20/8/11

Επεισοδιακή επιχείρηση σε χασισοφυτεία στα Ζωνιανά

Tα ξημερώματα  στο πλαίσιο αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζωνιανών του Δήμου Μυλοποτάμου, για τον εντοπισμό φυτείας κάνναβης.

Οι Αλγερινοί με το Νο36

                                                Τα κλεμμένα σε τσάντες
Εντοπίστηκαν στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Χανίων, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 24 και 26 ετών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη σωρείας κλοπών, ενώ αναζητείται ακόμα ένας (1) ομοεθνής τους.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης πληροφορίας, ότι οι παραπάνω αλλοδαποί, διαπράττουν κλοπές στην πόλη των Χανίων, αφού εντοπίστηκαν πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία τους όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων (ψηφιακές ηλεκτρονικές φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, φορτιστές διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών, φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, ανδρικά ρολόγια, γυναικεία κοσμήματα, έξι (6) δελτία ταυτότητας διαφόρων Χωρών , ένα Γαλλικό (1) διαβατήριο, μία (1) άδεια ικανότητας οδηγήσεως Ρουμανίας κ.λ.π.) προερχόμενα από διαρρήξεις αυτοκινήτων, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Τονίζεται ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί είχαν ακόμη στην κατοχή τους και μία φορητή μηχανή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (πρόκλησης ηλεκτροσόκ - taser ).
Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι οι παραπάνω δράστες, μαζί με ομοεθνή τους, ο οποίος αναζητείται, είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κλοπών με την μέθοδο θραύσης υαλοπινάκων αυτοκινήτων με αιχμηρό αντικείμενο.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τριάντα έξι (36) φθορές - κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό αυτοκινήτων. Μέρος των κατασχεθέντων έχει αναγνωριστεί και αποδοθεί στους παθόντες.
Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, ενώ θα οδηγηθούν μεσημβρινές ώρες σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Παρακαλούνται όσοι πολίτες, έπεσαν θύματα διαρρήξεων στη πόλη των Χανίων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων στα τηλέφωνα 28210-25815, 28210- 25830, 28210 - 25827 και 25210-25803, προκειμένου να προσέλθουν για τυχόν αναγνώριση κλαπέντων αντικειμένων.


Ο Αρχιφύλακας πυροβόλησε

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας σχηματίζεται δικογραφία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος Αρχιφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, για άσκοπο πυροβολισμό.

Ο Ειδικός Φρουρός έδειρε πατέρα και γιο


Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου Ειδικού Φρουρού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής και 26χρονου ιδιώτη, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού σε βάρος δύο ανδρών.

Με αστυνομικό Mitsubishi στο Σούνιο


Απόδραση σε βαλίτσα


Πήγε να βγάλει τον κρατούμενο σύζυγο σε βαλίτσα η 19χρονη στο Μεξικό αλλά την τσάκωσαν


Έκρυβε το χασίς σπίτι του

Πιάστηκε στη Συδινή Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 35χρονος  για κατοχή ναρκωτικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  

'Ανοιξαν τρύπα οι Ρουμάνοι στο Μεσολόγγι

 Συνελήφθησαν  στο Μεσολόγγι από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου δυο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας ηλικίας 22 ετών κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Με πιστόλια στον Γέρακα οι εκβιαστές?

Βραδινές ώρες  στην περιοχή του Γέρακα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνελήφθησαν. δύο Έλληνες ηλικίας 39 και 44 ετών, για παράβαση του Ν. «περί όπλων».

Λαθρομεταφορά στην Κρυσταλοπηγή


Συνελήφθη σήμερα  τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.

Από τη Γαλλική Ριβιέρα στη Μύκονο

Την Μύκονο  απόλαυσε η Μπαρ Ραφαέλι, η οποία «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό στην παραλία της Ψαρούς.
Το super model πέρασε και από την πατρίδα μας, αφού προηγουμένως είχε ταξιδέψει στη Γαλλική Ριβιέρα, τη Σαρδηνία και τη γενέτειρά της, το Τελ Αβίβ.

Ο βιαστής της 12χρονης παραμόνευε

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την 12χρονη που έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου στην Καβάλα και βιάστηκε από 45χρονο κτήνος. Η μικρή το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από την παραλία της Τούζλας  για να πάει σε κοντινό περίπτερο και να αγοράσει τσιγάρα στον πατέρας της.
Ο δράστης αφού αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ομολόγησε την πράξη του αμέσως. Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν ο δράστης αποκάλυψε πως έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 6 ετών στη Γερμανία επίσης για βιασμό.
Όπως βεβαιώνουν και οι αστυνομικοί η 12χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γονείς της είναι συγκλονισμένοι. Ξεκίνησαν από ένα χωριό των Σερρών από όπου κατάγονται για διήμερες διακοπές στην Καβάλα και συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό.

