9/7/11

Spetsnaz (Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις

Εκπαίδευση 34 Ορεινή Ταξιαρχία

Ρωσικά φορτηγά

Μέσα στο πιλοτήριο ενός Su-25

video



Χωρίς λόγια

Η Real της Κυριακής

ομαδα ANKA Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Tούρκοι ελεύθεροι σκοπευτές  οι λεγόμενοι ομαδα ANKA

H Λαρισινή Καμόρα

Εξαρθρώθηκαν, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, τρεις (3) εγκληματικές οργανώσεις, που συνεργάζονταν μεταξύ τους, και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος διακοσίων είκοσι (220) ατόμων, εκ των οποίων τα δεκαοκτώ (18) περίπου αποτελούσαν τα αρχηγικά τους μέλη.

Μεξικανή αστυνομικός

Το ξέρατε οτι στα ΜΑΤ της Κολομβίας υπηρετούν και γυναικες

Σερβικο γυναικειο στρατιωτικο τμημα

Βενεζουέλα, από την τελευταία στρατιωτική παρέλαση

γυναικειο στρατιωτικο τμημα

Όπλα που κατασχέθηκαν από καρτέλ ναρκωτικών Μεξικο

Οι γυναίκες των Ειδικών Δυνάμεων

Ποια εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου ψηφίστηκε ως η πιο sexy??


Δεν μπορεί να μην την θυμάστε..Διθύραμβοι είχαν γραφτεί για αυτή την εμφάνιση... Ελάτε.. Δε θυμάστε εκείνο το....

Η κουρδική οργάνωση










Δύο σπίτια νοίκιαζε ο Κούρδος και η σύντροφος του, στους οποίους αποδίδεται παρελθόν ένταξης και δραστηριοποίησης στο εξτρεμιστικό απελευθερωτικό κουρδικό λενινιστικό κίνημα dhkp-c, αναζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες όπλα κι εκρηκτικά.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως η
συγκεκριμένη
οργάνωση έχει "αποσταθεροποιηθεί" τα τελευταία 3 χρόνια και συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου 2008 όταν πέθανε από καρκίνο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ηγέτης της οργάνωσης Ντουρσούν Καρατάς, απ' όπου και η φωτογραφία της κηδείας του .
Σύμφωνα μα ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, από την έφοδο και τις έρευνες της η αντιτρομοκρατική δεν αποκόμισε τίποτα που να "εμπίπτει" στο πεδίο της αρμοδιότητας της, αλλά ανακαλύφθηκε άγνωστος ακόμη αριθμός πλαστών διαβατηρίων.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης, σε ότι αφορά στην ιστορική καταγραφή της πορείας της οργάνωσης, ότι μετά το θάνατο του ηγέτη τους οι περισσότεροι εν Ελλάδι οπαδοί της, εγκατέλειψαν την χώρα και προωθήθηκαν προς βορειοευρωπαϊκά κράτη με προτίμηση τη φιλελεύθερη κι ανεκτική στα κινήματα Γαλλία, καθώς και στη Γερμανία, προκειμένου να εργαστούν.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε περί τίνος πρόκειται... (video)





Άμα καταλάβεις από την αρχή -μέση τι διαφημίζεται ε τότε μπαράβο σου ...

Εφόδοι του ΣΔΟΕ στη Μύκονο

«Σκορπούν το φόβο», σε ολόκληρη τη Μύκονο οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, που έχουν κάνει«απόβαση» στο νησί των «ανέμων», καθώς το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προσπαθεί εναγωνίως και με κάθε τρόπο να μικρύνει τη «μαύρη τρύπα» των δημοσίων εσόδων.

Ο γητευτής των λιονταριών.Φωτογραφίες και βίντεο




Ο 34χρονος Kevin Richardson είναι ένας πραγματικός γητευτής των λιονταριών, και όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει παραβιάσει κάθε κανόνα ασφαλείας που υπάρχει για τα αρχοντικά αιλουροειδή. Δείτε τον να παίζει με μερικά από τα 39 λευκά λιοντάρια του στο Johannesburg της Νοτίου Αφρικής, κάνοντας τα να μοιάζουν με γατούλες!

Όλα τα λεφτά το σκυλάκι!!!

Ο Σκύλος σπρώχνει το καροτσάκι , λες και είναι άνθρωπος. !!!!

8/7/11

Τρέξτε με τους ταύρους στο San Fermin Φεστιβάλ

Το διάσημο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα ξεκίνησε, και μαζί του ξεκίνησαν και οι γνωστές… οδομαχίες και το κυνηγητό στους δρόμους της πόλης με τους έξι μαχητικούς ταύρους οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι κατά το έθιμο!

Χιλιάδες τολμηροί Ισπανοί αλλά και τουρίστες απ’ όλον τον κόσμο ξεχύθηκαν στους δρόμους για να ζήσουν την εμπειρία η οποία όμως για κάποιους δεν είχε μόνο σασπένς.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, τέσσερις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί τραυματίες στο νοσοκομείο Ναβάρε.

Υπενθυμίζεται ότι ισπανικό έθιμο χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, ενώ εκτός από τους εκατοντάδες τραυματισμούς, στην πορεία των ετών έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
kimena star

Halle Berry

καπου στην αφρικη

απιστευτο βιντεο

τυχερη ημερα

ποιος ειναι αυτος

Μέλη του Κουρδικού αγώνα

Οι Ελληνικές αρχές αναμένουν ενημέρωση από τους Γερμανούς για την 42χρονη που ανήκει στο εξτρεμιστικό απελευθερωτικό κουρδικό λενινιστικό κίνημα. Έχουν ζητήσει να μάθουν για ποια ενέργεια διώκεται και που συνέβη αυτό το χτύπημα. 

Κούρδοι οι δυο που πιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη

Kούρδοι με Τουρκική υπηκοότητα είναι ο 50χρονος και η 42χρονη –όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- που συνελήφθησαν το πρωί από το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η μαφία της Λάρισας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, μετά από πολύμηνη έρευνα, εξαρθρώθηκαν τρεις (3) πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων εμπλέκονται σε υποθέσεις εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών και όπλων, μαστροπείας, πλαστογραφίας, καθώς και σε άλλα συναφή αδικήματα.

Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος του Μίσιγκαν


Τέλος στη ζωή του έβαλε τελικά ο ένοπλος στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, ο οποίος αφού πρώτα εισέβαλε σε δύο σπίτια πυροβόλησε και σκότωσε επτά ανθρώπους μεταξύ τους και δύο παιδιά.

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά στα τελωνεία Ευζώνων,

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά στα τελωνεία Ευζώνων, Δοϊράνης και Ειδομένης από κατοίκους του νομού Κιλκίς (και όχι μόνο) που περνούν στα Σκόπια προκειμένου να φουλάρουν τα αυτοκίνητα τους με βενζίνη. Εκεί η τιμή του λίτρου είναι1,30 και όχι 1,65 που πουλά η συντριπτική πλειοψηφία των πρατηριούχων του νομού και άρα πολύ πιο συμφέρουσα για τους οδηγούς. Αυτή η κατάσταση έχει ως αποτέλεσμα...
τα πρατήρια του Κιλκίς να κυνηγούν τον πελάτη με την απόχη ενώ εκείνα των Σκοπίων να δουλεύουν διπλοβάρδια για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση και κατ' επέκταση να γεμίζουν τα ταμεία τους με μπόλικα ευρώ. Έτσι, το Επιμελητήριο Κιλκίς αποφάσισε να στείλει επιστολή στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με την οποία ζητά μείωση της τιμής της βενζίνης κατά 0,15 ευρώ το λίτρο.
Απομένει να φανεί αν θα εισακουστεί το αίτημα τους.

Δείτε τις παρενέργειες των αναβολικών! Σοκαριστικές φωτό




Η αλλιώς... αθλητές που το παράκαναν!!!

Δείτε αντρικά και γυναικεία κορμια παραμορφωμένα από τα...
αναβολικά και τα στεροειδή!b

Απίστευτο τροχαίο σε ολλανδικό reality VIDEO

ΝΕΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ

Άρση απαγόρευσης εξόδου για Μαρινάκη και Χρυσοχοΐδη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος από τους χειρισμούς του Τάκη Μιχαλόλια
Ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης που έπεισε τους δικαστές πως ο εντολέας του δεν έχει λόγο για να είναι "ύποπτος φυγής"
Έφυγε ένα βάρος για τον  μεγαλομέτοχο  του Διαγόρα κ. Χρυσοχοΐδη, καθώς ο 3ης γενιάς επιχειρηματίας πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό
Ο Τάκης Μιχαλόλιας
ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ  ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΚΩΝ/ΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ αλλά και για άλλους που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» που συγκλονίζει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική στη Θεσ/κη

Συνελήφθησαν, σήμερα (8-7-2011) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος (Υ.Α.Ε.Ε.Β.Β.Ε.), δύο (2) άτομα τουρκικής υπηκοότητας, ένας 50χρονος και μία 42χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, σε δύο (2) οικίες όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά διαβατήρια και έγγραφα αλλοδαπών Αρχών.

Η Αντιτρομοκρατική Β. Ελλάδος έπιασε Τούρκους

Συνελήφθησαν, σήμερα (8-7-2011) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος (Υ.Α.Ε.Ε.Β.Β.Ε.), δύο (2) άτομα τουρκικής υπηκοότητας, ένας 50χρονος και μία 42χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, σε δύο (2) οικίες όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά διαβατήρια και έγγραφα αλλοδαπών Αρχών.

Συνταξιούχος αστυνομικός έβαζε βενζίνη στο τζάμπα

Εντοπίστηκε  το πρωί στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, 49χρονος  συνταξιούχος αστυνομικός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και αντιποίηση.  

Λάθρα στην Σκοτίνα

Συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας (6) αλλοδαποί, υπήκοοι: (3) Παλαιστίνης, (2) Αφγανιστάν και (1) Ιράκ, κατηγορούμενοι για παράνομη είσοδο.

Πιάστηκε παιδόφιλος

Στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών, που πραγματοποιούνται εντατικά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος, προέβαινε σε αναζήτηση και «κατέβασμα» αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Πενταμελής οικογένεια από τα Χανιά σκοτώθηκε στο Μόναχο!


Μία οικογένεια 5 ατόμων ξεκληρίστηκε στο βωμό της ασφάλτου μετά από τραγικό περιστατικό με νταλίκα στο Μόναχο της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες οικογένεια Χανιωτών που αποτελούνταν από τους γονείς, δύο κορίτσια 18 και 16 ετών καθώς και ενός αγοριού 14 ετών βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητόδρομο του Μονάχου όταν νταλίκα που μετέφερε ξύλα έθαψε κυριολεκτικά το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας με το συγκεκριμένο φορτίο.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τραγικά ατυχές περιστατικό αφού το φορτίο με τα ξύλα δεν ήταν καλά δεμένο με αποτέλεσμα να πέσει όλο στο αυτοκίνητο της οικογένειας που εκείνη τη στιγμή περνούσε δίπλα από την νταλίκα.....

Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της


Τραγικό τέλος για 89χρονη στην Αταλάντη.

Η άτυχη γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της, από τα οκτώ μέτρα χθες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο κέντρο υγείας Αταλάντης, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η ίδια έμενε μαζί με τον γιο της, που εκείνη τη στιγμή απουσίαζε από το σπίτι. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Αταλάντης και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα.

Μεθυσμένος ξυλοκόπησε γιατρό μέσα στο νοσοκομείο

Σκηνές απίστευτου κάλλους εξελίχθησαν στο νοσοκομείο Τρικάλων όταν ένας άνδρας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ξυλοκόπησε έναν γιατρό.

Έβγαζαν εισιτήρια με κλεμμένες πιστωτικές κάρτες


Εξέδιδαν εισιτήρια μέσω διαδικτύου και με την χρήση κλεμμένων πιστωτικών καρτών, αλλοδαποί που...
συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από άνδρες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Έκλεψαν τον Καράμπελα για 2η φορά

Το βαν που ξήλωσε με ιμάντα τα προστατευτικά κάγκελα
Η 1η διάρρηξη έγινε με ΙΧ
Στις 22 Ιουνίου είχαν πάει με ένα κόκκινο Audi και είχαν σαρώσει τα πάντα, τώρα πίγαν με ένα βαν και έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Πνίγηκαν δυο γυναίκες

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε  από τη θαλάσσια περιοχή  ΓΛΑΡΟΚΑΒΟΥ Χαλκιδικής, 64χρονη. 

Γέμισε με βλήματα το Ρέθυμνο

Μυστήριο στο λιμάνι του Ρεθύμνου με την αποκάλυψη από ιδιώτη-δύτη διάσπαρτων βλημάτων στον βυθό της θάλασσας και σε μεγάλη ακτίνα. Τα δεκάδες βλήματα εντοπίστηκαν από υποβρύχιο αλιέα, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή δυτικά του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου...