29/10/11

Στην οδό Φυλής πυροβολήθηκε Ρουμάνος

Στον αριθμό 250 και  στην ξακουστή για τους οίκους ανοχής  οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, έγινε συμπλοκή στη μια το μεσημέρι μεταξύ Ρουμάνων, με αποτέλεσμα ένας απ' αυτούς να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει στο χέρι και το πόδι συμπατριώτη του, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παμμακάριστος" των Άνω Πατησίων.

Αντιμέτωπος με τον αξιωματικό των "Ειδικών Αποστολών" ο Μητροκτόνος

Έσφαξε σαν "αρνί" την μάνα του νεαρός χρήστης ναρκωτικών που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές της Άμφισσας. Η γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό, χθες το απόγευμα στο σπίτι της στην οδό Μαυρογένους 9 στη Νίκαια. 

Ζευγάρι στις διαρρήξεις

Από αστυνομικούς του Τμήματος  Καμινίων, συνελήφθη 19χρονη κοπέλα, διότι λίγο νωρίτερα μαζί με 19χρονο συνεργό της, ο οποίος αναζητείται έσπασαν την τζαμαρία κομμωτηρίου, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα.  

Κουβαλούσε 6

Συνελήφθη  στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας , 41χρονος έλληνας, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Πέταξαν αυγά

             Η οργή των πολιτών στην Πάτρα                   
Πολύ δύσκολη η θέση των αστυνομικών της περιφέρειας, αφού ήταν υποχρεωμένοι να μπαίνουν  "ασπίδα" για να προστατέψουν εκείνους που μείωσαν δραματικά και το δικό τους πορτοφόλι. 

ΟΧΙ από το Ναύπλιο

Πέρασαν καλά!


και στο Ηράκλειο της Κρήτης οι επίσημοι


Για χατίρι του Μαγκούφη

     Την πλήρωσαν οι Τρικαλινοί αστυνομικοί

«Λούης» έγινε ο βουλευτής Μαγκούφης των Τρικάλων όταν διαδηλωτές στράφηκαν προς την εξέδρα των επισήμων. Είναι ο κυβερνητικός βουλευτής που στα διόδια της εθνικής οδού, έκανε επεισόδιο με γυναίκα του κινήματος «δεν πληρώνω».


Σοσιαλιστικό ξύλο

      Άγιος Νικόλαος Κρήτης
Υπό την προεδρία του ΓΑΠ συνεδριάζει χθες και σήμερα η Σοσιαλιστική Διεθνής στην Κρήτη. Η αστυνομία έκανε "προληπτικές" προσαγωγές στον δρόμο για τον Άγιο Νικόλαο, ενώ τα ΜΑΤ εμπόδιζαν τους διαδηλωτές να φθάσουν κοντά στο ξενοδοχείο, όπου συνεδρίαζαν οι ... σοσιαλιστές. 

'Αφαντος ο Πετσάλνικος


Η Καστοριά είναι από τις λίγες πόλης που δεν έγιναν επεισόδια.   Ο τοπικός Βουλευτής και πρόεδρος της Βουλής  το «μυρίστηκε» πως οι εκπαιδευτικοί ετοιμάζουν «ηχηρό παρόν» και έτσι ο κ. Πετσάλνικος έγινες καπνός … [δείτε τις επόμενες φωτο]

Με αμφεταμίνη και όπλα

Οι Βούλγαροι έπεσαν στην παγίδα αστυνομικού της Ασφάλειας Πολυγύρου

Την αμφεταμίνη οι λαθρέμποροι την έφεραν την παραμονή της 28ης από τη Βουλγαρία

Με 2 Καλάσνικοφ και 9 κιλά χασίς

Στην Κρυσταλοπηγή
Τα κατασχεμένα που βρέθηκαν στους δυο 22χρονους

Το ΙΧ που χρησιμοποίησαν
Συνελήφθησαν   από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ένας 22χρονος έλληνας  και ένας συνομήλικος του αλλοδαπός για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών» και του νόμου «περί όπλων».

Στην Αταλάντη με κλεμμένο ΙΧ

Πιάστηκε  στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ένας 46χρονος αλλοδαπός, Συριακής καταγωγής, κατηγορούμενος για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και κλοπή τροχοφόρου.  

Με 2 κιλά ηρωίνης η 43χρονη

Δρούσε για λογαριασμό φυλακισμένου

Αστυνομικοί του Τμήματος Συντονισμού-Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση  πέτυχαν τη σύλληψη 43χρονη, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες καθ΄υπόδειξη και για λογαριασμό 32χρονου αλλοδαπού κρατουμένου των φυλακών Πάτρας.

Δουλέμποροι στην Ξηροκρήνη


Στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης , αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Αστυνομική Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, πέτυχαν τη σύλληψη τριών (3) μελών κυκλώματος, το οποίοτο οποίο συγκροτήθηκε με σκοπό την παράνομη είσοδο , διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Άρτα λέω ...

28/10/11

Απολαύστε την ταινία ...28η Οκτωβρίου,ώρα: 5:30 (ΤΑΙΝΙΑ)

Μετά τον Ελληνοιταλικό πόλεμο,ο Κυριάκος Πλατανιάς (Γιάννης Κατράνης) ξαναγυρίζει στο χωριό του,τη Μικρή Λεύκα,με πολλά παράσημα αλλά και με ακρωτηριασμένα πόδια.Ο πατέρας του Τρύφωνας (Φερνάντο Σάντσο) που ήταν πάντα περήφανος για το γιο του,δεν αντέχει αυτή την κατάσταση και καταφεύγει στο πιοτό.Σύντομα,η Μικρή Λεύκα καταλαμβάνεται από τους Γερμανούς με επικεφαλής τον Βίλι Κνουτ (Λάκης Κομνηνός),ο οποίος συμπεριφέρεται στους κατοίκους του χωριού σαν δούλους του.Όμως τη νέα κατάσταση δουλείας δεν ανέχεται ο Τρύφωνας και είναι αποφασισμένος,αφού ο γιός του ο Κυριάκος δολοφονείται από τον Βίλι Κνουτ,να πάρει εκδίκηση και να εξεργεθεί μαζί με τους κατοίκους του χωριού εναντίον τον κατακτητών.

Οι επίσημοι έφυγαν άρον άρον

Χόρεψαν Καλαματιανό

Έψαχναν τον Τσώνη στη Λαμία

Η "φυγή" της Ξάνθης

Ξύλο στην Καλαμάτα

Φυγάδευσαν τον Μαγκούφη

Στον Πολύγυρο τους γύρισαν την πλάτη

"Παπούτση απ' τον τόπο σου ... " για Κουκουλόπουλο

Με φέρετρο στη Φλώρινα

Ο Παπαϊωάνου αποδοκιμάστηκε

Αθλιότητες και ύβρεις κατά του Κάρολου

"Ήθελαν τη σύγκρουση"

Την 11.00΄ ώρα σήμερα (28-10-2011), -ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης- στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης, είχε προγραμματιστεί παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τιμώμενο πρόσωπο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Η απάντηση Παπουτσή

Σκληρή δήλωση Παπουτσή για την αναβολή της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

«Την ημέρα μνήμης και σεβασμού των ηρώων που έπεσαν για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, ορισμένοι, ελάχιστοι, με μειωμένη κοινωνική και πολιτική υπευθυνότητα, επέλεξαν να οργανώσουν τη δράση και τις πράξεις τους, επιχειρώντας την ταπείνωση των θεσμών, του Έθνους και του λαού.  

Nα 'ναι καλά η Άμεση Δράση

Άλλοι τρώνε τις σφαίρες και άλλοι παίρνουν τα γαλόνια

Ο κ. Δικόπουλος, απλός θεατής στον επιχειρησιακό κατήφορο που έχει πάρει το άλλοτε μάχιμο Τμήμα Ληστειών-Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής
Το Τμήμα Ληστειών και Διαρρηκτών  της Ασφάλειας Αττικής, που κάποτε γνώρισε δόξες και στις τάξεις του αναδείχτηκαν αξιωματικοί που έγραψαν ιστορία στο Αστυνομικό Σώμα, έχει εξελιχθει σε συνοικιακό Α.Τ. Το παράδοξο όμως είναι πως ο διοικητής Ασφάλειας Αττικής κύριος Δικόπουλος, παραμένει άπραγος,  αν και επί δυο χρόνια βλέπει αυτόν τον κατήφορο της άλλοτε ναυαρχίδας  στην καταπολέμηση του σκληρού εγκλήματος. Άλλοι τρώνε τις σφαίρες και άλλοι επιχειρησιακοί υποτίθεται αξιωματικοί αρκούνται στις προανακρίσεις. 

Η δήλωση Παπούλια

Η αποχώρηση του πρόεδρου

O Mπεγλίτης ζητούσε τα ρέστα από την αστυνομία


Στην Θεσσαλονίκη διαδηλωτές σε μια κίνηση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, έγιναν η αιτία να μην γίνει η στρατιωτική παρέλαση και ο Κάρολος Παπούλιας εκνευρισμένος να αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων αφού μια χούφτα οπαδοί τον αποκαλούσαν "προδότη". Ο υπουργός εθνικής άμυνας όμως κ. Μπεγλίτης τα 'βαλε με τον επικεφαλή των αστυνομικών δυνάμεων λεγοντάς του: "Τι κάνετε, ξευτιλιστήκαμε διεθνώς". Η "ξεφτίλα" υπουργέ μου ανήκει στην κυβέρνησή σας. 

Οι οδομαχίες με υπέρυθρες

Η κρατική βία έχει κοινό πρόσωπο

Ο αγώνας συνεχίζεται

Δήλωση του Σάραντου Νικητόπολου στη δίκη του "Επαναστατικού Αγώνα" που ξεκίνησε στις φυλακές Κορυδαλλού.

"Στις 10 Απριλίου του 2010 πραγματοποιήθηκε η σύλληψή μου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και στη συνέχεια, με την αγαστή

27/10/11

Ειδικός Φρουρός χτύπησε άνδρες της ΔΙΑΣ

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, ο οποίος συνελήφθη σήμερα για αντίσταση, εξύβριση και απλές σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών, που επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Η κοφτερή ματιά του Σίλβιο στον ποδόγυρο

Ο οδηγός του Καντάφι εξομολογείται



Μ' αυτό το τζιπ προσπάθησε να διαφύγει την τελευταία φορά ο Καντάφι. Δίπλα ο επί 30 χρόνια οδηγός του

Η τελευταία φορά που ο Χουνέις Νασρ είδε το αφεντικό του ήταν στα ερείπια της Σύρτης: έμοιαζε να βρισκόταν σε σύγχυση ενώ κόλαση είχε ξεσπάσει γύρω του. Το «αφεντικό» ήταν ο Μουαμάρ Καντάφι, του οποίου ο Νασρ υπήρξε οδηγός επί 30 χρόνια.

Oι Ζαχάροφ της "Αραβικής Άνοιξης"

Σε 5 ακτιβιστές της Αραβικής Ανοιξης απονέμεται το βραβείο Ζαχάροφ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ελευθερία του πνεύματος, έγινε γνωστό από κοινοβουλευτική πηγή.

Η Μάστιγα της Τρίπολης πρωτεύουσα της Λιβύης (ελεύθεροι σκοπευτές )


Η Μάστιγα της Τρίπολης πρωτεύουσα της  Λιβύης (ελεύθεροι σκοπευτές )
Θερίζουν ακόμα
Στο βίντεο που βλέπετε  το πλήθος γιορτάζει και πέφτει πυροβολισμός με μοιραίο αποτέλεσμα 

Η ανακοίνωση για τον Αρχιφύλακα-ληστή

Συνελήφθη χθες (26-10-2011) το βράδυ στον Άγιο Δημήτριο Αττικής 46χρονος Αρχιφύλακας, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για ληστεία.

Η ένορκος κατήγγειλε την πρόεδρο σε δίκη του Βασ. Στεφανάκου



Σχόλιο Crimes on air: Δεχτήκαμε μεγάλες πιέσεις για να αναδημοσιεύσουμε αυτό το θέμα [όχι πιέσεις από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ]. Με τα όπλα στον κρόταφο απήγαγαν το κουνάβι μας, που έχουμε για κατοικίδιο. Οπότε  θερμοπαρακαλούμε, να μας κατανοήσει ο «Βρούτος» της Ασφάλειας  που το δημοσιοποιούμε. Πάντως τούτη τη φορά του προτείνουμε να το επιβεβαιώσει και από   τον  κατηγορούμενο Βασίλη Στεφανάκο [φωτο]  αλλά και από τον δικηγόρο του Βασίλη Καπερνάρο,   ότι η αναδημοσίευση δεν είναι «πληρωμένη» όπως συνηθίζει ο ίδιος να διαδίδει κάθε φορά σε βάρος μας,   με τους «Σπιναλόγκες» του. Προφανώς για να καλύψει τις δικές του ... αδυναμίες ο "Αδιάφθορος".


   

Ποια είναι η ξανθιά;

Σκόνταψαν στον νόμο "περί παιγνίων"

Τα έξι "φρουτάκια"
Συνελήφθησαν  στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, οκτώ έλληνες  ηλικίας 73, 54, 51, 43, 33, 33 (άνδρες) 53 και 49 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Και 'συ "Βρούτε" κότα;

H κότα γεννά παιδικές αναμνήσεις,  οι γιαγιάδες μας στα χωριά, μας μεγαλώσανε με το φρέσκο προϊόν της.  Στην Αθήνα το είδος της στην πραγματική του διάσταση είναι σπάνιο,  μεταφορικά όμως όχι  και είναι να απορεί κανείς με το παράδειγμα που θα δίνει  ο πατέρας  στην ανατροφή των παιδιών του?  Ειδικά και όταν έχει αρσενικά [όπως λένε στα χωριά μας] παιδιά. Αν σε φωνάζουν και «Βρούτο» ο συνδυασμός θα είναι καταστροφικός …

Ο σαρωτής της παιδικής πορνογραφίας


Του Βασίλη Λαμπρόπουλου
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση, υπό την επωνυμία «Angel», της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση νέου μεγάλου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας σε όλη την Ελλάδα.
Στα πλαίσια αυτής της επιχείρησης αναμένεται να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 20 έρευνες στην Αττική και σε άλλα σημεία της χώρας.

Ηδη χθες πραγματοποιήθηκε εισβολή σε σπίτι 50χρονου Αυστριακού, στην Λευκάδα, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οποίου βρέθηκε «σκληρό» πορνογραφικό υλικό με παιδιά. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για μία από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις για κύκλωμα ηλεκτρονικής διακίνησης τέτοιου είδους υλικού που πραγματοποιείται στην χώρα μας. Επιπλέον αναφέρονται σε «απίστευτα σοκαριστικό υλικό με παιδιά ηλικίας έως 10 ετών, ενώ ελέγχεται αν κάποια από αυτά τα βίντεο έχουν γυρισθεί σε ελληνικό έδαφος».
Την σχετική έρευνα πραγματοποιεί η νεοσύστατη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Το κύκλωμα εντοπίστηκε με την αρωγή του αυτόματου ηλεκτρονικό ανιχνευτή «παιδικής πορνογραφίας» στο Ιντερνετ, που έχει στην διάθεση της η ΕΛ.ΑΣ. Το «ραντάρ»που εντοπίζει παιδόφιλους στο διαδίκτυο βασίζεται σε ένα λογισμικό της αμερικανικής εταιρείας TLO, με έδρα την περιοχή του Μαϊάμι, το οποίο έχει την δυνατότητα να σαρώνει περίπου 150.000.000 ηλεκτρονικά ίχνη που καταχωρούνται κάθε ημέρα στην χώρα μας. Το σύστημα αυτό σε πρώτη φάση «σημαδεύει» ηλεκτρονικά, με ειδικούς κωδικούς αριθμούς, τις φωτογραφίες και τα βίντεο με παιδική πορνογραφία και στη συνέχεια προσδιορίζει τον τρόπο διακίνησης τους στον κυβερνοχώρο.


Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμή η ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη συλλάβει περίπου 700 άτομα για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους. Πολλοί από τους δράστες έχουν συλληφθεί αρκετές φορές όμως συνεχίζουν την διακίνηση πορνογραφικού υλικού

Λαθραία τσιγάρα σε παλέτες με ζυμαρικά

Έρευνα με φορτία στην Αγγλία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ΣΔΟΕ Αττικής
Μέρος της κατασχεμένης παρτίδας CAPITAL

   
 Κατά το χρονικό διάστημα από 17/10/2011 ως σήμερα 24/10/2011 το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ προχώρησε σε τρεις κατασχέσεις λαθραίων καπνικών προϊόντων κατά τη διάρκεια ερευνών σε φορτία που είχαν προορισμό την Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ. 

Αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Παπάγου 3 στου Ζωγράφου έγινε στις 10.15 το πρωί. Κατά τη διαφυγή τους οι δράστες τραυμάτισαν έξω από το από το κατάστημα περαστικό  άνδρα που πήγε να τους ακινητοποιήσει. Τον πυροβόλισαν και τον τραυμάτισαν στο πόδι. Οι ληστές άρπαξαν από τις προθήκες ρολόγια και χρυσαφικά αλλά μόλις πήγαν να φύγουν, η γυναίκα ιδιοκτήτρια έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να προστρέξει σε βοήθεια ο περαστικός, που τελικά δέχτηκε και τη σφαίρα στο πόδι.

Οι ανησυχίες της Νάντιας

Ανησυχεί η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου για τις νέες έκτακτες μεταθέσεις των ένστολων, που πλέον είναι γεγονός. 

Aστυνομικός μισθός 500 €

«Υπήρξε μια σειρά κρατήσεων στους μισθούς των αστυνομικών λόγω της εφαρμογής των νόμων «Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011-2012» και «Τροποποίηση της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου-Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και δημοσιονομική εξυγίανση-θέματα αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Φ.Ε.Κ. Α-180)».

Με σφαίρα στη θαλάμη ο Αρχιφύλακας



Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Crimes on air ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής χθες βράδυ πήγε και έκανε τη ληστεία στο Μπραχάμι, κουβαλώντας μαζί του το υπηρεσιακό πιστόλι, αλλά έχοντας και σφαίρα στη θαλάμη. Αρχικά ο Αρχιφύλακας  κρατήθηκε και ανακρίθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Μπραχαμίου, αλλά στη συνέχεια η υπόθεση λόγω ιδιαιτερότητας ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.    

Aλωνίζουν οι Τούρκοι στη Θράκη

Το Crimes on air σας παρουσιάζει την απάντηση Παπουτσή σε δυο Βουλευτές, για το τζαμί που χτίστηκε στους Αμαξάδες, υπό τις ευλογίες της Άγκυρας. 

Η Τροχαία την 28η Οκτωβρίου

Ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και της αναμενόμενης μεγάλης εξόδου – κίνησης των οχημάτων λόγω του τριημέρου , η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας, για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Βρήκαν μέσα τους ιδιοκτήτες οι ληστές

Στο Κορωπί στη θέση Καρέλα  χθες βράδυ προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε ιδιοκτήτες διαμερίσματος και κακοποιούς που πήγαν να τους ληστέψουν.

26/10/11

ΠΡΟΠΟ λήστεψε ο αστυνομικός


Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, έκανε τη ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Καραμανλή, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι. Ο αστυνομικός πήγε στο σημείο με «παπί» και ακινητοποιήθηκε φεύγοντας, από ζευγάρι αστυνομικών που έκανε βόλτα στο πανηγύρι.  Από το ΠΡΟΠΟ ο αστυνομικός άρπαξε 200 ευρώ.  

Συνέλαβαν αστυνομικό της Αντιτρομοκρατικής




Γράφει ο βασίλης χήτος

Αστυφύλακας της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του Crimes on air  συνελήφθη στο Μπραχάμι ως «ληστής».

Ζήταγε και τα ρέστα ο Μπεγλίτης

Διαφωνίες στη δικαιοσύνη

 Ενταση επικρατεί στους κόλπους της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης μετά την ανακοίνωση της προέδρου του Αρείου Πάγου, κυρίας Ρένας Ασημακοπούλου [φωτο], προς όλους τους προϊσταμένους των δικαστηρίων της χώρας στην οποία υπογραμμίζει ότι στους δικαστές απαγορεύεται ρητώς από το Σύνταγμα κάθε απεργιακής μορφής αποχή και ότι η συμμετοχή δικαστών σε απεργιακές κινητοποιήσεις συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα.