26/3/11

Καλάσνικοφ και Ζastava με το τσουβάλι


M' ένα σάκο όπλα συνελήφθησαν  έπειτα από σχετικές πληροφορίες, τις οποίες αξιοποίησαν κατάλληλα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, δύο άνδρες, ηλικίας 45 και 39  ετών. Ο πρώτος Έλληνας και ο δεύτερος Αλβανός.

Προσοχή η Παπακώστα


Αριστερά ο κουνιάδος και δεξιά ο σύζυγός της
Κυρία Στρατηγού βεβαίως βεβαίως η πρώην Βουλευτής Παπακώστα. Στις πρόσφατες κρίσεις του Στρατού ο σύζυγός της Θεόδωρος Σιδηρόπουλος προήχθει σε Υποστράτηγο. Διαδέχτηκε μάλιστα τη θέση του αδελφού του που αποστρατεύτηκε από την Οικονομική Διαχείριση ολόκληρου του Στρατού. Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αν και μη μάχιμος Αξιωματικός ο σύζυγος είναι "λαμπάδα". Θέλουμε να πιστεύουμε και στο σπίτι ...

Αστυφύλακας [εκ Γρεβενών] με φιξάκια


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 33χρονου Αστυφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, διότι σήμερα   το πρωί κατελήφθη στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, σε έλεγχο αστυνομικών της Αμέσου Δράσεως, να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών (δύο φιξάκια).

Βούλιαξαν δυο δουλέμποροι στην Ορεστιάδα

 Όπως πληροφορείται το Crimes on air μετά από συντονισμένες ενέργειες  της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  συνελήφθησαν  στην  περιοχή  Ορεστιάδας, δυο  διακινητές Σομαλός & Σουδανός καθώς με την βοήθεια τρίτου ατόμου πιθανόν Τούρκος ( από μαρτυρίες λαθρομεταναστών ) επιχείρησαν    να προωθήσουν  στο εσωτερικό της χώρας ομάδα περίπου  50  λαθρομεταναστών  με  μια πλαστική βάρκα.

Έξω απ' άδικο και από γυναίκας μάτι


Ζήλεψαν τη δόξα από τις γυναίκες της Πολεμικής Αεροπορίας που θα πιλοτάρουν τα Απάτσι! «Αυτές είναι καλύτερες;» μας γράφουν  στα μηνύματά τους που συνοδεύονται με αποκαλυπτικές φωτογραφίες, από τις «πρόβες» που κάνουν γυναίκες –Υπαστυνόμοι. Για να εξοικειωθούν -μας λένε- παρακολούθησαν ακόμη και μαθήματα από Formula1.

Χαλάλι της να πάμε από γυναίκα


Αν είναι οι δικές μας φτερωτές  "στρατιωτίνες" της Πολεμικής Αεροπορίας που ετοιμάζονται να καθήσουν στα κοκπιτ των φονικών Απάτσι, είναι σαν την ξανθιά γαλανομάτα της φωτογραφίας του Crimes on air τότε νισάφι να  πάμε από γυναίκα πιλότο και αντιαρματικό πύραυλο Hellifire. Αν όμως στο χειρηστήριο κάθεται ο πιλότος "λούγκρα" της φωτογραφίας με τα εσώρουχα Triumph τότε φίδι που μας έφαγε!

Γυναίκες στα φονικά Απάτσι

Aπο τον Νίκο Χασαπόπουλο
Τρία κορίτσια στην Πάχη Μεγάρων, εκεί όπου  είναι η βάση των στρατιωτικών ελικοπτέρων,  βρίσκονται το τελευταίο διάστημα κυριολεκτικά στον αέρα. Είναι και τα τρία πιλότοι της  Αεροπορίας Στρατού, χειρίζονται πανάκριβα  και υπερσύγχρονα ελικόπτερα- η αξία του καθενός στοιχίζει όσο και τρία νοσοκομεία, όπως   είπε υπερήφανος ο διοικητής των ελικοπτέρων Απάτσι αντισυνταγματάρχης Γ. Μαντζουράνης.

Σ. Νικητόπουλος: "Δεν είμαι ένοχος"


Επιστολή του Σαράντου Νικητόπουλου που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό εδώ και ένα χρόνο ως κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”.

Η έξοδος Μαντούβαλου στο Μεσολόγγι


Tι δουλειά έχει η Αλεπού στο παζάρι; Ο Πέτρος Μαντούβαλος εθεάθη στην αγορά του Μεσολογγίου και κάποιοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ρωτήσουν, πήραν την απάντηση: «Για πολιτικούς λόγους βρίσκομαι εδώ».

Ποινή εγκλεισμού

Ενώ θα μπορούσαν και με έξι μήνες αποχή από τα μεροκάματα να τιμωρήσουν τον Διαμαντή  Μπολάνο, του επέβαλλαν την μεγαλύτερη ποινή των 12 μηνών. Ο κατηγορούμενος ως μέλος της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς"  κλήθηκε από τον εισαγγελέα στις φυλακές Δομοκού, σχετικά με τον ξυλαδαρμό του ειδικού φρουρού  Κορκονέα, που σκότωσε τον μαθητή Α. Γρηγορόπουλο.

Ανθρώπινα κελιά?


Αλλάζει ο Σωφρονιστικός  Κώδικας και  η αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή  θα εισηγηθεί στον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη την εισαγωγή προγραμμάτων υποκατάστατων ουσιών στους τοξικοεξαρτημένους κρατούμενους, την αλλαγή του τρόπου χορήγησης των αδειών, τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, τη συνεύρεση των κρατουμένων με τους συγγενείς τους (σύζυγο, κ.λπ.) και την καθιέρωση σώματος επισκεπτών.

25/3/11

Η "SIRINA" της Κυριακής του Δ. Σειρηνάκη

Εκτάκτως όπως όλες οι Κυριακάτικες εφημερίδες από την Παρασκευή το βράδυ στην Ομόνοια!

Oι "Αποκαλύψεις" της Κυριακής


Πήγαν να διώξουν την Νταλάρα

Στο Περιστέρι  η υπουργίνα Νταλάρα [που χτίζει νόμιμα βίλα στην Αντίπαρο] φανερά αμήχανη παρακολουθούσε την παρέλαση κάτω από τις αποδοκιμασίες πολιτών που αξίωναν από τον δημοφιλή Δήμαρχο Ανδρέα  Παχατουρίδη, να την κατεβάσει από την εξέδρα. Στους επισήμους καμάρωνε και η κ. Παπακώστα πρώην Βουλευτίνα της Ν.Δ που έπιασε στασίδι στην πρώτη σειρά, βεβαίως βεβαίως.

Γυναίκα στη ληστρική συμμορία

Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τετραμελής εγκληματική ομάδα, η δράση της οποίας επικεντρωνόταν σε ληστείες και αρπαγές τσαντών, τις οποίες διέπρατταν έπειτα από κατόπτευση Τραπεζικών Υποκαταστημάτων, επιλογή των υποψήφιων θυμάτων τους μεταξύ των πελατών και διακριτική παρακολούθηση, με σκοπό την αφαίρεση των χρηματικών ποσών που οι ανυποψίαστοι πολίτες είχαν εκταμιεύσει.

Έδειξαν το ανάστημά τους


Ανάστημα στο καταπονημένο φρόνημα των Ελλήνων  ύψωσαν οι νέες και οι νέοι με την σημερινή παρέλαση μπροστά από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, παρουσία του Κάρολου Παπούλια. Ξεχώρισαν οι πάντες: Οι σπουδαστές  της ΕΛ.ΑΣ, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, αλλά και οι άνδρες και όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Και φυσικά οι Ειδικές Δυνάμεις, από κάθε όπλο, όπως τα «Βατράχια» οι Αλεξιπτωτιστές, οι Ιπτάμενοι και Τζέντλεμαν. Πολύ καλή η παρουσία τoυ εκφωνητή και τα σχόλια του τύπου: «Ζουν για την υπέρβαση, αναπνέουν για την υπερβολή».

Σκότωσε το παιδί του

Aπίστευτο! Συνελήφθη, στο πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, 25χρονος πατέρας για την ανθρωποκτονία και τη σεξουαλική κακοποίηση της 1,5 έτους κόρης του, καθώς και για τον τραυματισμό του 8χρονου παιδιού του (επίσης κορίτσι), ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για «Ανθρωποκτονία από πρόθεση», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».

