2/4/11

Ιδού η αναφορά!



To Crimes on air σας παρουσιάζει τα έγγραφο-ντοκουμένο της ΕΛ.ΑΣ με τον 28χρονο δεσμοφύλακα που κυκλοφορεί με Πόρσε και ο οποίος σύμφωνα με την φίλη του Παναγιώτη Βλαστού, θα έπαιρνε 600 ευρώ "μίζα" για να  ... περάσει στις φυλακές Κορυδαλλού μια ασυσκευή κινητού τηλεφώνου. 

Η "SIRINA" της Κυριακής του Δ. Σειρηνάκη

H κατάρα των Ωνάσηδων: Τι συνέβη με την πρώην του συζύγου της Αθηνάς που αυτοκτόνησε? Η ... παρακαταθήκη που άφησε στον Ντόντα? Τι ετοιμάζει ο Νίκος Παπανδρέου στα Καλάβρυτα? Η "Sirina" ήταν εκεί και ο φακός της αποτύπωσε τον αδελφό του πρωθυπουργού και την παρέα του. Και μια μαρτυρία-ντοκουμένο για το "ΡΙΦΙΦΙ του ΑΙΩΝΑ" στην τράπεζα Εργασίας στην Καλλιρόης. Βασικός μάρτυρας και στη δίκη για την απαγωγή Παναγόπουλου, μιλά στον Βασίλη Χήτο, για όσα ξέρει για το ΡΙΦΙΦΙ!



Οι "Αποκαλύψεις" της Κυριακής


Δεσμοφύλακας με Πόρσε








Γράφει ο βασίλης χήτος







Η κατοχή  κινητού τηλεφώνου στις φυλακές  από την στιγμή που τα νούμερα πλέον είναι «προσωποποιημένα» ασφαλώς και είναι το τελευταίο «αδίκημα» για έναν φυλακισμένο, που προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Το εγκληματικό όμως είναι  για τον διεφθαρμένο υπάλληλο, που για να κάνει τα στραβά μάτια και να βάλει στις φυλακές κινητό, πλουτίζει και  ζητά κάθε φορά να πληρωθεί μ’ ένα «μινιάτικο».

Ο "μπράβος" οργίασε για τη ΣΕΧΤΑ


H φαντασία των αντίπαλων ομάδων περισσεύει στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες των «μπράβων» της νύχτας. Ένας μάλιστα εξ αυτών δίνει τηλεφωνική … αναφορά, στην αρχηγό της ομάδας του, λέγοντάς του στις 14 Απριλίου του 2010 πως ο εργολάβος –γνωστός από την υπόθεση του εφοπλιστή Παναγόπουλου- Γιώργος Τρομπούκης [ΦΩΤΟ]  καθώς και ο κουμπάρος του Γιώργος Αναγνωστόπουλος , προμήθευαν με όπλα τη ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ. Τι θυμηθήκαμε;  Την εποχή που ο μεγαλοεργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας και πολλά χρόνια μετά,  συνεργάτης του Γ. Τρομπούκη «φωτογραφίζονταν» ως ο ηγέτης της «17 Νοέμβρη». Δέκα χρόνια πριν τη σύλληψη Γιωτόπουλου στους Λειψούς δηλαδή ο αριστερός Καλογρίτσας ήταν ο «Γιωτόπουλος της 17 Νοέμβρη».   

Η γλώσσα των "Νονών"


Διαβάστε από το Crimes on air ορισμένες από τις κωδικές ονομασίες που περιλαμβάνονται  στην δικογραφία των Αρχινονών της Αττικής:  Γκμόχ [«προπονητής» της ... νύχτας] Αρκούδος ή χειμερία νάρκη [εύσωμος συνεργός] προκοπή [προστασία] βιολί [όπλο] Μπούμπυ [συνεργός] Χριστός Ανέστη [ έκρηξη βόμβας] Χαλκιδική [η παραλιακή στη Γλυφάδα] Αρνί [υποψήφιο θύμα].

Τούρμπο η Τσέτσα


Η «Τσέτσα», όπως είναι το χαϊδευτικό της διάσημης λαϊκής τραγουδίστριας,  είναι μια από τις εμπορικότερες τραγουδίστριες της λεγόμενης «τούρμπο φολκ» της σερβικής μουσικής σκηνής. Εμάς πάντως μας έχει μείνει η εικόνα από το Βελιγράδι όταν καταμεσής του πολέμου έγινε ο γάμος της με τον Αρκάν. Το Crimes on air σας παρουσιάζει ορισμένες από της φωτογραφίες της για να δείτε, πόσο καλός πολεμιστής και άξιος ήταν ο Αρκάν.

Υπόλογη η χήρα Αρκάν

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον θρυλικό Αρκάν, πως δεν είχε γούστο
Αποδίδοντας τιμές στον Κάρατζιτς
Ο Αρκάν γαμπρός
 
Η εντυπωσιακή  Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς, χήρα του  θρυλικού  Αρκάν  κατηγορείται για υπεξαίρεση 3,5 εκατ. δολαρίων και 4 εκατ. γερμανικών μάρκων από τις μεταγραφές το 2000 και το 2003 τουλάχιστον εννέα ποδοσφαιριστών της ομάδας Obilic Βελιγραδίου, της οποίας ανέλαβε  πρόεδρος όταν δολοφονήθηκε, ο Ζέλικο Ραζνάντοβιτς, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ηγέτη της στρατιωτικής ομάδας, που με νύχια και με δόντια στήριξε τον Κάρατζιτς την περίοδο των βομβαρδισμών στην Γιουγκοσκλαβία.

Συμπλοκή γειτόνων

Από την οδό  Γρεβενών 7  στην Ανθούσα, μεταφέρθηκαν τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο, μετά από αιματηρό επεισόδιο που έγινε μεταξύ δυο γειτονικών οικογενειών Αλβανών που είχαν στο παρελθόν αλληλομηνυθεί. Δυο άνδρες βλήθηκαν με όπλο και μια γυναίκα με μαχαίρι. Και τα τρια θύματα είναι από την μια οικογένεια των Αλβανών.

1/4/11

H αεροσυνοδός έσταζε ευρώ

Μια αεροσυνοδός που πάλευε να κουβαλήσει την παραφουσκωμένη τσάντα της σε γερμανικό αεροδρόμιο οδήγησε στην αποκάλυψη της μεγαλύτερης απάτης με νομίσματα ευρώ από την εποχή που κυκλοφόρησαν.

... Άρμ ο Ραχωβίτσας

Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε ο πρωί ο Υπαρχηγός Ραχωβίτσας, για την απονομή πτυχίων στους αποφοίτους  της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας.
Στους σπουδαστές περιλαμβάνονται ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής και Κυπριακής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, των Ενόπλων Δυνάμεων και ανώτερος Υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Με Πόρσε στα σίδερα

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air



Ποιος πηγαίνει με ΠΟΡΣΕ στις φυλακές και τι του προσάπτουν?


Μια αποκάλυψη που θα εξοργίσει!

Έστειλαν στη φυλακή 73χρονο καρκινοπαθή


Ο ποινικολόγος κ. Σταύρος Γεωργίου
Καρκινοπαθής 73 ετών μεταφέρεται αυτήν την ώρα στις φυλακές Άμφισσας, επειδή δεν πρόλαβε να εξαγοράσει την ποινή των 30 μηνών που του επιβλήθηκε ερήμην για ανθρωποκτονία  από αμέλεια, που αφορούσε τροχαίο ατύχημα το 2007. 

Καβάλα παν' στις μπούκες

Άλλοι δυο "μπουκαδόροι" γλύτωσαν το αυτόφωρο λόγω παρέλευσης, αυτήν τη φορά στην Καβάλα.   Το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης, ύστερα από ενδελεχή προανάκριση- αστυνομική έρευνα, εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση οκτώ Αλβανών οι οποίοι με διαρκή και δομημένη δράση, έχοντας διακριτούς ρόλους την κάθε φορά, διέπρατταν διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Στην Ιεροπηγή με Καλάσνικοφ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο  Αλβανών για παράνομη κατοχή - μεταφορά οπλισμού και παράνομη είσοδο στην χώρα.

... Κλέψτε ελεύθερα!

Απίστευτο έκλεψαν όλη την Καρδίτσα, με  τακτική  "Modus operandi " αλλά δεν πιάστηκαν γιατί πέρασε το αυτόφωρο. Από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έντεκα (11) ατόμων, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση και έρευνα, είχαν προβεί στη συγκρότηση και οργάνωση εγκληματικής ομάδας, με σκοπό την διάπραξη περισσότερων του ενός κακουργημάτων - διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων οικιών – διαμερισμάτων.

Ο τρομο-φάκελος που πήγε στον δ/ντη των φυλακών

Φωτογραφία-ντοκουμέντο. Αυτός είναι ο φάκελος-βόμβα που χθές ταχυδρομήθηκε στον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού Γιάννη Ανέστη.

Ο "Κίλερ" με το Νο 104


Ο Βασσάρας   ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο δράστη που φέρεται πως είχε πυροβολήσει τον Θ. Κράλλη [φωτο]

Γράφει ο βασίλης χήτος

Την Κυριακή το μεσημέρι στις  13 Μαρτίου αποκαλύπταμε για πρώτη φορά στο  Crimes on air ότι η αστυνομία και οι Μυστικές Υπηρεσίες,  σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες έχουν  καταλήξει στον μεγαλοκακοποιό που το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου πήρε την εντολή και  μαζί με τρείς "  μπράβους"  της ομάδας του, έστησαν ενέδρα στον αρχιδιαιτητή  Κύρο Βασσάρα και του επιτέθηκαν έξω από το σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια. Το ερώτημα ΤΏΡΑ  για τα στελέχη της ΕΥΠ –είχαμε αναφέρει χαρακτηριστικά- είναι γιατί για έναν απλό ξυλοδαρμό, χρησιμοποιήθηκε σεσημασμένος κακοποιός που έχει την φήμη πως είναι ""   πληρωμένος δολοφόνος".  Η αναφορά μας δεν ήταν τυχαία αφού είχαμε εξακριβώσει την σημαντική πληροφορία πως το όνομα του μεγαλοκακοποιού είναι στην ογκώδης δικογραφία με τους 217 «προστάτες» της Αττικής.  

Γυναίκα Αρχιφύλακας εκβίαζε για 5.000 € συνάδελφό της

Αν είναι σαν αυτή της φωτογραφίας ... είναι τυχεροί όσοι  την έπιασαν! Συνελήφθη χθες  το απόγευμα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, γυναίκα Αρχιφύλακας, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση.

Συνταγματάρχης παζάρευε Αιγυπτιακή σφίγγα με 5 εκ. ευρώ


Τα μικρά αγάλματα της φωτογραφίας του Crimes on air δεν κοστίζουν πολλά! Μόνο γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Συνταγματάρχης του Στρατού πιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας  της ΓΑΔΑ να παζαρεύει αυτά τα αγάλματα με το πρόσωπο και την κώμη Αιγυπτιακής Σφίγγας, αντί του ποσού των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Έπιασαν τον "μπράβο" της τραγουδίστριας


To Crimes on air είναι σε θέση να γνωρίζει απόλυτα πως ο ένας από τους  δυο ένοπλους «μπράβους» που πιάστηκαν πριν τα μεσάνυχτα στο Καματερό από την ΕΚΑΜ και άνδρες του Εκβιαστών, είναι ο «μπράβος» με βάση την δικογραφία, που στις του περασμένου 10 Μαΐου, φέρεται να τηλεφώνησε στον πρώην σύντροφο της πασίγνωστης τραγουδίστριας, για να της επιστρέψει μισό εκατομμύριο ευρώ, από τις επιταγές που σε ανύποπτο χρόνο την έβαλε να υπογράψει.

Βίοι παράλληλοι στο "αντάρτικο"




O Γ. Νικολόπουλος, ο Δ. Μπολάνο και ο Χ.Τσάκαλος

Απο τον Διονύση Βυθούλκα

Επιστολή στην οποία εξηγούν για ποιο λόγο εντάχθηκαν στο «αντάρτικο πόλης» και συμμετείχαν στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» έστειλαν μέσα από τις φυλακές πέντε εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση και συγκεκριμένα οι Ολγα Οικονομίδου, Γιώργος Πολύδωρας, Γιώργος Νικολόπουλος, Δαμιανός Μπολάνο και Χρήστος Τσάκαλος. Μάλιστα «υπογράφουν» ως «μέλη του πυρήνα φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Έστειλαν τρομο-πακέτο στους Αλεξιπτωτιστές

  Την ώρα που στις φυλακές Κορυδαλλού έφτανε  ο  με  Ιταλικά γραμματόσημα, φάκελος-βόμβα με αποστολέα τον Διευθυντή κ. Ανέστη, στο Λιβόρνο σε στρατόπεδο αλεξιπτωτιστών  έσκαγε τρομο-πακέτομε αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αξιωματικός.

Απήγαγαν την Ντενέβ στην Αθήνα


Όσοι από τους εναπομείναντες άνδρες είδαν στο τέλος  την αποχώρησή της από την εκδήλωση, την ... απήγαγαν με τα μάτια τους.  Η Γαλλίδα ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ βρέθηκε στην Αθήνα  στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας. Εσείς κρατείστε την  παλιά  … νεανική,  μοναδική της εικόνα.

Με βαρύ ιστορικό


ΠΡΟΣΕΧΩΣ   Μόνο στο Crimes on air

Ποιο είναι το πιο  βαρύ πιστόλι ανάμεσα στις συμμορίες των «Αρχινονών» με τα 217 μέλη?

Πίσω από ποιες δολοφονικές ενέργειες κρύβεται?

Τι πιστοποιητικά συντάσσει και με ποιο τρόπο?

Ήρθε η ώρα του κασέτα-Gate





Από τον Γιάννη Σκόκα

Την ώρα που ο καταγγελθείς ως «αρχιπαραγκάρχης» από τον ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια, πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη από τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου προκειμένου να προετοιμάσει την κατάθεσή του (κλήθηκε την περασμένη Τρίτη για ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου για απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος) για την υπόθεση του περίφημου κασέτα-gate που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πλησιάζει η ώρα των κατηγοριών και κατ’ επέκταση των ευθυνών για όσους εμπλέκονται: πρώτον, στο σκάνδαλο με τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα που έφερε στη δημοσιότητα προ εβδομάδων ο κ. Κούγιας (αφορούσαν τους αγώνες Αρης - Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός) και δεύτερον, στον ξυλοδαρμό του πρώην ρέφερι και νυν υπεύθυνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Κύρου Βασσάρα.

31/3/11

Έπιασαν τους "βομβιστές"


Δυο καταζητούμενοι «μπράβοι» συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα στο κρησφύγετό τους στο Καματερό, μετά από επιχείρηση ανδρών της ΕΚΑΜ και του Τμήματος Εκβιαστών.