16/7/11

Tα είπε όλα ..!

Ο Βασίλης Χήτος όταν ο Απόστολος Πετράκης αποφυλακίστηκε -λόγω παρέλευσης του 18μηνου- δυο ημέρες πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα. Αυτή την φορά η συνέντευξη που του παραχώρησε στη Real news ο 36χρονος Κρητικός είναι άκρως αποκαλυπτική ...

Αποκαλυπτική συνέντευξη στην Real news του Απόστολου Πετράκη, του κατηγορούμενου που σήκωσε το βάρος της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. "Δεν θα βρούν ... φράγκο -αναφέρει λίγο πριν τελειώσει η πολύμηνη δίκη- από τα  κρυμένα λύτρα των 30 εκατομμύριων ευρώ". Διαβάστε στην δισέλιδη συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Χήτο, πως οι αστυνομικοί -όπως καταγγέλει ο ίδιος- στην κατ' οίκον έρευνα του έκλεψαν ακριβά πράγματα?

Τα πήραν όλα κι έφυγαν!

Έκθετος ο Διοικητής Ασφαλείας Ιωάννης Δικόπουλος για τα «καπρίτσια» των υφισταμένων του! Η ασυδοσία δεν έχει όρια από κάποιους επίορκους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, όπως καταγγέλλει επώνυμα  ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση της απαγωγής του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου Το Crimes on air δεν υιοθετεί την σοβαρή καταγγελία. Επειδή όμως είναι επώνυμη έχει έναν επιπλέον λόγο να την προαναγγείλλει ...

Φόρτωσαν μολότοφ σε αγανακτισμένο?

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος Φώτης Δήμου έπειτα από συνολικά 52 μέρες κράτησης στη ΓΑΔΑ και τον Κορυδαλλό. Είναι ένας από τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στη διαδήλωση της 11ης Μαΐου. δικαστεί, υποστηρίζει ότι τα ΜΑΤ τού φόρτωσαν μια τσάντα με μολότοφ. Μιλάει για κατασκευασμένες κατηγορίες, που τον κάνουν να νιώθει οργισμένος και αγανακτισμένος.

«Στη φυλακή μ' έπνιξε το άδικο. Ενιωθα ένα βάρος στο στήθος. Φώναζα με όλη μου τη δύναμη ότι δεν έκανα τίποτα. Δίχως να μ' ακούει κανείς. Οι κρατούμενοι μου φέρθηκαν καλά. Ακόμα και οι ποινικοί: "Μην τους φοβάσαι" μου έλεγαν. "Δες το σαν εμπειρία και κράτα τα θετικά. Θα τελειώσει" έλεγαν. Με τους δεσμοφύλακες δεν είχα επαφή. Αυτοί κλείδωναν, ξεκλείδωναν. Οι συνθήκες κράτησης ήταν άθλιες».

Δεν θα ξεχάσει ποτέ την ημέρα σύλληψής του: «Η 11η Μαΐου έχει χαραχτεί στο μυαλό μου. Οπως και οι εικόνες από την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ, τον ξυλοδαρμό μου και ειδικά τη στιγμή που ακουμπούν δίπλα μου το σακίδιο. Ελεγα ότι δεν κρατούσα τίποτα κι οι ΜΑΤάδες απαντούσαν: "Δεν πειράζει. Ενα δωράκι είναι. Σκάσε"».

Πώς ήταν στη φυλακή;

«Καθόμουν και σκεφτόμουν διαρκώς. Δεν υπήρχαν δραστηριότητες για να ξεχνιέμαι. Σκεφτόμουν πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο. Η μόνη ενασχόλησή μου ήταν να περιμένω στην ουρά για φαγητό ή να βγω στο προαύλιο να κοιτάξω τον ουρανό. Εκεί έμαθα να εκτιμώ και το φαγητό που τρώω. Και την κουβέντα με τους κρατούμενους. Ολοι βιώνουμε το ίδιο μαρτύριο. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο. Οι συνθήκες όμως ήταν άθλιες. Με έβαλαν στην Α' πτέρυγα Κορυδαλλού σε κελί για ένα άτομο, μαζί με άλλους 3 Ελληνες κατηγορούμενους για ληστείες. Αυτοί με στήριξαν».

