25/6/11

Μυστικό όπλο του Αμερικανικού ναυτικού-λείζερ καταρρίπτει αεροσκάφος!Παλαιό βίντεο από τα αρχεία υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ!

25χρονη: Έχω πάει με 5000 άντρες!





Η ξανθιά 25χρονη Nikki Lee καυχιέται και λέει ότι έχει κοιμηθεί με 5000 άντρες από τα 16 της, όταν έχασε την παρθενιά της!Η Nikki Lee έχει κάνει περιστασιακό σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε, στα πιο απίθανα μέρη.

Εντοπίστηκε «τέρας» 17 μέτρων







Eνα... θαλάσσιο «τέρας» μήκους…
16,8 μέτρων και βάρους 4,5 τόνων ξεβράστηκε στην παραλία της νοτιοανατολικής Κίνας, αφήνοντας άναυδους όλους εκείνους που το είδαν.


Έσπρωχναν ηρωίνη

Και στις δυο φωτο απεικονίζεται η ηρωίνη σε δόσεις αλλά και σε σακούλες
Συνελήφθησαν  στο Ηράκλειο από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου τρεις αλλοδαποί ηλικίας 34 ,26 και 39 χρονών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.  

Χειροπέδες Αλβανό ληστή

Στις Αχαρνές, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για «Ληστείες κατά συναυτουργία» και παράβαση του «Ν. περί Όπλων».  

Ξαναπιάστηκε ο 16χρονος

Εντοπίσθηκε από δύο Αστυνομικούς, στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ ‘Άγιος Αντώνιος στο Περιστέρι και με την συνδρομή Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθη, ο ανήλικος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος τις μεσημβρινές ώρες της 20-6-2011, κατά την διάρκεια μεταγωγής του με υπηρεσιακό όχημα, πέτυχε να αποδράσει.

Το τροχαίο τους έδειξε τα εκρηκτικά

Στον Ν. Κόσμο Αττικής, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 50 ετών, για «Κατοχή-μεταφορά εκρηκτικών υλών» και «Κλοπή αυτοκινήτου».  

Είχαν ύψος μέχρι και 3 μέτρα



Χασισόδεντρα μέχρι το μπόι τους βρήκαν στην Χρυσούπολη της Καβάλας οι αστυνομικοί. Αυτοφιοί φυτά κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του νέου Δήμου Νέστου Καβάλας. Χίλια οκτακόσια εξήντα πέντε συνολικά αυτοφυή φυτά κάνναβης, ύψους από 1,2 έως 3 μ., τα οποία και εκρίζωσαν.


Η κορυφαία Kim Cattrall




Στο ρίνγκ

Αφαιρούσαν όργανα από Σέρβους αιχμαλώτους


 

Σύμφωνα με εμπιστευτική έκθεση του Ο.Η.Ε., , και υποβλήθηκαν σε εγχειρίσεις αφαίρεσης οργάνων, τα οποία στην συνέχεια επωλούντο σε ενδιαφερομένους, οι δε αιχμάλωτοι θανατώνονταν. Ολόκληρη η έκθεση τουΟ.Η.Ε. ΕΔΩ

Ι.Χ.: Αυξάνεται το τεκμήριο για επιβατικά αυτοκίνητα


Για επιβατικά αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης το τεκμήριο, ορίζεται ως εξής:

Το βίντεο της ημέρας-Η γάτα που γαβγίζει!

ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε πως ένα αρσενικό λιοντάρι 180 κιλών επιτέθηκε ξαφνικά στον
εκπαιδευτή του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων θεατών, στο MGM Grand
Hotel & Casino του Las Vegas.

O Μπαμπάς 100, ο γιος...80 και η 50χρονη Βουλγάρα



Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο ...80χρονος γιος του, καθώς όπως φαίνεται ο έρωτας δεν κοιτά όχι μόνον συγγένειες αλλά ούτε και ηλικίες έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!
Μάλιστα ο ...γεροντοσεβντάς ήταν τέτοιος που μεσολάβησαν οι συγγενείς των δυο ηλικιωμένων, για να μην το τραβήξουν στα άκρα…Στόχος των συγγενών ,όπως  έλεγαν ,ήταν να γλυτώσουν το απόλυτο ρεζίλεμα!
Η ιστορία, που πήρε μεγάλες διαστάσεις πριν από μερικές μέρες, διαδραματίστηκε σε ένα από τα κεφαλοχώρια του Ηρακλείου(πρόσφατα απασχόλησε ξανά την επικαιρότητα)  ...Ο 80χρονος για τις ανάγκες της κατάκοιτης μητέρας του, προσέλαβε μια γυναικα από τη Βουλγαρία, η οποία εγκαταστάθηκε στο σπίτι, κι από τις πρώτες μέρες έφερε τα πάνω-κάτω στο σπιτικό της οικογένειας. Ο 100χρονος σύζυγος της γυναίκας γρήγορα ...λιμπίστηκε τα κάλλη της 50χρονης γυναίκας, η οποία όμως έκανε  τα γλυκά μάτια και στον 80χρονο γιο του κι έτσι πατέρας και γιος έγιναν απο δυο χωριά χωριάτες με αποκορύφωμα τη μεταφορά της διένεξης στο δικαστήριο, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!
Τα δυο γερόντια στις δυο γωνιές της δικαστικής αίθουσας και οι δικηγόροι και οι συγγενείς στη μέση. Τελικώς, λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης, υπήρξε συμβιβασμός κι έτσι επέστρεψε η νηνεμία και η καταλαγή μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ όπως είναι φυσικό η 50χρονη Βουλγάρα πήρε...πόδι από το σπίτι!

Καλούν τους "Πυρήνες" στην Μπολώνια

Το Crimes on air  από χθές το μεσημέρι δημοσίευσε αυτούσιο το μεταφρασμένο έγγραφο της εισαγγελίας της Μπολώνια, από το οποίο φαίνεται ολοκάθαρα πως οι Ιταλοί για τον φάκελο-βόμβα που είχε σταλεί στον Μπερλουσκόνι, θεωρούν ως "φυσικούς αυτουργούς" τους προφυλακισμένους, Χρήστο Τσάκαλο και Γιώργο Νικολόπουλο. Τους καλούν μάλιστα να παρουσιαστούν στην Ιταλία την ερχόμενη Τρίτη για να απολογηθούν.

Συνταξιούχος του ΟΤΕ ο 68χρονος

Συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ που τον έπνιξε η οργή για τους πολιτικούς είναι ο 68χρονος που μαζί μ' άλλους έδειρε  τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη, στις 15 Δεκεμβρίου 2010, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην οδό Πανεπιστημίου.

Ο Βούλγαρος βοσκός είχε πιστόλι αερίου στα πρόβατα


Η Βουλγάρα πηγαίνει νερό στα ζώα. Ίσως τα όπλα της να τα κρύβει στον ντροβά

Σοβαρή η σύλληψη που ακολουθεί και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και να διδάσκεται στις αστυνομικές ακαδημίες.  Ντόπιος γιδοβοσκός 65 ετών βρήκε τον μπελά του, για τον Βούλγαρο τσοπάνη που του άρμεγε τα ζώα.

Σπάνιο βίντεο με τα εγκλήματα του 3ου Ράιχ βλέπει το φως της δημοσιότητας! (video)

Ορισμένα από τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Ναζί, κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, κατέγραψε Γερμανός στρατιωτικός οπερατέρ της εποχής.


Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες αμοντάριστο.


Η εικόνα δείχνει ξεκάθαρα τα εγκλήματα που με τόση ευκολία διέπραξαν οι πρόγονοι αυτών που σήμερα μας κατονομάζουν «Κλέφτες» και «ζητιάνους»!!Δείτε το video

24/6/11

Η Πόρσε που «μπάζει»...


Έβγαλαν το άχτι τους πυροβολώντας το πανάκριβο αμάξι

Όταν ένα πανάκριβο αυτοκίνητο μεταμορφώνεται σε μεγάλων διαστάσεων σουρωτήρι, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ειδικά αν οι τρύπες έχουν προκληθεί από αληθινά πυρά...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚ:ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πάνε για μπάνιο και φεύγουν ...τραυματίες


Έτοιμοι να ...εκραγούν είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της Αμνισού, αφού βλέπουν ότι ενώ κοντεύουμε στα μισά της θερινής περιόδου, η παραλία τους παραμένει ένα...ναρκοπέδιο.

