11/6/11

Η Rial news

Κράτησαν Μανιάτικο την "παραγγελιά"

Τέσσερις σφαίρες από πιστόλι έριξε τα ξημερώματα κατά του Νίκου Γωνιανάκη, ένας από τους θαμώνες κέντρου στο Ρέθυμνο όπου γινόταν Κρητική βραδιά. Ο λυράρης χτυπήθηκε με μια σφαίρα στον δεξί  καρπό, επειδή αρνήθηκε να παίξει μια παραγγελιά.

Ο τρελός έγινε μητροκτόνος

Στο Μυριόφυτο του Κιλκίς 31χρονος με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με την 61χρονη μητέρα του, τη χτύπησε με μεταλλικό σωλήνα στο κεφάλι.

Πυροβολήθηκε λυράρης σε γλέντι

Tα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τραύμα στο αριστερό χέρι από σφαίρα πυροβόλου όπλου ο λυράρης Νίκος Γωνιανάκης.

Η Sirina της Κυριακής

Ο άσος των χάκερ

Ο 18χρονος [μπλε μπλούζα] που από  15,5 ετών έκανε κυβερνοπόλεμο στο FBI και την Ιντερπόλ
Aπό τον Γιώργο Πουλιόπουλο
«Είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακά χτυπήματα, όπως αυτό στην Interpol, οπότε ήταν λογικό να στρέψει τους προβολείς των διωκτικών αρχών πάνω του». Η παρατήρηση, που κρύβει αναγνώριση, προέρχεται ...

Παλιά μου τέχνη ...

Στην Σπερχογεία Μεσσηνίας, συνελήφθη κάτοικος  γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, καθώς και στον αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (137,8) γραμμάρια κάνναβης, (1) αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι και (4) φυτά κάνναβης.

Τσιγάρα Καβαλιώτικα

Η φωτογραφία που έχει στη διάθεσή του το Crimes on air είναι ... ατόφια. Τα τσιγαριλίκια που βρέθηκαν στην Καβάλα, στη σειρά...

Συνελλήφθη από άνδρες του γραφείου δίωξης ναρκωτικών του κεντρικού λιμεναρχείου καβάλας στον επιβατικό λιμένα Καβάλας άνδρας ο οποίος κατείχε 6,1 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης και τρία (03) αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη. 

Τον έθαψαν σε τσίγκο για να κρύψουν τον φόνο



Η φωτογραφία που έχει στη διάθεση του το crimes on air είναι αυθεντική. Αστυνομικοί παρουσία του καθηγητή της Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, αναζητούν στοιχεία στον τόπο όπου βρέθηκε κάτω από τσίγκο ο ανθρώπινος σκελετός
Ο νεαρός διέμενε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Τον εκτέλεσαν και τον μετέφεραν στα Ιωάννινα. Μέχρι και πριν από λίγες ώρες ήταν αγνοούμενος, όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air   ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στα Μάρμαρα Ιωαννίνων στις 6 Μαΐου 2011 ταυτοποιήθηκε. Και αυτό μετά από πολύμηνες έρευνες και την απαραίτητη ανθρωπομετρική εξέταση που διενήργησε ο Ιατροδικαστής κ. Θ. Βουγιουκλάκης [φωτο]  όπως επίσης και  την ανάλυση με τη μέθοδο του DNA. Ο σκελετός ανήκει σε άντρα ηλικίας 27 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας.

10/6/11

Χτύπαγαν νούμερα σε κλεμμένους κινητήρες

<>
Η φωτογραφία είναι αυθεντική και φαίνεται ολοκάθαρα ο όγκος των κινητήρων που "βάπτιζαν" ... καθαρούς
Τα σύνεργα της παραποίησης
Παραποιούσαν κλεμμένους κινητήρες αυτοκινήτων σε συνεργείο που ήταν ειδικά για τον σκοπό αυτό. Οι δυο δράστες  συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 09-06-2011 σε έρευνα αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 62χρονου, στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί ως επαγγελματικός χώρος εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων τύπου 4Χ4, κατελήφθη ο 46χρονος υπάλληλος της επιχείρησης να προβαίνει σε παραποίηση στοιχείων ενός κινητήρα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Βόλτα με 38 κιλά κάνναβη

Στο μεταξύ στη Ν. Φιλαδέλφεια, από Αστυνομικούς της Α. Τ. Ν. Φιλαδέλφειας, συνελήφθησαν δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 52 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Έσπαγε για τη δόση του

Στην Πετρούπολη, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Πετρούπολης , συνελήφθη 28χρονος , ο οποίος προ ολίγου είχε παραβιάσει αυτοκίνητο, για «διακεκριμένες κλοπές κατ΄εξακολούθηση και κατ΄επάγγελμα».
Από την προανάκριση-έρευνα, που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Πετρούπολης , διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς, κατά το τελευταίο οκτάμηνο, στην περιοχή της Πετρούπολης, αφού πρώτα εντόπιζε αυτοκίνητα, τα παραβίαζε, σπάζοντας τα παράθυρα και αφαιρούσε κυρίως τον εσωτερικό κεντρικό καθρέφτη με διάφορα τιμαλφή που υπήρχαν αναρτημένα σε αυτόν, καθώς και μικρά χρηματικά ποσά . Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα πωλούσε στην περιοχή της Ομόνοιας και από τα χρήματα που αποκόμιζε, προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει εξακριβωθεί ότι ο συλληφθείς παραβίασε είκοσι εννέα (29) αυτοκίνητα, στην περιοχή της Πετρούπολης.

Πληρώνουμε τα κομμένα των Πακιστανών

 Στον Άγιο Στέφανο-Αττικής, από Αστυνομικούς της Υπ/νσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις Πακιστανοί, ηλικίας 24, 29, 30 και 35 ετών, κατηγορούμενοι για «Διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία», «Πλαστογραφία», «Αποδοχή και Διάθεση προϊόντων εγκλήματος», «Διατάραξη ασφάλειας Σιδηροδρόμων» και «Παρακώλυση συγκοινωνιών», ενώ αναζητούνται τέσσερις (4) ακόμη συνεργοί τους.

Ορκίστηκαν και οι "109"

O Aρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρης Οικονόμου δείχνει και με την παρουσία του το ενδιαφέρον για την επιμόρφωση και εκπαίδευση  των Αξιωματικών. Έτσι και το πρωί, παρουσία του έγινε στην Αττική, η τελετή ορκωμοσίας των 60  νέων Υπαστυνόμων Β΄, αποφοίτων των Τμημάτων Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), που πραγματοποιήθηκε,  στην έδρα  της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρόμοια τελετή έγινε και στην αντίστοιχη Σχολή  της Βέροιας, όπου αποφοίτησαν 49 νέοι Αξιωματικοί.

Έδειραν τους Βιλανάκιδες

Ο Αξιωματικός Βασίλης Χαλάτσης που ταύτισε το όνομά του, με την μεγαλύτερη υπόθεση τοκογλυφίας στην Ελλάδα, από τους ξακουστούς Βιλανάκιδες, την Τσιγγάνικη οικογένεια της Λάρισας. 


Μοιάζει απίστευτο, όπως αποκαλύπτει το Crimes on air στα Νότια προάστια της Αττικής,  έφαγαν ξύλο μέλη της διαβόητης οικογένειας των Βιλανάκιδων. Είναι η γνωστή φαμίλια των πλούσιων  Τσιγγάνων της Λάρισας, που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές για τοκογλυφία. Πέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας είχε συμπληρώσει ο τότε Διοικητής Ασφασλείας Βασίλης Χαλάτσης και σημερινός Γενικός Αστυνομικός Επιθεωρητής, σε βάρος τους.,

Απαγωγή Πακιστανού στο Συντριβάνι

Από το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου Πακιστανού κατηγορούμενου για  «Αρπαγή» και «Παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια».

Με ... πτυχίο στην πλαστογραφία

Αυτά είναι ένα  σωρό από έγγραφα για να νομιμοποιούν λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα


Η φωτο των κατασχεμένων
Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθησαν ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, ένας 54χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αιγύπτου και ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκο, κατηγορούμενοι για  «Πλαστογραφία και Πλαστογραφία πιστοποιητικών κατά συναυτουργία», «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος», «Κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων»  και «Παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια».

Οι Ιταλοί τον "βάπτισαν" και οι Έλληνες τον εξαφάνισαν


Έγγραφο-ντοκουμέντο: Το ... ληγμένο ροζ χαρτάκι με το οποίο κυκλοφορούσε στην Ελλάδα ο Γκαλέμπ Ταλέμπ, που οι Ιταλοί τον "βάπτισαν" ως Άραβα μεγαλοτρομοκράτη

Σ' αυτόν τον καταυλισμό στην Πεντέλη ζούσε μέχρι τον Φεβρουάριο ο 32χρονος
Αυτή τη φωτογραφία του Γκαλέμπ [;] δημοσίευσε η Ιταλική εφημερίδα


Από τις 31 Μαΐου αγνοείται η τύχη του Παλαιστίνιου Γκαλέμπ Ταλέμπ, που οι Ιταλοί τον είχαν εμφανίσει ως «τρομοκράτη». Ο 32χρονος που τον εμφάνιζαν ως «εμίρη» ζούσε τελικά σε μια φτωχική καλύβα σε καταυλισμό της Πεντέλης. Όπως λέει το υπουργείο προστασίας του πολίτη ο Γκαλέμπ απελάθηκε στο Λίβανο, μετά την κράτησή του στα κρατητήρια της Πέτρου Ράλλη.

Τα Σώματα Ασφαλείας αφανίζονται από το μνημόνιο

Δραµατικό SOS για την «οριακή κατάσταση» στην οποία λειτουργούν τα σώµατα ασφαλείας εκπέµπει εσωτερικό έγγραφο-φωτιά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Στο έγγραφο αποτυπώνονται οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναµικό και µέσα, στην Αστυνοµία, την Πυροσβεστική και το Λιµενικό, ...

Περιζήτητος!

Να το θυμάστε στον 18χρονο  χάκερ οι δελεαστικές προτάσεις  προτάσεις για εργασία θα πέσουν βροχή! 

Οι φωτογραφίες από το ριφιφί των χρυσοθήρων


Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από το όρος Σύμβολο της Καβάλας όπου οι αρχαιοκάπηλοι έσκαβαν στα πρότυπα του επονομαζόμενου "Ριφιφί του αιώνα" στην  τράπεζα της Καλλιρόης στην Αθήνα, με σκοπό να βρουν όχι τις … θυρίδες, αλλά τον θαμμένο θησαυρό. Ανατίναζαν τον βράχο, βρέθηκαν 500 μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι, κομπρεσέρ, διόπτρα νυχτός,  μέχρι και βαγονέτο με συρμό για να πετούν τα μπάζα. Το Τμήμα Αρχαιοκαπηλίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβε και τους έξι επίδοξους χρυσοθήρες.

Το βαγονέτο του ριφιφί, όπου πετούσαν τα σπασμένα βράχια
Οι ... ράγες του "συρμού" για να βγάζουν έξω από τη σήραγγα τα μπάζα

Κακοτράχαλο το σημείο που πίστευαν ότι υπάρχει θαμμένος θυσαυρός

Ο επίμαχος βράχος στο εσωτερικό του, οπου έσπαγαν με εκρηκτικά και τρυπούσαν με κομπρεσέρ επί μήνες οι αρχαιοκάπηλοι

Επί μήνες ο Ταξίαρχος Αθηναγόρας Παζαρλής, Διοικητής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κατάφερε να μην διαρρεύσει το παραμικρό για την μεγάλη έρευνα που πραγματοποιούσε το Τμήμα Αρχαιοκαπηλίας της συμπρωτεύουσας σε συνεργασία με τις Μυστικές Υπηρεσίες


Λόγια σταράτα



Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις φυλακές Ναυπλίου με επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κάνει λόγο για υπερπληθυσμό κρατουμένων στο Ίδρυμα
και σημειώνει ότι ''η δύναμη των κρατουμένων έχει παγιωθεί σε πάνω από 530 άτομα εδώ και ένα χρόνο, παρόλα τα τρία νομοσχέδια που έχετε ψηφίσει σχετικά με την αποσυμφόρηση των φυλακών. Οι άμεσες μεταγωγές (με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων μας) γίνονται μόνο όταν έχει έρθει η κλούβα με 40 νέους κρατούμενους και οι μόνες επιλογές είναι ή να τους πάρουμε στα σπίτια μας ή να διώξουμε κάποιους παλιούς''.

9/6/11

Το παιδί-θαύμα!

Ο 18χρονος Hacker [με την μπλε μπλούζα]  που τρέλανε την Ιντερπόλ και το FBI.  Το παιδί-ιδιοφυία που από τα 15,5 του έκανε ηλεκτρονικό πόλεμο και τους έκανε να παραμιλάνε ... Από το απόγευμα που αφέθηκε ελεύθερος επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του στο Μπραχάμι.

Η απολογία του χάκερ στην ανακρίτρια



Από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

«Ποτέ δεν προχώρησα σε υφαρπαγή χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά είχε κέρδη από την ενασχόλησή μου με το marketing στο Ιντερνετ. Τα χρήματα που είχα προέρχονται από εμβάσματα που μου έχουν στείλει η Amazon και η Google για διαφημίσεις σε ιστοσελίδες πελατών μου. Οσον αφορα αυτές τις 130 λευκές κάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή μου, πολλές από αυτές είναι μαγνητικά κλειδιά ξενοδοχείων ή ακόμη και άγραφες κάρτες που προορίζονταν για συναλλαγές καταναλωτών με εταιρείες-πελάτες μου».

"Εισπράκτορας" ο επίορκος Αστυνομικός Διευθυντής

«Μπουμπούκι» ο αξιωματικός που μέχρι το 2003 υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Ο Αστυνομικός Διευθυντής που τώρα  υπηρετούσε  στο Αρχηγείο  και όχι ο συγκατηγορούμενός του Αστυνόμος, ήταν αυτός που χθες το απόγευμα  μετέβη σε κατάστημα της παραλιακής, που πουλούσε εκβιαστικά προστασία, με σκοπό να παραλάβει το προκαθορισμένο τίμημα των 1.000 ευρώ.

Οι επίορκοι "δάγκωναν" και σε περιουσίες εφοπλιστών

Ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα που πουλούσαν προστασία οι δυο Αξιωματικοί είναι και εκείνα που χτίστηκαν σε εκτάσεις που τώρα ανήκουν σε μεγάλα εφοπλιστικά ονόματα της αγοράς. Από το 2006 οι εφοπλιστές  επένδυσαν στο  real estate με φιλέτα  σε προνομιακές τοποθεσίες της παραλιακής  όπου εφαρμόζουν τα σύστημα «constructions and development».

Στη φρουρά Σημίτη ο διεφθαρμένος αξ/κος

Δεν αφήνουμε κάποιο υπαινιγμό για τον κ. Σημίτη, απλά επισημαίνουμε στην κρήσιμη θέση που βρέθηκε στο παρελθόν ο επίορκος αξιωματικός. Άλλωστε τότε δεν είχε κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα

Στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη υπηρετούσε μέχρι το 2003 σύμφωνα με πληροφορίες του Crimes on air o σημερινός Αστυνομικός Διευθυντής που μέχρι και  σήμερα είχε τοποθετηθεί στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Στο μεσοδιάστημα μετά δηλαδή το 2003 ο αξιωματικός όταν έφυγε από τον κ. Σημίτη, μετατέθηκε ως Διοικητής Τμήματος στα παράλια της Αθήνας και στη συνέχεια αφού προήχθη μετακινήθηκε στην Κατεχάκη.

Το μήνυμα ελήφθη

Οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά
Το Crimes on air όλες τις προηγούμενες ημέρες με ντοκουμέντα του φωτορεπόρτερ Κώστα Πανταζή αποκάλυψε τις καλύβες που είχαν στήσει μέσα στο δάσος και πάνω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, Αφγανοί, Πακιστανοί και Αφρικανοί λαθρομετανάστες. Το υπουργείο προστασίας του πολίτη μετά την τοπική κοινωνική κατακραυγή έλαβε επιτέλους το μήνυμα και "έλυσε" τα χέρια της αστυνομίας, αφού  στην περιοχή είχαν σημειωθεί δυο ομαδικοί βιασμοί, με δράστες λαθρομετανάστες. Σήμερα μάλιστα το Αρχηγείο έδωσε στη δημοσιότητα και δικές του φωτογραφίες από τον καταυλισμό.

Οι Αδιάφθοροι ξεδόντιασαν Αξιωματικούς Αρχινονούς

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος δύο (2) ανώτερων αξιωματικών, που υπηρετούν σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, καθώς και μίας (1) ακόμη ιδιώτιδας, συζύγου του ενός αξιωματικού, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την εκβίαση ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την παράνομη είσπραξη χρηματικών ποσών (δωροληψία).