3/9/11

Ο Αρούλης με κοιλίτσα

Επιτυχία της Real Life, ο Αρούλης στην Μύκονο με μαγιό, συντροφιά και την κοιλίτσα να προεξέχει!

Η Real news της Κυριακής

Πίνακας μια τεράστια περιουσία


Γιώργος Τσούκαλης, ο Ντέντεκτιβ που απέδειξε πόσο βαθιά έχει εισχωρήσει στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας
Ο κλεμμένος πίνακας "Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου" που βρέθηκε στην Ελλάδα  είναι αυθεντικό έργο του εργαστηρίου του Φλαμανδού καλλιτέχνη Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, αλλά μπορεί να το ζωγράφισε κάποιος μαθητής του, λέει  το Μουσείο Καλών Τεχνών της Γάνδης, στο Βέλγιο από όπου εκλάπη το έργο.

Κατέβαιναν από τον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, στο 155,8 χλμ. Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας, δεκαέξι (16) μη νόμιμοι μετανάστες, τους οποίους προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) διακινητές, που διέφυγαν την σύλληψη και αναζητούνται.

Με κλεμμένο ΙΧ του Αγ. Παντελεήμονα


Συνελήφθησαν χθες  το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηγουμενίτσας , ένας (1) διακινητής, υπήκοος Ιράκ ηλικίας 38 ετών και τρεις (3) μη νόμιμοι μετανάστες οι οποίοι συνόδευαν και ένα (1) ανήλικο τέκνο , υπήκοοι Αφγανιστάν.

Έταξε μεταπτυχιακά η 32χρονη


Απ' ότι μαθαίνουμε η 32χρονη είχε κι άλλα προσόντα

Aπό την Υπηρεσία  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Μάνου Σφακιανάκη, μετά από μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση ηλεκτρονικών στοιχείων και ιχνών, εξιχνιάστηκε υπόθεση μεγάλου αριθμού περιστατικών απάτης, μέσω διαδικτύου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονης.

Αρχαιοκάπηλοι: πατέρας κόρη κ. ΣΙΑ

Συνελήφθησαν μέλη οικογένειας αρχαιοκάπηλων
Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν φυσίγγια, όπλα και ιδιόχειρες σημειώσεις- χάρτες «θησαυρών»
Τα σύνεργα της  οικογενειακής επιχείρησης
Μέλη οικογένειας αρχαιοκάπηλων συνελήφθησαν  ύστερα από στοιχεία για λαθρανασκαφές και κατοχή αρχαίων αντικειμένων, που συνέλλεξαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε διαδοχικά σε δύο χωριά του Νομού Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 54χρονος ημεδαπός και η 18χρονη κόρη του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και του Νόμου «περί Όπλων».
Αναλυτικότερα, σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία και το αυτοκίνητο των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Δεκατρία (13) πολεμικά φυσίγγια και
  • Τρία (3) τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις και χάρτες για τοποθεσίες (σπήλαια, νεκροταφεία και άλλα σημεία), όπου βρίσκονται θησαυροί και αρχαιότητες.
Ακολούθησε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο-αποθήκη που διατηρούσε ο 54χρονος σε άλλο χωριό, όπου εντοπίστηκαν :
  • Μία (1) οπλισμένη κυνηγετική καραμπίνα,
  • Ένα (1) οπλισμένο πολεμικό τυφέκιο
  • Εκατόν σαράντα εννιά (149) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων .
Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν αντικείμενα που σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιας αρχαιολόγου, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις Νόμου «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και συγκεκριμένα:
  • Ένα (1) υφαντικό βάρος (αγνύθα)
  • Μία (1) λαβή πήλινου αγγείου
  • Ένα (1) όστρακο πήλινου αγγείου
  • Ένα (1) χάλκινο νόμισμα Μακεδονίας και
  • Ένα (1) νόμισμα Ρωμαϊκών Χρόνων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. 

Έπιασαν δραπέτη με σεσημασμένο και Ουκρανή

Κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας CZ , ένα πολεμικό τυφέκιο ZASTAVA τύπου Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο.


Φωτο Ντοκουμέντο:Τα όπλα των δυο κακοποιών

Συνελήφθησαν  το απόγευμα στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου Κεφαλληνίας δύο ημεδαποί 50 και 42 ετών και μια Ουκρανή 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή παράνομου οπλισμού, ψυχότροπων φαρμακευτικών σκευασμάτων υπαγόμενων στον Νόμο περί ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.  

Η Οικονομική Αστυνομία ανοίγει τα μάτια του ΙΚΑ

Έλεγχο για ανασφάλιστη εργασία, ύστερα από καταγγελία στην ειδική γραμμή καταγγελιών 11012, διενεργήθηκε, στην Ελευσίνα, σε εταιρεία εμπορίας δομικών υλικών από μικτό κλιμάκιο των Τμημάτων Κοινωνικής & Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας του Αστυνομικού Διευθυντή Μπάμπη Τάτση, καθώς και της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφάλισης του ΙΚΑ.

Απατεώνας με ... παπούτσια ο νεαρός δικηγόρος


Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας του Αστυνομικού Διευθυντή Μπάμπη Τάτση, δύο άνδρες ηλικίας 22 και 33 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να αποσπάσουν τεχνηέντως, από υπαλλήλους Τραπεζικού Ιδρύματος, συνοδευτικά φορτωτικά έγγραφα εμπορευμάτων [παπούτσια], τα οποία προέρχονταν από το εξωτερικό, αξίας 155.000 ευρώ.

Στα κόκκινα η παρουσιάστρια!

H παρουσιάστρια στα ... κόκκινα, πίσω της ο 65χρονος ευτραφής  αντικέρ  και στο βάθος ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, συνήγορος της 40χρονης. Ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ της μάχιμης δικηγορίας.

Κατά Μίκη ο Παπουτσής

Ποιος να το περίμενε πως το "παιδί" του πολυτεχνείου, θα τα έβαζε δεκαετίες μετά με το σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα. Κατά του επικεφαλής της «Σπίθας» μουσικοσυνθέτη κ. Μ. Θεοδωράκη, τάχθηκε  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής,

2/9/11

Η Μόνικα σκανδαλίζει

Μια σκηνή γυμνού της ιταλίδας ηθοποιού Μόνικα Μπελούτσι ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στην συνέντευξη Τύπου της ταινίας «Un été brulant» (Ένα καυτό καλοκαίρι) του γάλλου διανοούμενου σκηνοθέτη Φιλίπ Γκαρέλ.

Οι μισθοφόροι του Καντάφι

Υποπτοι ως μισθοφόροι του Καντάφι, σε πρόχειρη φυλακή στην Τρίπολη

Με φλουρί Κωσταντινάτο οι 9 Βούλγαροι

                                     Τα κλοπιμαία
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που διέπραττε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας και στην περιοχή της Φθιώτιδας. Συνελήφθησαν συνολικά εννέα (9) αλλοδαποί (υπήκοοι Βουλγαρίας), που εμπλέκονται στην εγκληματική ομάδα, ενώ από την αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις (4) περιπτώσεις ληστειών και πέντε (5) κλοπών.

Τους πέρασαν ... κουλούρα

λλ
Πιάστηκαν  από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας τρείς υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42,20 και 21 ετών, για κλοπές σε οικίες.  

Με πιστόλι πράκτορα ... έκλεβε και Μοναστήρι


Υπέκλεπτε τα στοιχεία πιστωτικών καρτών χρηστών του διαδικτύου και προέβαινε σε παράνομες ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ο Μάνος Σφακιανάκης
Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 37χρονου, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διότι όπως προέκυψε, ύστερα από μηνύσεις των υπευθύνων ασφάλειας συναλλαγών μεγάλων Τραπεζικών Ιδρυμάτων, είχε υποκλέψει στοιχεία πιστωτικών καρτών και προέβαινε σε ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων που διαχειρίζονταν.  

Καντάφι: "Οι γυναίκες παραδίνονται"


Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι κάλεσε την Πέμπτη τους υποστηρικτές του να «συνεχίσουν την αντίσταση», εκτιμώντας ότι εξεγερμένοι και ΝΑΤΟ είναι διχασμένοι. Αν και κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται, το ηχογραφημένο μήνυμα του μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Arrai.

Το κυνήγι των αρχαιοκαπήλων


Το κυνήγι του Καλυδώνιου Κάπρου


Γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Μία 40χρονη  παρουσιάστρια ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής και διακίνησης του πίνακα «Το κυνήγι του καλυδώνιου κάπρου» του Φλαμανδού  ζωγραφου Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς, ο οποίος είχε κλαπεί το 2001 από το μουσείο της Γάνδης και βρέθηκε προ ολίγων ωρών σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα. [τοβημα].

O Σφακιανάκης απολογείται ..!


Όρθιος στο βάθος ο Μάνος Σφακιανάκης εξηγεί από μικροφώνου πόσο ύπουλο είναι το έγκλημα στο ίντερνετ ειδικά για τα παιδιά
Ο πάντα αυστηρά "θεσμικός" Παπουτσής δείχνει  με την παρουσία του την ιδιαίτερη σημασία που έχει η αποστολή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και της Οικονομικής Αστυνομίας του Υποστράτηγου Αδαμάντιου Σταματάκη 
Συνάντηση για τον απολογισμό των Ημερίδων που διοργανώθηκαν με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο – Cyber Bullying », πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  ενώπιον σύσσωμης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μαγείρεψε τον ομοφυλόφιλο



Ενας ρώσος σεφ ηλικίας μόλις 21 ετών δολοφόνησε ομοφυλόφιλο με τον οποίο είχε κλείσει ραντεβού μέσω ίντερνετ, κατόπιν τον τεμάχισε, τον μαγείρεψε, έφτιαξε λουκάνικα και μπορεκάκια από τη σάρκα του και τα έφαγε.

1/9/11

Η παρουσιάστρια και ο πίνακας

Tι δουλειά είχε ο πανάκριβος πίνακας του Φλαμανδού ζωγράφου στο αυτοκίνητο παρουσιάστριας; Η κυρία τα τελευταία χρόνια κάνει εκπομπές διατροφής στα λεγόμενα μικρά τηλεοπτικά κανάλια της Αττικής αλλά τώρα είναι κρατούμενη στο Τμήμα Αρχαιοκαπηλίας της ΓΑΔΑ.

Σαν σήμερα Σφαγή στο Μπεσλάν


Ως Σφαγή στο Μπεσλάν είναι γνωστή η δολοφονία τουλάχιστον 385 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων 186 παιδιών σε σχολείο του Μπεσλάν, το Σεπτέμβριο του 2004.

Χρυσό κοράνι και εμπλοκή παππά

Πληροφορίες του Crimes on air αναφέρουν πως ανάμεσα στους αρχαιοκάπηλους είναι και ένας ιερέας από την Κρήτη. Όσο για το χειρόγραφο Αραβικής προέλευσης γίνεται λόγος για το Κοράνι με χρυσές επιγραφές που η αξία του ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Τέτοια σ' όλο τον κόσμο υπάρχουν μόνον έξι.

Έπιασαν αρχαιοκάπηλους ... παγκοσμίου φήμης

Ο Φλαμανδός Πίτερ Πολ Ρούμπενς ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους του κόσμου 
Πίνακας που χρονολογείται από το 1618 έπεσε στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας της ΓΑΔΑ. Ο πίνακας είναι του γνωστού ζωγράφου Πίτερ Πολ Ρούμπενς  και θα γίνει επίσημη παρουσίαση για την … ανάκτησή του. Ο πίνακας είχε κλαπεί από μουσείο του Βελγίου το 2001. Για τον πίνακα συνελήφθησαν δυο αρχαιοκάπηλοι και άλλοι έξι με προϊστορικά χάλκινα αντικείμενα μάλλον Κρητικής προελεύσεως αλλά και ένα πολύτιμο χειρόγραφο Αραβικής μορφής.

Η δίαιτα σκότωσε την φοιτήτρια

 


Γράφει ο Διονύσης Βυθούλκας
 
Μια 24χρονη φοιτήτρια έχασε την ζωή της, καθώς η καρδιά της δεν άντεξε την εξαντλητική δίαιτα που είχε ξεκινήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Η άτυχη κοπέλα, που καταγόταν από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας, βρέθηκε νεκρή πριν από δυο εβδομάδες μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού που νοίκιαζε στη Καβάλα. Εκτιμάται πως αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα για να ρίψει νερό στο πρόσωπο της, ωστόσο άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως είπαν συγγενείς της στους αστυνομικούς, η 24χρονη τους τελευταίους τέσσερις μήνες έκανε μεγάλες προσπάθειες για να αδυνατίσει και μάλιστα είχε καταφέρει να χάσει περίπου 48-49 κιλά.

Κατά την νεκροτομή, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός της οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου και ο ιατροδικαστής δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκλήθηκε και από την κατανάλωση των ειδικών χαπιών που έπαιρνε επιμόνως για να αδυνατίσει [τοβημα].

Στον Τσαμαντά με 381 κιλα χασίς

Γυναίκα οδηγός η "Τσιλιαδόρος"
Το Αλβανικό χασίς σ'  αυτούς τους μαύρους  ταξιδιωτικούς σάκους   
Συνελήφθησαν σήμερα  το πρωί, στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, τρεις Έλληνες ηλικίας 48, 44 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Χασισοφυτεία στην Εύβοια

                        Η πλαγιά  με τα 732 δενδρύλλια
Οι "φυσιολάτρες" κατασκηνωτές
Τα εργαλεία της ... κηπουρικής
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε χθες  το πρωί, σε δασώδη – απόκρημνη περιοχή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καμπιών του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, φυτεία με (732) δενδρύλλια κάνναβης.

Βόλτα με αναβολικά στον Εύοσμο


Στο ΙΧ  βρέθηκαν δύο χάρτινα κουτιά με 145 συσκευασίες φαρμάκων

Τα χάπια και τα κουτιά τους
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ»,  τρεις επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου και συγκεκριμένα, ένας 27χρονος Έλληνας, 28χρονος ομογενής και 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του Νόμου που αφορά «Ρυθμίσεις Θεμάτων ελέγχου ντόπινγκ».  

Πήγαν να σκοτώσουν αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν (52) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών.
Συνελήφθη 15χρονος  και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άλλων 5 συνεργών του

Συνελήφθη  στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας 15χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άλλων πέντε (5) συνεργών του, για δραστηριοποίηση σε οργανωμένη εγκληματική ομάδα, με ιεραρχική δομή, που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις κατ΄ εξακολούθηση στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας.  

Λαθροδιακινητές στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν χθες ( το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηγουμενίτσας, δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Ιράκ ηλικίας 31 και 28 ετών και μία (1) μη νόμιμη μετανάστης με τα τέσσερα (4) ανήλικα τέκνα της, υπήκοοι Αφγανιστάν.

Αποτέφρωση νεκρών με υγροποίηση

Το μηχάνημα υγροποίησης
Μία πρωτότυπη μονάδα υγροποίησης πτωμάτων εγκαταστάθηκε σε οίκο τελετών στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Πρόκειται για την πρώτη «100% οικολογική και φιλική προς το περιβάλλον μονάδα», όπως την διαφημίζουν οι ιδιοκτήτες της. Η συσκευή τους χρησιμοποιεί την αλκαλική υδρόλυση για να αποσυνθέσει το ανθρώπινο σώμα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον, αποτελώντας εναλλακτική οικολογικότερη μέθοδο της αποτέφρωσης.

Η γυναίκα με το "μαύρο"

Σκόπευε να διακινήσει πάνω από 48 κιλά ηρωίνης και κάνναβης


Τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο σπίτι της 32χρονης
Σημαντικό πλήγμα σε κυκλώματα διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη γυναίκας εμπόρου ναρκωτικών, η οποία σκόπευε να διοχετεύσει σε στέκια τοξικομανών, πάνω από 48 κιλά ηρωίνης και κάνναβης.  

Οι καψούρηδες ..!

Eίναι αλήθεια πως ορισμένοι -λέμε ορισμένοι- του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, όταν δεν τρώνε ξύλο στα πανηγύρια, πάνε [τάχα] για δουλειά στα  strip show   και ερωτεύονται τις κοπέλες; Άσε που αληθωρίζουν και από τα λεφτά!  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κορίτσι δεν εκδίδεται. Η εμφάνιση έγινε αποκλειστικά στα πλαίσια  φωτογράφισης


"Μικροχειρούργοι" στις διαρρήξεις


Χρησιμοποιούσαν εξειδικευμένο εξοπλισμό και προηγμένες τεχνικές για διάρρηξη θωρακισμένων θυρών
Ο Διοικητής της Ασφάλειας Θεσ/κης Αθηναγόρας Παζαρλής
Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τριμελής εγκληματική ομάδα, η οποία εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνικές και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, δραστηριοποιούνταν στη διάρρηξη θωρακισμένων θυρών.