Και τώρα;

«Είμαι οργισμένος και αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί. Ζω διαρκώς με ένα ερώτημα που βασανίζει στο μυαλό μου: Για ποιο λόγο οι αστυνομικοί μού έστησαν αυτή την ιστορία. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Αντίστοιχες υποθέσεις, όπως του Μάριου Ζέρβα, του φοιτητή με τα πράσινα παπούτσια, έτυχε να γίνουν γνωστές. Υπάρχουν και πολλές άλλες που δεν δημοσιοποιήθηκαν».

Σε διαδήλωση θα ξαναπάς;

«Η φυλακή σε στιγματίζει. Ζεις με το φόβο ότι θα σου ξανασυμβεί. Δεν θα σταματήσω όμως να διεκδικώ. Γιατί ξέρω ότι έχω το δίκιο με το μέρος μου. Ζητάω ένα καλύτερο μέλλον. Θα συνεχίσω να φωνάζω για ν' ακούγεται η αλήθεια. Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατείται, αλλά ν' ανοίξει τα μάτια του. Γνωρίζοντας, βεβαίως, ότι μπορούν να φορτώσουν τσάντες με μολότοφ στον καθένα μας. Βλέπουν τους διαδηλωτές σαν εχθρούς. Κινούνται με το σκεπτικό "θα σε στείλω φυλακή επειδή διαδηλώνεις"».
enet.gr

Η Real της Κυριακής του Νίκου Χατζηνικολάου

Βαρύ και ασήκωτο το χασίς

Αυτό είναι  το χασίς που κατασχέθηκε στην Ηγουμενίτσα
Μέχρι το Αιγάλεω Αττικής έφθασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για να συλλάβουν τον 27χρονο Αλβανό παραλήπτη των 125 κιλών χασίς που μετέφερε απο τα σύνορα 40χρονος έλληνας. 

Τους χτύπησε η Καλαματιανή ΔΙΑΣ

Εξιχνιάστηκαν, 22 κλοπές και 2 απόπειρες κλοπών σε σπίτια από το 2008 έως και το 2011, τις οποίες είχε διαπράξει ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Μεσσηνίας.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής του άδειασαν το σπίτι!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ:  Η αποκάλυψη-σοκ για τους μακρυχέρηδες αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, έχει σχέση με την μεγαλύτερη απαγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Άδειασαν το σπίτι από εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Ποιος και που το καταγγέλλει επώνυμα με βαρυσήμαντη συνέντευξή του?

Με χρυσά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα
Ούτε οι αρχαιολόγοι είχαν πιάσει στα χέρια τους τόσες πολλές χρυσές Τουρκικές λίρες από τα χρόνια της σκλαβιάς της Γιαννιώτικης πόλης
Σπάνια ασημένια νομίσματα
Ο Ταξίαρχος κ. Βάντζος Νικόλαος, στη θητεία του οποίου καταγράφεται αυτό το σημαντικό ΙΣΤΟΡΙΚΟ περιστατικό.
Υπόθεση μαμούθ στα Ιωάννινα, με χρυσά νομίσματα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπου  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πιάστηκαν δύο άνδρες  ηλικίας 49 και 50 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων, όπλων και ραδιοσταθμών.

H oδός της λαθρομεταφοράς

Συνελήφθησαν  στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης,

Οι αμαρτωλές φυλακές Δομοκού

Και αν στις φυλακές Γρεβενών το φαγητό δεν είναι ούτε για τις αρκούδες, στο Δομοκό, στις  επίσης καινούργιες φυλακές, τι λέτε πως σκαρφίστηκε ο διευθυντής των φυλακών που είχε εκδιωχθεί και κατάφερε  να επιστρέψει στην … ενεργό δράση! Ότι οι γυναίκες που έμπαιναν τις νύχτες δεν ήταν εταίρες αλλά έκαναν «ντελίβερι» έφερναν φαγητό σε κρατούμενους και υπαλλήλους.

Στο κολαστήριο των Γρεβενών

Στις  φυλακές Γρεβενών δεν είναι να περνάς ούτε απ' έξω ...
Στις "υψίστης ασφαλείας" και  καινούργιες  κατά τ' άλλα φυλακές Γρεβενών οι ανθρωποφύλακες  έχουν εφεύρει ένα πολύ απλό τρόπο για να μην έχουν δυνάμεις οι κρατούμενοι να αποδράσουν. Τους ταΐζουν νεροζούμι και έτσι βλέποντας τους ως «σκυλιά» είναι διπλό το όφελός τους. Βγαίνουν και κερδισμένοι γιατί παίρνουν την «μίζα» τους  σε χρήμα συνήθως και όχι σε είδος, από τις ληψές  μερίδες. Οι προμηθευτές δηλαδή χρεώνουν στα τιμολόγια την ποσότητα που αναλογεί  για το σύνολο των κρατουμένων, αλλά που είναι …εικονική.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Πτέρυγα Ε2

Το γεγονός ότι είμαστε κρατούμενοι στις φυλακές, δεν σημαίνει ότι παραιτηθήκαμε από τα δικαιώματά μας ως άνθρωποι, ούτε ότι εγκαταλείψαμε την αξιοπρέπειά μας στην πύλη εισόδου των «σωφρονιστικών» καταστημάτων.

Εδώ στην κλειστή φυλακή Γρεβενών, τους τελευταίους μήνες, φαίνεται πως η υπηρεσία σε συνεργασία με τη διεύθυνση , εφαρμόζει μια ιδιότυπη «σωφρονιστική τιμωρία» εις βάρος μας.
Εκτός από την εγκληματική απουσία γιατρού στις φυλακές, από το εκδικητικό κόψιμο αδειών και αναστολών από την εισαγγελέα Α. Μπακαλόνη, από την αδιάφορη και συχνά προσβλητική συμπεριφορά αρκετών δεσμοφυλάκων, έρχεται να προστεθεί και η μείωση και ποιοτική υποβάθμιση του συσσιτίου που μας «παρέχουν». Οι μερίδες που μας σερβίρουν δεν επαρκούν να ικανοποιήσουν ούτε τις στοιχειώδεις διατροφικές ανάγκες ενός μέσου ανθρώπου ενώ η ποιότητά τους προσβάλλει κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Το νερόπλυμα που μας παρουσιάζουν ως φαγητό, κανείς «ελεύθερος άνθρωπος» δε θα καταδεχόταν να το δοκιμάσει. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που σε πολλές ακτίνες της φυλακής Γρεβενών δεν επιτρέπονται οι κουζινικές εστίες (μάτια) και τα μαγειρικά σκεύη , όπως ισχύει σε άλλες φυλακές, ώστε οι κρατούμενοι με δικά τους έξοδα να καλύπτουν όσο μπορούν την προκλητική αδιαφορία της υπηρεσίας.

Γι αυτό χθες ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας προχωρήσαμε σε μονοήμερη αποχή συσσιτίου.

Αφού η υπηρεσία θεωρεί ότι το φαγητό που μας παρέχει καλύπτει τις ανάγκες μας,  τους το προσφέρουμε να το γευτούν οι ίδιοι.

Αυτή η μικρή μας διαμαρτυρία είναι απλώς η αρχή.

Για όλα αυτά που αναφέραμε και για πολλά άλλα θα επανέλθουμε πιο δυναμικά και πιο αποφασισμένα.

Το παρόν κείμενο θα δημοσιοποιηθεί γιατί και τα τείχη της φυλακής δεν μπορούν να κρύψουν την ασχήμια που επικρατεί μέσα στα σωφρονιστικά κολαστήρια.

Κάποιοι από τους κρατούμενους της
Ε2 πτέρυγας της φυλακής Γρεβενών

Τον "έγδυσαν"?

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Αποκάλυψη για μακρυχέρηδες αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.
36χρονος που πρωταγωνίστησε στην μεγαλύτερη υπόθεση, αποκαλύπτει με το όνομά του, πως αλλά και τι του  έκλεψαν, μυστικοί αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Ο γεωργός της Μεσσήνης

Το μπόι του "Φασούλα" είχαν τα χασισόδεντρα του 52χρονου
Μετά από συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας,  σε Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Μεσσήνης 52χρονος για καλλιέργεια κάνναβης.

Φορτωμένοι στον Βόλο με πρέζα οι Αλβανοί

Μεγάλη η επιτυχία στον Βόλο αφού εκτός από χασίς, οι δράστες διέθεσαν και 1 κιλό με ηρωίνη
Συνελήφθησαν  στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 29 και 31 ετών αντίστοιχα, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο δακτύλιος πάει διακοπές

Χθες  Παρασκευή 15-7-2011 ήταν η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2010-2011.  

15/7/11

Πέθανε στα κρατητήρια

Σήμερα και περί ώρα 11.00 αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν ο οποίος κρατείτο για διοικητική απέλαση από 13-06-2011 στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής (Νέα Κρατητήρια Ελληνικού) αισθάνθηκε αδιαθεσία, οδηγήθηκε προς εξέταση στο Ιατρείο των εγκαταστάσεων.

Συνοδός να σου πετύχει?

 Την είχε πιάσει απ΄ το χεράκι ο συνοδός της, ο οποίος όμως έκανε όπως θα δείτε και στα πλάνα τον … Κινέζο [1,48']. Δείτε πως η  γλυκούλα και ομορφούλα βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ  Νάντια Γιαννακοπούλου από το αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας, όπου πραγματοποιείται το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια.

Το οπλοστάσιο των δολοφόνων

Αυτά είναι τα όπλα και το χασίς που βρέθηκαν στους δυο δράστες που στις 26 Ιουνίου σκότωσαν στην Βέροια ζευγάρι ηλικιωμένων για να τους ληστέψουν. Την υπόθεση αποκάλυψε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Oι φουσκωτοί της Ζακύνθου

Άλλα πέντε  άτομα συνελήφθησαν χθες και σήμερα στη Ζάκυνθο, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο των ερευνών, που βρίσκονται σε εξέλιξη, για την εξάρθρωση των δύο πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, με δράση στη Ζάκυνθο και Αττική.

'Ενα παλιό βίντεο εξουδετερωση ενοπλου απο ειδική αστυνομική δύναμη Αλβανίας

Έβαλαν "κίλερ" για να φοβίσει τον Βασσάρα

Στις 13/3/2011 το Crimes on air αποκάλυψε πως οι αρχές βρήκαν τον δράστη της επίθεσης που δέχτηκε ο αρχιδιαιτητής. Αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας για την λάσπη του Γεωργίζα  δημοσιογράφου του Star και του Αντ. Φουντή αθλιτικογράφου της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Ο Γεωργίζας είναι σύζυγος της Κατερίνας Κατή, που καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Τυχαίο; Ακολουθεί αυτολεξεί το ρεπορτάζ του περασμένου Μαρτίου:

Εξιχνίαση διπλής ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία σε βάρος ζευγαριού στη Βέροια

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, την Υ.Ε.Ε..Β.Ε και από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, η ανθρωποκτονία με σκοπό τη ληστεία, σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων, που διαπράχθηκε την 26-06-2011, στην πόλη της Βέροιας.

Γυναίκες καλλιεργούσαν γλάστρες με χασίς

Τα κατασχεμένα σύνεργα από την Ασφάλεια Κομοτηνής
Αυτές είναι οι γλάστρες των δυο γυναικών
Ο Γεν. Επιθεωρητής Β. Ελλάδος κ. Σερέτης σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, δεν είναι κλεισμένος στο γραφείο του
Αποδίδουν οι επιθεωρήσεις του Αντιστράτηγου Νίκου Σερέτη από τον Έβρο μέχρι τα παράλια της Ηπείρου και αυτό φανερώθηκε και στην Ηγουμενίτσα όπου Αφγανοί και Αφρικανοί λαθρομετανάστες ζούσαν σαν αγρίμια στο δάσος της πόλης. Ο Αντιστράτηγος όμως φαίνεται πως "αφύπνισε" και υπηρεσίες Ασφαλείας που ήταν εν ... υπνώσει.

Ανοίγει ο δρόμος για 4.000 νέους πυροσβέστες

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα την κανονιστική απόφαση για την πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Το ναυάγιο και η βιτρίνα τα κινητά τηλέφωνα

Αφγανός που ο αδελφός του προφυλακίστηκε για το ναυάγιο τον χειμώνα ανοικτά της  Κέρκυρας, συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη  για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εξωτερικό και  για απάτες κατ’ εξακολούθηση.  

ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο 13ος ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ 11ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Είναι ο 13ος ήρωας της κυπριακής τραγωδίας της 11ης Ιουλίου του 2011. Ο Αντώνης Χαραλάμπους ήταν ο τελευταίος, ήρωας, ο τελευταιός στρατιώτης που έσβησαν τα όνειρα του τόσο απρόσμενα σε ένα στρατόπεδο... στο Μαρί της Λeμεσού μετά την ισχυρή έκρηξη που κατάφερε να ντύσει στα μαύρα ολόκληρο το έθνος.





Εκρηξη στo Τουρκμενιστάν

Το ρεπορτάζ για το εξώδικο Κούγια

10/3/11


Ο "Τρομοκράτης" των εξωδίκων










Aλέξη ηρέμησε… Ο ποινικολόγος θυμήθηκε να ξεσηκώσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις αποκαλύψεις του για «εξαγορά» διαιτητών. Λες και κάθε Κυριακή τα εγκλήματα που γίνονται στα γήπεδα, δεν τα βλέπει ο λαός στις τηλεοράσεις. Όπως το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με το κραυγαλέο χέρι του Τοροσίδη και την ακύρωση δήθεν ως οφσάιντ, σε κανονικότατο γκολ του Κατσουράνη. Αλλά μια και ο λόγος για τον «δίκαιο» Κούγια, προ ημερών απέστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, όταν ήρθαν στα χέρια του δυο ντοκουμέντα για τις εκκρεμότητες που ως πρόεδρος είχε στην ΠΑΕ Παναχαϊκής. Απ’ ότι μάθαμε ο δημοσιογράφος ζήτησε και την άποψη του ποδοσφαιρικού παράγοντα και έτσι πληροφορήθηκε ο κύριος Κούγιας την ύπαρξη των ντοκουμέντων. Για να τον μπλοκάρει όμως τον Βασίλη Χήτο, ο μεγαλοδικηγόρος του έστειλε «πεσκέσι» το εξώδικο που περιήλθε στην κατοχή του Crimes on air. Δείτε τις μεθοδεύσεις του ποινικολόγου που οι «βρωμιές» των γηπέδων –όπως λέει- δεν τον αγγίζουν!
-->



Γροθιά στο στομάχι όλων μας...


Πιστεύετε ότι αυτή η φωτογραφία είναι από κάποια άλλη πόλη;

...και μάλιστα πολύ κοντά μας;Μια παρέα Ρουμάνων

Φθιώτιδα: Τί έκρυβε το χρηματοκιβώτιο στο αγροτικό με τα καρπούζια;


Γερή μπάζα έκαναν οι αθίγγανοι, που το μεσημέρι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων...
Οι αθίγγανοι έκλεψαν το πρωί από το Βόλο ένα αρκετά μεγάλο χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα 5ου ορόφου, οι ιδιοκτήτες του οποίου απουσίαζαν.

Ο κυρ Γεωργίζας του Star και η κυρά Κατή της Ελευθεροτυπίας ζεύγος και στην λάσπη;

Σε μια συντονισμένη και ταυτόχρονη επιχείρηση λάσπης δυο δημοσιογράφοι του Star και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ χθες απέκρυψαν σκοπίμως πως ο συνομιλητής σε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία της Ασφάλειας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηλιούπολης Γιώργο Τσακογιάννη, είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος με αποτέλεσμα να εμφανίσουν  τον τελευταίο, τάχα ως κάποιον «ποδοσφαιρικό παράγοντα που απευθύνθηκε στον Τσακογιάννη λέγοντάς του ότι ο Κούγιας του σφράγισε δυο επιταγές …». Να είναι τυχαίο άραγε πως ο δημοσιογράφος του Star  Κώστας Γεωργίζας  είναι νόμιμο ζευγάρι με την δικαστική συντάκτρια της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Κατερίνα Κατή;

Πλην δενδρυλίου ...

Αυτό είναι το δέντρο-θαύμα
Από την Στέλλα Μαθιουδάκη

Παραφράζοντας το γνωστό τραγούδι, κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως. «στο Ρέθυμνο μες στο κέντρο φύτρωσε καινούργιο δένδρο». Ο λόγος για το αντισυστημικό δένδρο, όπως το έχει χαρακτηριστικά ονομάσει ο ιδιοκτήτης του, το οποίο το μόνο που χρειάζεται είναι φροντίδα και εκείνο με τη σειρά του ανταποδίδει καλύπτοντας τις ανάγκες της οικογένειας σε κηπευτικά για όλο το χρόνο.

Έκρυβε κινδύνους η αναρρίχηση

Φωτογραφικό ντοκουμέντο του Crimes on air: Σε απόκρημνη περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας, τα μέλη της ΕΟΔ ανασύρουν τον νεκρό άνδρα  
Άμεση ήταν η επέμβαση μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης παρ/μα Κέρκυρας, στην επιχείρηση ανάσυρσης και μεταφοράς σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο βρέθηκε σε απόκρημνη παραλιακή θέση στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

... Αμμοληψίες λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Τουρκίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπών στο Ελληνικό έδαφος.

Πορνοστάρ κυκλοφορούσε γυμνή σε δρόμους της Αθήνας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρόκληση προμόσιον από γνωστή εταιρία πορνοταινιών σε δρόμους της Αθήνας ...και μάλιστα ανέβασε και βίντεο στο ίντερνετ, όπου γνωστή πορνοστάρ σε υπόγεια διάβαση με εσώρουχα καθαρίζει....
τζάμια αυτοκινήτου!

Διπλά τυχεροί όσοι πήραν μάτι από κοντά και τους καθάρισαν και τα τζάμια ! Άτυχοι αυτοί που κολλησαν στο μποτιλιάρισμα που προκλήθηκε και δεν ήταν κοντά στο θέαμα

Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/07/blog-post_3006.html#ixzz1S9EuR8p9


Βρήκαν μέλη του σώματος του 8χρονου μέσα στο ψυγείο



Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε έναν 35χρονο άνδρα με την κατηγορία της δολοφονίας ανηλίκου, όταν βρέθηκαν μέσα στο ψυγείο του και σε έναν κάδο κοντά στο σπίτι του διαμελισμένα μέλη του 8χρονου Leiby Kleztky, που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας.

να δωρίσει τα όργανά του.

Η οικογένεια του 19χρονου Αντώνη Χαραλάμπους, ενός εκ των θυμάτων της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση, αποφάσισε, μετά τη διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του, να δωρίσει τα όργανά του.

Η Βουλγάρα και ο Πακιστανός πούλησαν το παιδί τους

Από Αστυνομικούς της Ασφάλειας ΝΙΚΑΙΑΣ  στην κεντρική είσοδο του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» συνελήφθησαν Βουλγάρα και Πακιστανός οι οποίοι παρουσιαζόντουσαν ως αντρόγυνο και μόλις είχαν πάρει εξιτήριο από την Κλινική στην οποία είχανε φέρει στον κόσμο το αγοράκι τους.

Στο φρέσκο για τα χρέη

Με ποινές φυλάκισης κινδυνεύουν χιλιάδες ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες που έχουν χρέη στο Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών ενεργοποιεί με εγκύκλιο του γενικού γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Ι. Καπελέρη

Ελεύθερο το πέταγμα ...

Υπεγράφη από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία καθορίζεται πλέον ο αερολιμένας Νέας Αγχιάλου, ως μόνιμο σημείο εισόδου και εξόδου προσώπων.

14/7/11

έχετε δει Βιετναμέζα Στρατιώτη.

έχετε δει Βιετναμέζα Στρατιώτη.

Θρήνος στη Βρετανία για το χαμό του 18χρονου Robert


showtime-cy.blogspot.com/

Αστυνομικός παιδόφιλος

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 33χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Πορνογραφία Ανηλίκων» και παράβαση της νομοθεσία «Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας».

Οργανωμένο έγκλημα σε Αττική και Ζάκυνθο

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκαν, μετά από πολύμηνες έρευνες, δύο (2) εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνταν, την τελευταία τουλάχιστον τριετία, κυρίως στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά και της Αττικής, με έντονη και συνεχή δραστηριότητα στη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, σε εκβιάσεις, «προστασία» νυχτερινών κέντρων και τοκογλυφία.