Σπάνιο υλικό! Καταδρομή, εναντίον Βάσης Ανταρτών Ταλιμπάν.


Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα καταδρομικής επιχείρησης του 3ου αμερικανικού Συγκροτήματος Ειδικών Δυνάμεων σε βάση ανταρτών Ταλιμπάν

Σεξ …στη μέση του δρόμου (ΦΩΤΟ)






Δεν κρατιόντουσαν! Ένα ζευγάρι στο Βερολίνο αποφάσισε να σταματήσει στη μέση του δρόμου, δίπλα από ένα άλσος, και να κάνει σεξ χωρίς να υπολογίζει τους περαστικούς οι οποίοι περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο.

Για πρώτη φορά είδαν ένα λευκό άνδρα

Την κήδεψαν πριν την ώρα της.(ξαφνικά άνοιξε τα μάτια, άρχισε να φωνάζει και τελικά.. πέθανε από ανακοπή)



Την κήδεψαν πριν την ώρα τηςΈνα μεγάλο σοκ περίμενε τους συγγενείς 49χρονης Ρωσίδας λίγο πριν την κηδεία της. Ενώ όλοι νόμιζαν πως ήταν νεκρή εκείνη ξαφνικά άνοιξε τα μάτια, άρχισε να φωνάζει και τελικά..
πέθανε από ανακοπή

Η απειλή του υποβιβασμού

Μέχρι και με υποβιβασμό κινδυνεύουν οι εμπλεκόμενες ομάδες οι οποίες είναι οι: Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη, Εθνικός Αστέρας, Διαγόρας Ρόδου, Αετός Σκύδρας και Καλαμάτα.

Ο μπασκετμπολίστας Μπουρούσης νιώθει απολογούμενος

Μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της τηλεφωνικής συνομιλίας του Γιάννη Μπουρούση με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να δώσει εξηγήσεις για το σκάνδαλο, στο οποίο έχει εμπλακεί.

Παιδόφιλος και στην Θεσσαλονίκη

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε στο διαδικτυακό ιστό αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Ήταν λάθος

Ο κ. Νίκος Πατέρας "θύμα" της παραφημολογίας
Στην  παραφημολογία της ημέρας και όταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος [φωτο] εκτίμησε  στο «Αποκαλυπτικό δελτίο» του Γιάννη Παπαγιάννη ότι: «Περίμενα να δω σήμερα ως συλληφθέντα συγκατηγορούμενο στα δικαστήρια και πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ …» αυτό ερμηνεύτηκε «λάθος» από κάποια φίλα προσκείμενα προς τον δημοσιογράφο Site.

Αμαζόνιος : Εντοπίστηκε νέα φυλή ιθαγενών


Μία νέα φυλή αυτοχθόνων εντοπίστηκε σε μία περιοχή του Αμαζονίου, στην κοιλάδα Ζαβάρι, στη βορειοδυτική Βραζιλία στα σύνορα με το Περού, όπως δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Εθνικού ιδρύματος Ινδιάνων (Funai).

Θα χιονίσει ..!

Επιτέλους το θυμήθηκαν μετά από έναν χρόνο. Φανταστείτε να μην υπήρχαν και οι κάμερες. Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, εντοπίστηκε και προσήχθη, τις μεσημβρινές ώρες της 23-06-2010, 68χρονος ημεδαπός, ως ένας από τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, που πραγματοποιήθηκε τις μεσημβρινές ώρες της 15-12-2010, στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Βουλευτή.
Εξεταζόμενος, ο 68χρονος ομολόγησε τη συμμετοχή του στην απρόκλητη επίθεση σε βάρος του Βουλευτή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελέγχουν αστυνομικό διευθυντή

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος
Την "εμπλοκή" του ονόματος ανώτερου αξιωματικού  σε συνομιλία που είχε με ποδοσφαιρικό παράγοντα αποκάλυψε χθές βράδυ στο ΕXTRA Channel και στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας πριν από λίγο διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για Αξιωματικό του Σώματος που υπηρετεί στην Αχαΐα και έχει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή και  ο οποίος φέρεται ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με κάποιον από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση των παράνομων στοιχημάτων και του «στησίματος» των αγώνων ποδοσφαίρου. .

Οι Ιταλοί θέλουν την έκδοση για Τσάκαλο και Νικολόπουλο

Ο Χρήστος Τσάκαλος
Γιώργος Νικολόπουλος
Ο μαχητικός ποινικολόγος κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης

Γράφει ο βασίλης χήτος

Μεθόδευση για έκδοση στις Ιταλικές αρχές της Μπολόνια δυο προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης "Συνομωσία την Πυρήνων της Φωτιάς" αποκαλύπτει το Crimes on air. Πρόκειται για τους Χρήστο Τσάκαλο και Γιώργο Νικολόπουλο, η σύλληψη των οποίων έγινε στην Νέα Ιωνία Βόλου. Οι Ιταλικές αρχές τους προσάπτουν την "ενοχή" τους για τον φάκελο βόμβα που στάλθηκε στις 2 του περασμένου Νοεμβρίου στον Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Παιδόφιλος το πλουσιόπαιδο των Βορείων προαστείων

Ο Μάνος Σφακιανάκης
"Εγώ και τα παιδιά μου θα τα βιάσω" η δήλωση-σοκ ανήκει στον πλουσιόπαιδο από τα Βόρεια προάστια, που στο ίντερνετ και σε δημόσια θέα-διαλόγους, εξέφραζε αυτές τις φρικιαστικές απόψεις ως παιδόφιλος. Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και με Διοικητή τον Μάνο Σφακιανάκη, στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση στα Βόρεια προάστια  και συνελήφθη ο 23χρονος για « ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ».Μετά από παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο, που διενεργήθηκε στα πλαίσια της Αστυνομικής Επιχείρησης, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά ημεδαπός, χρήστης του Ίντερνετ, να έχει διακινήσει στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας, με 2χρονα και 4χρονα παιδάκια να βιάζονται και να κακοποιούνται. 

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ έκλεισαν κανάλι προμήθειας ηρωίνης



 Ρωσία και οι ΗΠΑ τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησαν δύο κοινές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου ναρκωτικών.
Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε στην έδρα του ΟΗΕ ο επικεφαλής της αντιναρκωτικής υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βίκτορ Ιβανόφ. Έτσι εξαλείφθηκε ένα κανάλι απευθείας προμήθειας ηρωίνης από το Αφγανιστάν στη Ρωσία, είπε ο Ιβανόφ.

Έδωσαν όλα τα ονόματα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ και νυν αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Αθανάσιος Κανελλόπουλος.
Δίωξη για τα σικέ παιχνίδια, κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελου Μαρινάκη και του αντιπροέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Αθανάσιου Κανελλόπουλου ασκήθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτoδικών Αθηνών κ. Ελένης Ράικου μετά από πρόταση της εισαγγελέως κυρίας Πόπης Παπανδρέου.  Το Crimes on air δεν υιοθετεί καμία κατηγορία σε βάρος κανενός μέχρι να αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια.

Το στήθος που θα σας κόψει την ανάσα !






Άλλη μια ξανθιά… αμαρτία ....
Με αφορμή το ταξίδι του Μπόγρη για το camp των Chicago Bulls στις ΗΠΑ ψάξαμε και βρήκαμε τι κάνει τη διαφορά στη χώρα της Δύσης τον τελευταίο καιρό....

Οι Πατρινοί έβαλαν γυαλιά στους Γιαννιώτες

Το Δελβινάκι από τα Ιωάννινα απέχει το πολύ 45 χιλιόμετρα. Το Δελβινάκι από την Πάτρα όμως απέχει 250 χλμ. Και όμως για να εντοπιστούν τρείς έλληνες λαθρέμποροι ναρκωτικών που μετέφεραν 47 κιλά χασίς, χρειάστηκε να έρθουν στα Ελληνοαλβανικά σύνορα Πατρινοί αστυνομικοί, αφού οι ντόπιοι το 'χουν ρίξει στο "σορολόπ".