοπών στην περιοχή της Αρκαδίας , μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ συνελήφθησαν  δύο έλληνες  ηλικίας 29 και 25 ετών και αναζητούνται άλλοι τρεις  ηλικίας 18, 24 και 29 ετών, για κλοπές.

18/11/11

Ξύλο στη Wall Street

Τα Τέμπη ανοίγουν νωρίτερα

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας από αύριο Σάββατο στις  12:00 το μεσημέρι,  αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών,

Ο μάχιμος ποινικολόγος και τα "βουτυρόπαιδα"

Σκληρή απάντηση στους "φιλελεύθερους" βουλευτές της Ν.Δ και ειδικά στους κ.κ Μητσοτάκη και Βαρβιτσιώτη έδωσε ο ποινικολόγος Φαήλος Κρανιδιώτης στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά.

Οι Πακιστανοί άλλαξαν τις φωτογραφίες

Συνελήφθησαν  στην πόλη της Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ένας (1) 24χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Λαθρεμπόριο εν πλώ


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της λαθρεμπορίας τσιγάρων από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Νοέμβριο του 2011 κατασχέθηκαν 2.666.158 πακέτα τσιγάρα, 15 φορτηγά πλοία, 27 φορτηγά και ημιφορτηγά οχήματα, 14 ΙΧ αυτοκίνητα ενώ συνελήφθησαν 243 άτομα.

Ο συνέταιρος έβαλε και τον σκότωσαν

Ετοίμαζαν και άλλο "συμβόλαιο" σε βάρος της κόρης του θύματος
Ο Άγγελος Αγγελόπουλος
Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνες αστυνομικές έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, εγκληματική ομάδα η οποία, στις αρχές Φεβρουαρίου, είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου 59χρονου  επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου στο κέντρο της πόλης του Αιγίου.

Πούλησε το 25 ημερών βρέφος της

Στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου για 12.000 €
Συνελήφθησαν  στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της τοπικής Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έξι (6) άτομα, για εμπόριο ενός βρέφους 25 ημερών.  

Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν?

Το φιάσκο με τα  337 κιλά ινδικής κάνναβης
Αυτοί είναι οι σάκοι με το επίμαχο χασίς που βρέθηκε στην λωρίδα Σαγιάδος
Γράφαμε  το πρωί για την αποτυχημένη επιχείρηση που θέλησαν να κάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που μετέβησαν σε δασική περιοχή του όρμου της Σαγιάδας Θεσπρωτίας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες, σχετικά με κρυμμένους ταξιδιωτικούς σάκους με χασίς. Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων θέλοντας να καρπωθούν την εκτός έδρας επιτυχία, πήγαν χωρίς να ζητήσουν τη βοήθεια της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσ/τιας, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν την περιοχή και οι  Αλβανοί κακοποιοί να τους εγκλωβίσουν με τα Καλάσνικοφ στο σημείο.

Η Ντέμι Μουρ χώρισε

                                 ... Τρέξτε

Τι παθαίνει ένας άντρας στην Ινδία που τον πιάνει η γυναίκα του να την απατά?





Αυτό είναι το παράνομο ζευγάρι που τρώει ξύλο.
Δείτε το βίντεο...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκοτώνουν!


Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη χρήση των σαρωτών σώματος στα αεροδρόμια, καθώς, όπως ισχυρίζονται, αυξάνουν τον κίνδυνο να προσβληθούμε από καρκίνο.Σύμφωνα με το Βρετανό καθηγητή Ντέιβιντ Μπρένερ, επικεφαλής του κέντρου ραδιολογικών ερευνών στο νεοϋορκέζικο πανεπιστήμιο Κολούμπια, πρέπει να γίνουν περισσότερες έρευνες για να εξακριβωθεί ο ακριβής κίνδυνος που κρύβουν οι συσκευές που σκανάρουν ολόκληρο το σώμα μας με ακτίνες Χ.Οι σαρωτές αυτοί λειτουργούν με εικονική ανάλυση χιλιοστρομετρικών κυμάτων μεταφέροντας μια πολύ χαμηλή ποσότητα ακτινοβολίας στον άνθρωπο, αλλά επειδή η δέσμη τους επικεντρώνεται στο δέρμα -ένα από τα πιο ευαίσθητα όργανα του ανθρωπίνου σώματος- η δόση αυτή ίσως να είναι έως και 20 φορές μεγαλύτερη από αυτήν που υπολογιζόταν αρχικά.«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος από τα ολόσωμα σκάνερ των αεροδρομίων είναι ένας κοινός τύπος καρκίνου του δέρματος, που λέγεται βασικοκυτταρικό καρκίνωμα», τονίζει ο δρ. Μπρένερ, προσθέτοντας πως η μορφή αυτή του καρκίνου εμφανίζεται συνήθως στο κεφάλι και στο λαιμό ατόμων ηλικίας 50 ως 70 ετών κι είναι ιάσιμη, αν διαγνωσθεί εγκαίρως.«Επειδή είναι αδύνατον να κρύψει κάποιος εκρηκτικά ή όπλα σε αυτά τα σημεία του σώματος, προτείνω να εξαιρεθούν από τη διαδικασία της σάρωσης», καταλήγει ο βρετανός επιστήμονας.Ωστόσο, η βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Civil Αviation Αuthority-CΑΑ) υποστηρίζει ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε όλα τα βρετανικά αεροδρόμια είναι απολύτως ασφαλής και αναφέρει ότι ένας άνθρωπος πρέπει να περάσει σχεδόν... 5.000 φορές από έναν σαρωτή αεροδρομίου για να εισπράξει ακτινοβολία ίση με αυτήν μιας απλής ακτινογραφίας θώρακος.Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν ολόσωμα σκάνερ στα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ του Λονδίνου και στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, για τα οποία η CΑΑ αναφέρει ότι έχουν περάσει όλες τις εξετάσεις ασφαλείας και ότι τηρούν τις προδιαγραφές της Υπηρεσίας Προστασίας της Υγείας (Ηealth Ρrotection Αgency)

Πως πνίγηκε η Νάταλι Γούντ


Ο θάνατός της αποτελεί έναν από τους «σκοτεινούς» μύθους του Χόλιγουντ. Το 1981 σε διακοπές στο νησάκι Καταλίνα, η 43χρονη Νάταλι Γουντ πνίγηκε μερικά μέτρα μακριά από το γιοτ της, στο οποίο επέβαινε ο ζηλιάρης σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ και ο Κρίστοφερ Γουόκεν.

Τσακωμοί για το χώρο της Ακτοφυλακής

Του Διονύση Βυθούλκα
Το χωροταξικό ζήτημα στο κτίριο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος στην Ακτή Βασιλειάδη το οποίο «ανήκει» σε δυο υπουργεία συνεχίζει να απασχολεί ένστολους και πολιτικούς υπαλλήλους του κτιρίου μετά την ένταση που υπήρξε την Τετάρτη. «η ορθολογική και δίκαιη κατανομή των χώρου του θα πρέπει να είναι 73% για το Αρχηγείο Λ.Σ. και 27% για το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Η σημερινή δε ισχύουσα κατανομή των χώρων είναι για τις υπηρεσίες του αρχηγείου Λ.Σ. ποσοστό 63,3 % του κτιρίου ενώ οι αντίστοιχες υπηρεσίες του ΥΠΑΑΝ καταλαμβάνουν επιφάνεια ποσοστού 36,7%. Ως εκ τούτου αβίαστα προκύπτει ότι οι υπηρεσίες του ΥΠΑΑΝ χρησιμοποιούν μεγαλύτερο ποσοστό χώρου και με σαφώς λιγότερο προσωπικό από αυτό που τους αναλογεί, με αποτέλεσμα την πραγματική συρρίκνωση των χώρων που αντιστοιχούν στο Αρχηγείο Λ.Σ., με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
Επίσης επισημαίνεται πως οι πολιτικές ηγεσίες των δυο υπουργείων συμφώνησαν το ισόγειο και ο 1ος όροφος να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης και οι υπόλοιποι όροφοι για αυτές του Αρχηγείου του Λ.Σ.Στο θέμα επανήλθε την Πέμπτη όμως και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων τέως Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ο οποίος σημειώνει πως «οι εργαζόμενοι στον διοικητικό φορέα της Ναυτιλίας αντιμετωπίζουμε επιπρόσθετα προσβολή της αξιοπρέπειας στον εργασιακό μας χώρο» και επέρριψαν ευθύνες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος για την «απαράδεκτη», όπως την χαρακτηρίζουν, κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Έπιασαν ξυλέμπορο για φοροδιαφυγή

Συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 62χρονος  διαχειριστής εταιρείας κατασκευής ξύλινων κατοικιών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.

Να τον χαίρεστε!



Ο Μαρίνος Γαρνέλης που άφησε εποχή ως Αστυνομικός Επιθεωρητής Ηπείρου

Ο νέος υπουργός επικρατείας  Σταυρόπουλος [φωτο] είναι ο πρώην «καταπράσινος» αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, που τον περασμένο Ιούλη εξέδωσε την πολύσυζητημένη  απόφαση να επαναληφθούν οι εκλογές στον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, απαγορεύοντας μάλιστα στον νέο εκλεγέντα δήμαρχο Μαρίνο Γαρνέλη να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Αρχηγέ μου τα ‘μαθες τα νέα;



Παιδιά! Πάνε οι εποχές που ο Ντοκομές υπηρετούσε στα Γιάννενα και έπιανε τα φορτηγά με το Αλβανικό χασίς και με δράστες μάλιστα. Και όχι όπως χθες που οι Αλβανοί μάθαιναν σημάδι από την "κατσούλα"

Φιάσκο! Η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων κατέβηκε κρυφά στη Λωρίδα της Σαγιάδας, δίπλα από τους Άγιους Σαράντα για να κατασχέσει 300 κιλά χασίς που ήταν σε 9 σάκους στην ακτή, αλλά τους πλάκωσαν οι Αλβανοί λαθρέμποροι με τα Καλάσνικοφ. Γιαννιώτης δύτης τους έδωσε τηλεφωνικά την πληροφορία και αυτοί -αφού καθάρισαν [;]την Κακαβιά και την Κόνιτσα από τα ναρκωτικά- διψασμένοι για επιτυχία,

Έπρεπε να καλέσει τον παλιό φρουρό του

Κανονικά ο Τζουμάκας για να αποφύγει το χουνέρι που ‘παθε στην Κέρκυρα θα ‘πρεπε, να πάρει ενισχύσεις από την ιδιαίτερη πατρίδα του στην Άρτα. Άλλωστε ο σημερινός Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας, υπηρέτησε στην φρουρά του,

Αφγανοί σκότωσαν 75χρονη

Αναστάτωση για τους φονιάδες στα Λιβάδια Μυλοποτάμου

Συνελήφθη  στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 21 ετών, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Γλύτωσε το ξύλο ο Τζουμάκας στην Κέρκυρα

                     Που τον   "ξέθαψε" η ΠΑΣΠ  τον πρώην υπουργό;

Φανερά αμήχανος ο πρώην υπουργός κοιτά γύρω του ["θα φάμε ξύλο" θα σκέφθηκε ?]

Ρεπορτάζ: Corfou Press

Το επεισόδιο έγινε σήμερα στις 8 χθές το βράδυ, στο χώρο του τμήματος Ιστορίας όταν συναντήθηκε το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με τους συγκεντρωμένους που εκείνη την ώρα κατέφταναν μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Ένταση στην Πάτρα

Τα ΜΑΤ μπήκαν στο πανεπιστήμιο



Το Crimes on air ασφαλώς και δεν υιοθετεί τις ύβρεις που ακούγονται στο βίντεο.

Πήγαν να κλέψουν τον Άδωνι?

Απόλυτο μυστήριο καλύπτει την απόπειρα εισβολής τεσσάρων αγνώστων στο σπίτι του υφυπουργού Ανάπτυξης, αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Έπεσε από τον Άγιο Διονύσιο

Ο διαδηλωτής έσπασε τα πόδια του στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι, όταν πήδηξε από μαντρότοιχο στην εκκλησία του Διονύση του Αεροπαγίτη, για να μην τον συλλάβουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Δικογραφία θα σχηματιστεί κανονικά σε βάρος του πάντως ανεξάρτητα από τον τραυματισμό.

17/11/11

Διαδηλωτής πήδηξε για ναμη συλληφθεί

Κατά τη διάρκεια των σημερινών συγκεντρώσεων-πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ομάδες ατόμων από τους συγκεντρωθέντες επιτέθηκαν σε διάφορα σημεία των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Αλεξάνδρας, με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις.

Και νέα σύλληψη φοροφυγά

Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 74χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο.  

Οι φυλακές της απομόνωσης

Τελεσίγραφο για τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές και των αλλοδαπών στα κέντρα κράτησης εξέδωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων και της Απάνθρωπης Μεταχείρισης (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης, τονίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές αγνοούν τις επανειλημμένες συστάσεις που τους έχουν γίνει για το θέμα αυτό.αντί να βελτιώνεται, γίνεται ολοένα και πιο απάνθρωπη.Οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας έδωσαν οι ελληνικές αρχές στην τελευταία μας επίσκεψη ήταν αναξιόπιστα, υπογραμμίζει η Επιτροπή και αναφέρει ότι:«Οι παράνομοι αλλοδαποί στοιβάζονται για εβδομάδες ή και μήνες, σε χώρους που δεν έχουν επαρκή εξαερισμό και φωτισμό καθώς και συνθήκες στοιχειώδους υγιεινής. Σε όλα σχεδόν τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, κρατούνται μαζί άνδρες, γυναίκες και ανήλικα παιδιά.

»Οι συνθήκες διαβίωσης στις ελληνικές φυλακές είναι κατάφωρα αντίθετες προς τις διατάξεις που απαγορεύουν την απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση, με κυρίαρχη διαπίστωση την "αποθήκευση κρατουμένων" στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού».


Με τη δήλωση της Επιτροπής καλούνται οι ελληνικές αρχές να αναγνωρίσουν ότι το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας, δεν είναι σε θέση να προσφέρει συνθήκες ασφάλειας και προστασίας των κρατουμένων.

9 κιλά χασίς με ΤΑΧΙ

                Οι 5 μπάλες Αλβανικής κάνναβης

Συνελήφθησαν  σε αγροτική περιοχή του Δήμου Άργους Μυκηναίων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, ένας 45χρονος έλληνας και ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί μετέφεραν ναρκωτικά με ταξί.

Ο Μισούνοφ οι ρουκέτες RPG και η αποφυλάκιση

Ελεύθερος στην κοινωνία θα ... παραδοθεί ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΑΡΗ Μιχαήλ Μισούνοφ, μετά από 2ετή κράτησή του στις δικαστικές φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, για το οπλοστάσιο που είχε βρεθεί στην κατοχή του.

Τον έπιασε λύσσα?

                   Ο κυνηγός των διαδηλωτών της  Wall Street


Δεν τον φώτισε η Αγία Τριάδα

Οδηγός στον Πύργο καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ 

Ο Αλβανός είχε τη καβάντζα στην Νίκαια

Δεν ήξερε δεν ρώταγε!
Τα 50 κιλά χασίς του 41χρονου
Κύκλωμα που έφερνε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα και τις διέθετε σε διαφόρες περιοχές της Αττικής, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Νίκαιας.
Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, με επικεφαλής τον διοικητή τους, αστυνόμο Α΄Δημήτρη Γιοβανίδη, συνέλαβαν έναν Αλβανό υπήκοο, ηλικίας 41 ετών, ο οποίος κατείχε 50 κιλά χασίς.

Η αλήθεια γυμνή

Νεαρή Αιγύπτια  αντιδρώντας στον σκοταδισμό και τον συντηρητισμό που επικρατεί στη χώρα της, βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της και «ανέβασε» τη γυμνή της φωτογραφία στο ιστολόγιό της. Η Αλιάα Αλμάχντι   εμφανίζεται ανφάς, όρθια και φορώντας νάιλον κάλτσες και ίσια παπούτσια, σε μια μάλλον καλλιτεχνική ασπρόμαυρη λήψη, όπου ξεχωρίζουν μόνο τα χρωματισμένα κόκκινα παπούτσια και το κοκκαλάκι που στολίζει τα μαλλιά της.Στο σύντομο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία της, η νεαρή Αιγύπτια, που συστήνεται ως φοιτήτρια στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, δηλώνει ότι λυπάται που γυμνά μοντέλα έχουν απαγορευτεί στις σχολές Καλών τεχνών, που κάθε είδους γυμνό έχει εξοβελιστεί από τα βιβλία τέχνης και διεκδικεί, αναμφίβολα με βροντερό τρόπο, τη δική της «ελευθερία έκφρασης».Στο ιστολόγιό της, με τίτλο «Ήρεμες εξομολογήσεις», η Αλιάα δηλώνει χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα ότι είναι «άθεη και ατομίστρια» και στρατευμένη «εναντίον μιας κοινωνίας βίας, ρατσισμού, σεξισμού, σεξουαλικής παρενόχλησης και υποκρισίας».Το εγχείρημά της σίγουρα δεν έχει προηγούμενο στην Αίγυπτο και δεν είναι λίγοι που φοβούνται για τη ζωή της. Δείχνοντας το γυμνό της σώμα και αποκαλύπτοντας την αθεΐα της, έσπασε μονομιάς δύο μεγάλα ταμπού της αιγυπτιακής κοινωνίας και αρκετοί εκφράζουν φόβους ότι ενδέχεται να αποτελέσει στόχο των σαλαφιστών, φονταμενταλιστών μουσουλμάνων η παρουσία των οποίων γίνεται ολοένα και πιο αισθητή στην μετά Μουμπάρακ εποχή.

Συλλήψεις επιχειρηματιών και στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν χθες  από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 51 και 69 ετών, εταίροι της ίδιας εταιρείας ενδυμάτων-αξεσουάρ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.  

Τα λόγια-δηλητήριο του Αστυνόμου


Νεόφερτος Αστυνόμος συγκάλεσε σύσκεψη στον 4ο όροφο της ΓΑΔΑ με τους Ομαδάρχες της ΔΕΛΤΑ, με αιτία και αφορμή την σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου, αλλά κόνεψε να γίνει «ήρωας» ο ίδιος, αφού γλύτωσε τις φάπες. Ο Αστυνόμος ανέφερε επί λέξει, στους έκπληκτους ΔΕΛΤΑδες ότι: « Κρίμα γιατί εγώ νόμιζα πως είχα να κάνω με … μάχιμους, αλλά έχω να κάνω με κλαψιάρικα και μιξιάρικα …». Ατάκα που ισοδυναμούσε με το «χτύπημα της κόμπρας» για τους εποχούμενους αστυνομικούς που αντιλήφθηκαν πως έχουν να κάνουν μ’ έναν «βουτυρομπεμπέ» που δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και άρα να διοικεί. Υπάρχει και ια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια για την οποία επιφυλασσόμαστε ….

Πετζετάκις: Το όνομα μύθος στη βιομηχανία πλαστικών

                                            Η κρίση φέρνει την καταστροφή

Ο γόνος της πιο ξακουστής οικογένειας στον χώρο της βιομηχανίας πλαστικών, βγαίνει [ με γυαλιά ηλίου] από την Ευελπίδων, έχοντας δίπλα του το ποινικολόγο Αλέξ. Αθανασόπουλο 
Γιώργος Πετζετάκις, το όνομα θρύλος της ομώνυμης οικογένειας με τη βιομηχανία πλαστικών που συνελήφθη για φοροδιαφυγή. Το Crimes on air βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων




Ρήμαξαν 22 ξενοδοχεία στον Αγ. Νικόλαο


Η συμμορία των 7 Αλβανών



Όταν οι ξένοι τουρίστες έκαναν το μπάνιο τους  οι Αλβανούν "μπούκαραν" στα δωμάτια



Εξιχνιάστηκαν  στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, 22 περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια καταλυμάτων, όπου διέμεναν αλλοδαποί τουρίστες τη θερινή περίοδο, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Εθελοντικός επαναπατρισμός Πακιστανών κτλ

Κατά το δεκάμηνο (Ιανουάριος – Οκτώβριος 2011) έχουν επιστρέψει 964 αλλοδαποί

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, ολοκληρώθηκε επιχείρηση επιστροφής πενήντα ενός (51) αλλοδαπών, σαράντα (40) υπηκόων Αφγανιστάν και έντεκα (11) υπηκόων Μαρόκο, στις χώρες καταγωγής τους.

Ο 19χρονος έκλεβε ανήλικους

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, μετά από έκδοση εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για ληστείες κατ΄ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

16/11/11

Στο καφενείο έκρυβαν τα διαβατήρια

Ότι βρέθηκε στο καφενείο

Στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 34χρονος, ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμη συνεργοί του, για «Πλαστογραφία», «Κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων» και «Διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία ».

Κάνοντας λαθρεμπόριο μέσω Σερρών

Κατασχέθηκαν 147.750 πακέτα τσιγάρα

Το παράνομο φορτίο της κλούβας


Στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών πέτυχαν τη σύλληψη δύο ελλήνων 56 και 38 ετών και ενός (1) αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας 38 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.