Στην μαρμαρένια είσοδο της ΓΑΔΑ

Ένα αστείο κάναμε και ο Δικόπουλος έδωσε εντολή να κατέβει όλο το Εκβιαστών του Κοτλίδα στην είσοδο της ΓΑΔΑ. Δεν προλάβαιναν οι καθολικοί παπάδες να εξομολογήσουν!

Τα 8 κιλά χασίς του 56χρονου

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Ρεθύμνου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, συνελήφθη 56χρονος για χασίς. 

19/8/11

Χάλκινη η Κατερίνα

Από το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στην Οστράβα, η Κατερίνα Στεφανίδη  ένα μήνα μετά, πήρε το χάλκινο στην Πανεπιστημιάδα της Κίνας με άλμα στα 4,45μ., επίδοση που ισοφαρίζει το ατομικό ρεκόρ της.

Έρχεται το αυτόφωρο

Προθεσμία δεκαπέντε ημερών δίνει το υπουργείο Οικονομικών σε 900.000 φορολογουμένους με ληξιπρόθεσμα χρέη 41 δισ. ευρώ προειδοποιώντας ότι, αν στο μεσοδιάστημα δεν ρυθμιστούν οι οφειλές, από τον Σεπτέμβριο επιστρατεύονται κατασχέσεις για τους οφειλέτες μικροποσών και Αυτόφωρο για όσους χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ.«Τα Νέα» στα ραβασάκια της Εφορίας που άρχισαν να φτάνουν ακόμα και σε όσους χρωστούν ποσά της τάξεως των 500 ευρώ, κατ' εφαρμογήν της εγκυκλίου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Καπελέρη, οι διατυπώσεις είναι τυπικές και οι απειλές εύσχημες.

Τρέμουν την σκιά της!

Η Αλ-Κάιντα εξακολουθεί να είναι  «η κυρίαρχη τρομοκρατική απειλή» εναντίον των ΗΠΑ, κυρίως χάρη στα δίκτυά της στο Πακιστάν, στην Υεμένη και στη Σομαλία, αναφέρει σήμερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ετήσια έκθεσή του.

Η εξαγορά!

Το Κράτος και ο Τρόμος πίσω από τη λέξη δημοκρατία (επί Περικλή με σκλάβους) έχει καταργήσει τον διαχωρισμό των εξουσιών που θέσπισε η αστική γαλλική επανάσταση του 1789
- Νομοθετική
- Εκτελεστική
- Δικαστική
Η 4η εξουσία (ο Τύπος) εξαγοράστηκε σχεδόν στο σύνολό της.

Έκθεση για την τρομοκρατία

Στην κατηγορία των χωρών που αντιμετώπισαν «αξιοσημείωτα τρομοκρατικά και εξτρεμιστικά περιστατικά μέσα στην περασμένη χρονιά» κατατάσσει την Ελλάδα η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις εξελίξεις στον τομέα της τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο.

Τρύπωναν στα σπίτια

                         Τα "κλειδιά" και τα κλοπιμαία
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο Αλβανών  ηλικίας 34 και 41 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες κλοπές.  

Τους έπιασαν με κοκαΐνη στην Ρόδο

Μετρητά, 9 βιβλιάρια και η "σοκολάτα"
Συνελήφθησαν  στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 38χρονος, ένας 47χρονος και μια 44χρονη όλοι τους αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, κατηγορούμενοι για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Λήστεψαν την μάνα του Βουλευτή Νικολόπουλου

Στις 13.35 στην Πάτρα τρείς νεαροί λήστεψαν -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air - την μητέρα του Βουλευτή της Ν.Δ Νίκου Νικολόπουλου. Η 87χρονη επέστρεφε από την λαϊκή αγορά στην περιοχή "Προσφυγικά" όταν τις επιτέθηκαν τρείς Αθίγγανοι στην συμβολή των οδών Λύκωνος και Παλαιολόγου. Οι νεαροί την έσπρωξαν και την πέταξαν στο δρόμο με αποτέλεσμα να της αποσπάσουν το πορτοφόλι με τα 40 ευρώ που κρατούσε. Η 87χρονη τώρα βρίσκεται για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Aπαγωγή στον Μυστρά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα, που διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δραστών ληστείας σε βάρος ζευγαριού  και αρπαγής 64χρονης γυναίκας.  

Ο Βουλευτής είχε "δείξει" τον διεφθαρμένο Αξ/κο



Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

Ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν ενημερωθεί προ πολλών μηνών από βουλευτή του ΠαΣοΚ για ύποπτες ενέργειες και διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύκτας, του διοικητή του αστυνομικού τμήματος, ο οποίος πλέον κατηγορείται για συνέργεια σε ληστεία Τράπεζας.

Οι φωτο από την φυτεία

Καλλιεργούσαν 304 δενδρύλλια κάνναβης,
στην περιοχή Σφηναρίου Κισάμου Χανίων
Πιάστηκαν βραδινές ώρες χθες στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Χανίων και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης, δύο ντόπιοι ηλικίας 37 και 78 ετών, και ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 30 ετών, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.  

Υπόλογο το Α.Τ Καλλιθέας

Ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
Eπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την αναφορά του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου για την «συνήθης» τακτική των αστυνομικών οργάνων να παρεμποδίζουν συστηματικά την επικοινωνία δικηγόρων και πελατών.

Βιαστής ανηλίκων κατά συρροή

Έλληνας 45 ετών με νοικιασμένο αυτοκίνητο παρέσυρε σε παραλιά της Καβάλας και βίασε 12χρονο κορίτσι. Ο δράστης ομολόγησε πως στην Γερμανία είχε υποπέσει στο ίδιο αδίκημα και είχε φυλακιστεί για έξι χρόνια.  

Έσκαβαν σε ρέμα για αρχαία

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  4 άτομα ηλικίας 47 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Κλοπή κατά συναυτουργία» και παράβαση του Νόμου «Περί Αρχαιοτήτων».

Mέσω Καλαμάτας Νυρεμβέργη

Συνελήφθησαν  στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 41, 39 και 28 ετών αντίστοιχα, καθώς και τρεις (3) άνδρες, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 21, 19 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, δήλωση ψευδών στοιχείων και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Με τέτοια κάλλη!

Η 35χρονη ηθοποιός  Κέιτ Γουίνσλετ έχει δηλώσει ότι είναι συμφιλιωμένη με τις καμπύλες της και έχει παροτρύνει πολλές φορές τις γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Αυτή τη φορά όμως κάνει ένα ακόμη βήμα και τάσσεται κατά των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων. Γι αυτό  μαζί με τις Βρετανίδες συναδέρφους της Έμα Τόμσον και Ρέιτσελ Γουάις δημιούργησαν την «British Anti-Cosmetic Surgery League», μια βρετανική ένωση κατά των πλαστικών επεμβάσεων.

Με το καριοφίλι του Υποστράτηγος


Από: Filotimia
Θυμάμαι, πριν μερικά χρόνια, όταν επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας, υπουργός τύπου ήταν ο κ. Ρουσόπουλος, η τότε αντιπολίτευση και σημερινή κυβέρνηση, μαζί με τα φερέφωνά της, τα ίδια που είναι και σήμερα, είχαν προσβληθεί από τον ιό της καλπάζουσας εντιμότητας, που τους προκαλούσε παρατεταμένες κρίσεις δεοντολογίας και ηθικότητας.

Ο αγώνας του παπά-Σφακιανάκη


Από: FIMOTRO
Λεβέντης ο παπά Βαγγέλης. Είναι ο πατέρας του επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ. Σφακιανάκη. Τώρα στο χωριό Σπηλιά των Χανίων στο Μοναστήρι Ξενώνα που έχει φτιάξει ο ίδιος, γιορτάζουν τα 55 προσφοράς του Παπα-Βαγγέλη Σφακιανάκη στην εκκλησία. Χιλιάδες...κόσμου παρακολουθούν την εκδήλωση. Εκεί μεταξύ άλλων βρίσκονται ο αρχηγός του Στρατού Φράγκος, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του Ντόρα, ο Μητροπολίτης Χανίων, ο βουλευτής της ΔΗΣΥ Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο πρώην βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος. Εκεί και δικός μας άνθρωπος που ακούει και φωτογραφίζει τα πάντα...

Με 304 χασισόδεντρα

Στη θέση Ριακούλια της περιοχής Σφηναρίου Κισάμου Χανίων, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, εντός θαμνώδους έκτασης, όπου καλλιεργούνταν τριακόσια τέσσερα (304) δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Με ηρωίνη στην Ρόδο

Συνελήφθη  στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας ομογενής από την Αλβανία, ηλικίας 42 ετών, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο Ιρακινός δουλέμπορος μαχαίρωσε αστυνομικό στην Κορνοφωλιά

Πιάστηκαν   στην Κορνοφωλιά  του Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 20 και 19 ετών, διακινητές μη νόμιμων μεταναστών.

Με δενδρύλλια στην Δράμα

Ρίζωσαν στην Μικρόπολη 
Συνελήφθη στην Μικρόπολη Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 45χρονος   για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Στον Αστακό 5.000 € το κεφάλι


Συνελήφθησαν  στην παραλία Μαραθία του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Αστακού, μπουλούκι με παράνομους μετανάστες υπήκοοι Αφγανιστάν.

18/8/11

Απολογισμός

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Ζήτησε 20 € από τον Πακιστανό ο αστυνομικός

 Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 42χρονος Υπαρχιφύλακας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.  
Ειδικότερα, ο Υπαρχιφύλακας συνελήφθη μετά από καταγγελία 27χρονου υπηκόου Πακιστάν, σύμφωνα με την οποία ο 42χρονος Υπαρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Κω, απαίτησε και έλαβε, την Τρίτη  το πρωί, το χρηματικό ποσό των είκοσι 20 ευρώ, προκειμένου να μην του βεβαιώσει τροχονομική παράβαση.

Ανήλικοι ληστές 74χρονης στα Τρίκαλα

Συνελήφθησαν  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο ανήλικοι ηλικίας 15 και 13 ετών αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης.

ΣΟΚ:ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΛΟΥ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την κτηνωδία σε βάρος του ζώου! Αντιμέτωπος με τη βάναυση συμπεριφορά ληστών ήρθε το σκυλί της φωτογραφίας, που δέχθηκε μαχαιριά στο μέτωπο από τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του αφεντικού της.Λίγο ακόμη και η Bella θα έχανε την όρασή της, αφού το μαχαίρι ήταν σε απόσταση αναπνοής από τα μάτια της, ενώ η σκυλίτσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να μπορέσει να αφαιρεθεί το μαχαίρι.



Δειτε βιντεο απο Μαζικό βομβαρδισμός κουρδικών θέσεων στο βόρειο Ιράκ


ΣΤΟ ΟΡΟΣ KANDİL

 

Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά ισραηλινού τουριστικού λεωφορείο

 στα σύνορα με την Αίγυπτο Επτά Ισραηλινοί, δυο γυναίκες και πέντε άνδρες έπεσαν νεκροί από τα πυρά των ενόπλων

Ο "Ντοράκιας" ήθελε για νονό τον Αντώνη



Γιάννης Εμμανουηλίδης [φωτο], πρώην δήμαρχος Ανατολής στο προάστιο των Ιωαννίνων και επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη νομάρχης Κιλκίς. Κολλητός της Ντόρας αλλά εν μια νυχτί και αφού έκανε το νέο κόμμα την άφησε στα κρύα του λουτρού. Το τελευταίο Σ/Κ του  Αυγούστου ο πρώην δήμαρχος που τώρα προσχώρησε στο στρατόπεδο Σαμαρά, βαπτίζει τον μονάκριβο γιό του και επεδίωξε ο Αντώνης Σαμαράς να είναι ο νονός. Επαναστάτησε όμως και δικαιολογημένα ο Αβερωφικός περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, με αποτέλεσμα ο πρώην δήμαρχος να ψάχνει για άλλον νονό. Πάντως ο πρόεδρος της Ν.Δ όπως φαίνεται θα δώσει το παρόν ως καλεσμένος.



Όλη η ΕΛ.ΑΣ. πάει Θεσσαλονίκη

Όλη η ΕΛ.ΑΣ. πάει στη Θεσσαλονίκη

Όλα τα ΜΑΤ, όλη η ΔΙΑΣ, όλη η ΔΕΛΤΑ, όλα τα χημικά και δύο… συστήματα εκτόξευσης νερού θα συμμετέχουν στην εκστρατεία της ΔΕΘ για το καυτό τριήμερο 9-11 Σεπτεμβρίου.

Όσοι επίορκοι εξομολογηθείτε

Φορητά καθολικά  εξομολογητήρια στην Μαδρίτη. Στην Ασφάλεια Αττικής του Δικόπουλου πάντως θα πήγαιναν και με το άσπρο μάρμαρο στα σκαλιά της Λ. Αλεξάνδρας!