Με θέα τη βίλα του ζεύγους Νταλάρα


 Επιχειρηματίας, φίλος του Crimes on air μας έστειλε από την Αντίπαρο την αποκαλυπτική φωτογραφία νεαρής τραγουδίστριας, που θέλει να την αναδείξει στις μεγάλες πίστες.

Όλα για τη φουστανέλα


Μου λένε πως στο νέο του στρατιωτικό σάιτ ο Ευαγγελάτος πρόκειται να ανοίξει δημόσιο διάλογο, για τα  –κατά τον φίλο Στέφανο Χίο-  υπερμεγέθη πέη των ηρώων του 1821. Στα πλαίσια αυτά εθεάθη να προβάρει στην Ακαδημίας στο κατάστημα Φρουζάκη, την κατά παραγγελία φουστανέλα του Κολοκοτρώνη. Αν και του Νικολάκη θα του πήγαινε καλύτερα να ντυθεί «Πήλιο Γούσης».

Ο Ευαγγελάτος ψάχνει τους εμπόρους όπλων με το ντουφέκι


Μια και αναφέρθηκα στον Σπιναλόγγα της παραδημοσιογραφίας που δουλεύει … κρυφά στο σάιτ του Ευαγγελάτου, να σας πω ότι ο τελευταίος -όπως εδώ και καιρό έχει πληροφορηθεί το Crimes on air- έχει φτιάξει και δεύτερο σάιτ, με στρατιωτικά θέματα.

Ο Σπιναλόγγας ξανασήκωσε κεφάλι


O Σπιναλόγγας μέσα από ειδησεογραφικό σάιτ, του Ευαγγελάτου  επανεμφανίστηκε όπως πάντα ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ανώνυμα και χωρίς την υπογραφή του.

Διοικητής Τροχαίας με το παρατσούκλι "Ο Ντάνας"


Διοικητής Τροχαίας –όπως έχει διασταυρώσει το Crimes on air- γίνεται ντάνα στο ποτό, όχι γιατί τον απασχολεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά επειδή του αρέσει το … πιεί με αποτέλεσμα όμως  να έχει γίνει μέθυσος.

Οι δρόμοι για την 25η Μαρτίου


Αναγκαστικά θα κλείνουν σταδιακά οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που θα γίνει στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Δυο ζωές για 53 χρυσές λίρες


Για 53 λίρες που φυλούσε στο σεντούκι του, 81χρονος στην περιοχή Βαπτιστή στους Χουλιαράδες Ιωαννίνων, σκότωσε με κυνηγετικό όπλο την 78χρονη γυναίκα του.

Καραβιές στην Σικελία

Τυνήσιοι δια θαλάσσης για την νότια Σικελία.

Στην κόλαση της Λιβύης


Βίντεο με οδοφράγματα στο Αλγέρι


Τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν  σε συγκρούσεις νεαρών με την αστυνομία, εξαιτίας της κατεδάφισης παραγκουπόλεων σε λαϊκό προάστιο του Αλγέρι.

24/3/11

Έκρυβαν τους λαθρομετανάστες σε παλέτες με πορτοκάλια


Συνελήφθη στις  00.50 μετά τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 43χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν κρυμμένοι εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης, ανάμεσα από τις παλετοθήκες και το σασί του φορτηγού οχήματος, τρεις (03) αλλοδαποί, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

"Ξήλωνε"τις γεννήτριες ρεύματος


Αλλη μια επιτυχία της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινιου χθές το βράδυ,όταν μετά απο παρακολούθηση προσήχθη  29χρονος ημεδαπός ΄΄ρομά ΄΄, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 21-03-2011 και περί ώρα 00:30΄ αφαίρεσε από το αντλιοστάσιο του Τ.Ο.Ε.Β. Οζερού - Δ.Δ. Στράτου- Δήμου Αγρινίου, τρείς (3) μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος συνολικής αξίας – 45.000,00 – Ευρώ.Κλοπιμαία  κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν  στον πρόεδρο του προαναφερόμενου οργανισμού. Σε βάρος  προσαχθέντα ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.-    

Η Μπατζελή δίνει εξετάσεις στον Γερουλάνο

  1. Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την Κατερίνα Μπατζελή και την άθλια συμπεριφορά της πρώην υπουργίνας  στις Βρυξέλλες όταν   μέλη της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται Βρυξελλών» διέκοψαν την προβολή φιλμ, για την επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα, την οποία διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Παλιαδέλη,  μαζί με τις  πολιτικές ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων.

Σύλληψη αίνιγμα!

Από τον Διονύση Βυθούλκα

Δυο άτομα συνελήφθησαν, μετά από καταδίωξη, στον Ωρωπό, όταν αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο.
Πρόκειται για έναν 27χρονο και έναν 32χρονο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι άτομα που κινούνται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και μάλιστα ο ένας εξ αυτών είχε κληθεί να καταθέσει παλαιότερα, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε βρεθεί αποτύπωμα του σε κινητό αντικείμενο στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Η μάρτυρας και το σπίτι στο Χαλάνδρι

Απο την Έλλη Ισμαηλίδου

Επέστρεψε στη δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ο Παναγιώτης Μασούρας, ο οποίος αποφυλακίστηκε προχθές με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, καθώς είχε ήδη συμπληρώσει το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης, δηλαδή 18 μήνες.

Βρήκαν τους ληστές και δολοφόνους στη Σαλαμίνα

Έπιασαν τους δολοφόνους που τον περασμένο Νοέμβρη μπήκαν στο σπίτι 90χρονου  στη Σαλαμίνα και τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν.

Τίγκα στο χασίς

Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο Αλβανούς (30 και 28 ετών αντίστοιχα) και δύο Έλληνες (41 και 42 ετών αντίστοιχα), για διακίνηση ναρκωτικών.

Πιστόλια και εκρηκτικά σε διαρρήκτες


Στον Ωρωπό Αττικής, από Αστυνομικούς του της Ασφάλειας Ωρωπού, μετά από καταδίωξη, συνελήφθησαν δύο Έλληνες 27 και 32 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρέσει λίγο πριν, από τη περιοχή του Μαρκόπουλου Ωρωπού.

Έχει ιδέα από μπάλα ο γενικός;


Τέτοια κορμιά θα βλέπουμε σε λίγο στα γήπεδα? Κυρίου γενικού θέλοντος ...
Ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής
Εύλογη η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της Σ. Λίγκας
Θέλει να κάνει το ποδόσφαιρο Beach Volley. Mα που ζει  ο γ.γ Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής και  είπε πως το ποδόσφαιρο είναι «καρτέλ». Αν ναι τότε αυτός πως αποδέχεται να είναι πολιτικός προϊστάμενος του πιο δημοφιλούς αθλήματος?

Το πάτημα του Λιονταριού!

Ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας Κώστας Μακρής
Ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης
Φίλος του Crimes on air o Κώστας Μακρής ο οποίος ζήτησε προθεσμία 6 μηνών, για να ... ζυγίσει αν τον συμφέρει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο και να πατήσει πόδι  στην  ΑΕΚ. Ο δυνατός Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας είδε και έπαθε να ξεμπλέξει από την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ που πούλησε στον Κούγια και είναι διστακτικός. Ένας από τους λίγους παράγοντες που εμπιστεύεται στην Ελλάδα ο κ. Μακρής, είναι ο ποινικολόγος των Αθηνών Παύλος Σαράκης [φωτο] που τον έχει ξελασπώσει από δύσβατα μονοπάτια, σε θέματα αγοραπωλησιών-παγίδα.

Bόμβα με πολλές ταυτότητες

 Γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος

Ενα μεταλλικό καλαθάκι... τουαλέτας, στο οποίο είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός, που εξουδετερώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι έξω από τη ΔΟΥ Νέου Κόσμου – στη συμβολή των οδών Πυθέου και Νεοκλέους – δημιουργεί προβληματισμό στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας! Τέτοιου είδους μεταλλικό περίβλημα βόμβας δεν έχει βρεθεί σε καμιά από τις επιθέσεις τα τελευταία χρόνια και οι αξιωματικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την ενέργεια στον Νέο Κόσμο να κρύβεται πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση.