12/3/11

Με μέτρο η κλοπή

Στα Μέγαρα Αττικής από Αστυνομικούς του Τ.Α. Μεγάρων συνελήφθη 22χρονος  διότι εντός του Ι.Χ.Φ. οχήματος ιδιοκτησίας του, που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα χάλκινου καλωδίου (μήκους 1.000 μέτρων) προϊόν κλοπής από εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Η λογίστρια πούλαγε εκβιασμό

Συνελήφθη, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 38χρονη  σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για «Εκβίαση».

Αλβανοβουλγαρική συμμαχία στα τσιγάρα

Από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών,  στο Λιθότοπο Σερρών, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 38 ετών, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας Βούλγαρου υπηκόου, που οδηγούσε, 103.400 πακέτα τσιγάρων (διάφορες μάρκες), τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφαλείας και χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Επιπλέον ο συλληφθείς παρέμενε παράνομα στη χώρα μας.
Τα πακέτα τσιγάρων και τα προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν.

Χασισοφυτεία καμουφλάζ σε σπίτι

Μέσα στο σπίτι της καλλιεργούσε 75 φυτά υδροπονικής κάνναβης, ενώ η πρόσβαση στον χώρο γινόταν, μόνο από είσοδο-κρύπτη, με επένδυση μάλιστα ξύλινο ντουλάπι, στα πρότυπα κινηματογραφικής ταινίας με τον πρωταγωνιστή της ποτοαπαγόρευσης Καπόνε.

Δεσμοφύλακας με Πόρσε




 Γράφει ο βασίλης χήτος

Η κατοχή  κινητού τηλεφώνου στις φυλακές  από την στιγμή που τα νούμερα πλέον είναι «προσωποποιημένα» ασφαλώς και είναι το τελευταίο «αδίκημα» για έναν φυλακισμένο, που προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Το εγκληματικό όμως είναι  για τον διεφθαρμένο υπάλληλο, που για να κάνει τα στραβά μάτια και να βάλει στις φυλακές κινητό, πλουτίζει και  ζητά κάθε φορά να πληρωθεί μ’ ένα «μινιάτικο». Το Crimes on air σας παρουσιάζει τα αποκαλυπτικά λόγια που μια γυναίκα λέει στον Παναγιώτη Βλαστό [φωτο] στις 17 Ιουλίου του 2010.

Κωλοτούμπα Παπουτσή Νο2



Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα, ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ κ. Παπουτσής, αφού άφησε να αποστρατευτεί ο  πλέον σοβαρός Αντιστράτηγος Γιώργος Γαλιάτσος, υποδέχτηκε στην Κατεχάκη, τον εφοπλιστή Πατέρα που του παρέδωσε  μια  επιταγή 200.000 ευρώ, για την επισκευή μοτοσικλετών ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Δ.ΕΛ.ΤΑ καθώς και μια δωρεά με δύο επιταγές ύψους 10.000 ευρώ η καθεμία, για τις οικογένειες των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο κ. Παπουτσής δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλευτη την ευκαιρία, κάνοντας και τις σχετικές ... τεμενάδες και βγάζοντας μάλιστα κήρυγμα, περί πράξης παραδειγματισμού. Βρε Χρηστάκη πάλι σε βραχονησίδα προσέκρουσες, εδώ έγινε "μύλος" με τον κ. Πατέρα, για τηλεφωνικές υποκλοπές, στημένα ματς και τετιμποϊσμούς και εσύ τώρα βρέθηκες Παρασκευιάτικα να δεχτείς τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ; Εσύ όπως το πας, σε λίγο θα φωτογραφηθείς και με τον Κούγια!

11/3/11

Τους έφυγε φάκελος

 Γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος


Νέα δεδομένα για τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Βασιλάκη, έρχονται στο φως. Οπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΒΗΜΑ» είχε κλαπεί το σχέδιο ασφαλείας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη λίγες ημέρες προτού σταλεί το δέμα - βόμβα που σκότωσε τον υπασπιστή του τότε υπουργού, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη!

Οι άγνωστοι έκλεψαν το απόρρητο από έναν αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο οποίος είχε αναλάβει την εκπόνηση μελέτης για την προστασία του κτιρίου της λεωφόρου Κατεχάκη. Ωστόσο η ΕΛΑΣ απέφυγε να δημοσιοποιήσει οτιδήποτε για το συμβάν, παρ' ότι υπήρξε τιμωρία του αξιωματικού που έχασε τα κρίσιμα έγγραφα.

Φορτηγά οι αναλήψεις


Γράφει ο Γ. Παπαϊωάννου



Αυξημένα ερωτήματα και αιτήματα για αποστολή
χρημάτων στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Κύπρο δέχονται οι τράπεζες τις τελευταίες ημέρες κυρίως από μικροκαταθέτες αυτή τη φορά.
Το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και επιστροφής στη δραχμή, που ορισμένοι έχουν επαναφέρει με αφορμή την αβεβαιότητα που προκαλεί η σύνοδος κορυφής της 25ης Μαρτίου, έχει δημιουργήσει ανασφάλεια στον κόσμο και κυρίως στους μικροκαταθέτες.

Η ... σοδειά του Φεβρουαρίου

Εκτελούνται μεταφοραί

Στο 1ο χλμ Ε.Ο. Δεσκάτης- Λάρισας από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας ετών 28 για μεταφορά - κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αλβανός προαγωγός ανήλικων κοριτσιών







Γράφει η
Ελένη Ασημακοπούλου
(Πάτρα)







 Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου συνελήφθη την 10-03-2011 στην περιοχή Καμαρών Αιγιαλείας Αλβανός υπήκοος 43ον ετών  κατά του οποίου εκκρεμούσε  σε βάρος του  Διεθνές ένταλμα σύλληψης.  Ο παραπάνω αλλοδαπός υπήκοος είναι κατηγορούμενος διότι με Αλλοδαπή ομοεθνή του είχε στην Αλβανία το έτος 1998 εξαπάτηση ανήλικη κοπέλα τη οποία μετά από ενέδρα την εξανάγκασαν να μπει σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν  σε δικό τους χώρο....

Με τον φόβο του Παλαιοκώστα

Τρέμουν τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα, μην έρθει και «απαγάγει» τους φυλακισμένους συντρόφους του, που σήμερα πρόκειται να δικαστούν [εξ αναβολής] στο εφετείο Θεσσαλονίκης, για την απαγωγή του μεγαλοβιομήχανου Γιώργου Μυλωνά. Στις μεταγωγές του Πολύκαρπου Γεωργιάδη και του Ευάγγελου Χρυσοχοΐδη μετέχουν όπως πληροφορεί το Crimes on air o Αθηναίος ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου [φωτο αριστερά] και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Ο δε κατηγορούμενος εντολέας του κ. Γεωργίου μεταφέρθηκε νύχτα στη Θεσσαλονίκη για την δίκη, από τις φυλακές Χαλκίδας. Μα καλά για λόγους ασφαλείας οι μεταγωγές την νύχτα δεν απαγορεύονται; Και το πιο «κουφό» ξαναχτύπησε ο … φαντομάς, γραμματέας της τοπικής εισαγγελίας. Γίνεται τόσος ντόρος για τις μεταγωγές με έξοδα του ελληνικού δημοσίου και η δίκη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει νούμερο «24». Ότι κάνουν δηλαδή την ίδια ώρα και από την γραμματεία της Εισαγγελίας Πειραιά που έδωσαν το νούμερο «16» στην δίκη που θα γίνει σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενο τον Αλκέτ Ριζάι [φωτο] για την πρώτη απόδραση που έκανε με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού με τον Βασίλη Παλαιοκώστα. Και να φανταστείτε πως σε κάθε αναβολή ο Αλκέτ μεταφέρεται από τις φυλακές Γρεβενών, συνοδεία ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ μάλιστα, που ακολουθεί κατά … πόδας, την κλούβα του μεταγωγών.

Ξεβρακώνουν δικηγόρους στα Διαβατά

Στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη τσαμπουκάδες δεσμοφύλακες «ξεβρακώνουν» τους δικηγόρους. Υπέρβαρος δικηγόρος πήγε να κάνει επαγγελματικό επισκεπτήριο σε κρατούμενο και στην είσοδο επειδή στο ειδικό μηχάνημα χτυπούσε η ζώνη του, του ζήτησαν να την βγάλει. «Μα θα μου πέσει το παντελόνι..

Τους επικύρηξαν για τον τρόμο








Γράφει ο βασίλης χήτος
Πριν τα μεσάνυχτα η Ελένη Ράϊκου προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών –όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Crimes on air- διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις κακόβουλες φήμες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, ότι η Ελλάδα οδεύει προς την χρεωκοπία και αυτό θα έχει την βούλα των Ευρωπαίων ηγετών, που την 25η Μαρτίου –ανήμερα της εθνικής επετείου- θα πραγματοποιήσουν την σύνοδο κορυφής για την οικονομία. ...

10/3/11

Aνέλαβε εισαγγελέας

Σε λίγο μόνο στο Crimes on air

Πως και πότε έγινε Eισαγγελική παρέμβαση για ... οικονομικό κραχ? 

Σε ποια υπηρεσία ανατέθηκε η έρευνα?

Ποια είναι τα δυο υπουργεία που εμπλέκονται και νυχτιάτικα ξεκίνησαν τις έρευνες?




Tα κερατιάτικα ...



Όλες οι φωτογραφίες που βλέπεται από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" είναι οι πραγματικές. Μισθώθηκε από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, ιδιωτικό αεροσκάφος Ιταλικής εταιρείας, με ύφασμα στα καθίσματα που σχεδίασε ο μόδιστρος ARMANI για να απελαθούν στην χώρα τους λαθρομετανάστες...

Θα ηχήσουν οι καμπάνες


Για ποιον χτυπά η καμπάνα του ποινικού κώδικα;
 
 
 
Τιμωρείται η υποκλοπή
 
"Άρθρο 370Α
 
 Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής 
συνομιλίας
 
 1. Όποιος αθέμιτα παγιδεύει ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο παρεμβαίνει σε 
συσκευή, σύνδεση ή δίκτυο παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή σε σύστημα υλικού ή 
λογισμικού, που χρησιμοποιείται για την παροχή τέτοιων υπηρεσιών, με σκοπό ο 
ίδιος ή άλλος να πληροφορηθεί ή να αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο 
τηλεφωνικής συνδιάλεξης μεταξύ τρίτων ή τα στοιχεία της θέσης και κίνησης 
της 
εν λόγω επικοινωνίας, τιμωρείται με Κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Με την ίδια 
ποινή τιμωρείται η πράξη του προηγούμενου εδαφίου και όταν ο δράστης 
αποτυπώσει σε υλικό φορέα το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με 
άλλον χωρίς τη ρητή συναίνεση του τελευταίου.
 
 
Δεν αποτελούν αποδεικτικό υλικό
 
Αρθρο 177 
  
  1.Οι δικαστές δεν  είναι  υποχρεωμένοι  να  ακολουθούν 
 νομικούς κανόνες αποδείξεων, πρέπει όμως να αποφασίζουν κατά τη 
 πεποίθησή  τους,  ακολουθώντας  τη  φωνή  της  συνείδησής   τους   και 
 οδηγούμενοι   από  την  απροσωπόληπτη  κρίση  που  προκύπτει  από  τις 
 συζήτησεις και που αφορά την αλήθεια των  πραγματικών  γεγονότων,  την 
 αξιοπιστία των μαρτύρων και την αξία των άλλων αποδείξεων.
 
 "2. Αποδεικτικά μέσα, που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω 
αυτών, δεν λαμβάνονται υπόψη στην ποινική διαδικασία."
 
 *** Το κείμενο του άρθρου 177 αριθμήθηκε ως παράγραφος 1 και
     η παρ.2 προστέθηκε με την παρ.7 άρθρ.2 Ν.2408/1996 (Α 104)
     και αντικαταστάθηκε στη συνέχεια ως άνω με το άρθρο 10 παρ.2
     Ν.3674/2008,ΦΕΚ Α 136/10.7.2008.

Ο "Τρομοκράτης" των εξωδίκων







-->Aλέξη ηρέμησε… Ο ποινικολόγος θυμήθηκε να ξεσηκώσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τις αποκαλύψεις του για «εξαγορά» διαιτητών. Λες και κάθε Κυριακή τα εγκλήματα που γίνονται στα γήπεδα, δεν τα βλέπει ο λαός στις τηλεοράσεις. Όπως το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με το κραυγαλέο χέρι του Τοροσίδη και την ακύρωση δήθεν ως οφσάιντ, σε κανονικότατο γκολ του Κατσουράνη. Αλλά μια και ο λόγος για τον «δίκαιο» Κούγια, προ ημερών απέστειλε εξώδικο στον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, όταν ήρθαν στα χέρια του δυο ντοκουμέντα για τις εκκρεμότητες που ως πρόεδρος είχε στην ΠΑΕ Παναχαϊκής. Απ’ ότι μάθαμε ο δημοσιογράφος ζήτησε και την άποψη του ποδοσφαιρικού παράγοντα και έτσι πληροφορήθηκε ο κύριος Κούγιας την ύπαρξη των ντοκουμέντων. Για να τον μπλοκάρει όμως τον Βασίλη Χήτο, ο μεγαλοδικηγόρος του έστειλε «πεσκέσι» το εξώδικο που περιήλθε στην κατοχή του Crimes on air. Δείτε τις μεθοδεύσεις του ποινικολόγου που οι «βρωμιές» των γηπέδων –όπως λέει- δεν τον αγγίζουν!

Βλέπει τον υπουργό με μισό μάτι


-->
-->
Όπως ο Αντώνης Λιακόπουλος βλέπει τον ανώτερο Αξιωματικό της ΓΑΔΑ, κάπως έτσι και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Γιάννης Μακρής, βλέπει τον Χρήστο Παπουτσή, αφού τουλάχιστον με την σημερινη του μορφή, το συνδικαλιστικό σωματείο δεν θα υπάρχει, αλλά θα συνεχίσει εάν το επιθυμεί να λειτουργεί ως «σωματείο αστικού τύπου». Mε το άρθρο 18, του νόμου 2265/1994 που προωθεί το υπουργείο προστασίας του πολίτη, δίδεται η δυνατότητα σε περισσότερες, νέες πρωτοβάθμιες οργανώσεις να δημιουργηθούν σε επίπεδο αστυνομικών διευθύνσεων. Έτσι δρομολογείται η νομοθετική πρωτοβουλία να ιδρυθούν πέντε «αυτοκέφαλες» Ενώσεις στην Αττική, όσες και οι σχετικές Αστυνομικές Διευθύνσεις του νομού. Κάτι δηλαδή που γίνεται εξ αρχής σ’ όλους τους νομούς της περιφέρειας. Γι’ αυτό, η τροποποίηση του σχετικού νόμου που έθεσε αρχικά το γεωγραφικό όριο του νομού ως κριτήριο, προέκυψε ως αναγκαιότητα μετά από την εμπειρία τόσων ετών.
«Έμείς προτείνουμε στη Βουλή –είπε ο κ. Παπουτσής-να αλλάξει ο εδαφικός περιορισμός που γίνεται, και από νομός, που είναι μια αυτοδιοικητική έννοια, να γίνει αστυνομική διεύθυνση που είναι μια καθαρά αστυνομική δομή, ώστε να εξυπηρετηθεί πάνω απ’ όλα το αναφαίρετο δικαίωμα των αστυνομικών για καλύτερη και ευρύτερη εκπροσώπηση. .. Όσο γι’ αυτούς που επιμένουν ιδιοτελώς να διαμαρτύρονται, ας μη συγχέουν τα πράγματα. Δεν είναι κανενός ιδιοκτησία ο συνδικαλισμός στην αστυνομία».
Ο αρμόδιος μάλιστα υπουργός συμπλήρωσε στη Βουλή.
"Ειδικώς ως προς το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στον νομό Αττικής, ο μεγάλος αριθμός του, σε σχέση με το προσωπικό που υπηρετεί σε άλλους νομούς της χώρας, δικαιολογεί - αν δεν επιτάσσει - και κατ’ εφαρμογή της αρχής της ισότητας, τη διεύρυνση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων τους και την πληρέστερη εκπροσώπησή τους, με τη δυνατότητα σύστασης περισσότερων ενώσεων, όπως προβλέπεται και στη Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους 45/2009".

Ο ήρωας πατέρας της

Aπο: Nonews

«Έκλεψε» την παράσταση σήμερα στα Τρίκαλα στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, η Αθανασία Κουκουράβα από την Ράξα.Η γυναίκα, κρατώντας στην αγκαλιά της, μια παλιά φωτογραφία του πατέρα της του Ηλία Κουκουράβα, έναν από τους Τρικαλινούς ήρωες που έδωσαν την ζωή τους στο Ύψωμα 7-31 για μια ελεύθερη Ελλάδα, ζητούσε το αυτονόητο.

Την ανέγερση του Μνημείο «για να ...
έρχομαι να του ανάβω ένα κεράκι», ενώ εξέφρασε στο trikalanews.gr και την πικρία της πως «κανένας δεν με είχε ειδοποιήσει όταν υπήρξε η αποστολή της Νομαρχίας Τρικάλων στο Ύψωμα και δεν πήγα εκεί να δω που σκοτώθηκε ο πατέρας μου».
Έναν πατέρα που τον είδε για τελευταία φορά όταν ήταν 9 μηνών και οι …μνήμες για αυτόν, έρχονται μόνο μέσα από τις περιγραφές της 97χρονης σήμερα μητέρας της Χαρίκλειας.
«Αν μπορούσε θα ήταν και αυτή σήμερα εδώ», σχολίαζε η κόρη του Τρικαλινού Ήρωα, λίγο πριν πάρει αγκαλιά την φωτογραφία του πατέρα της και αποχωρήσει με δάκρυα στα μάτια για την Ράξα…
www.trikalanews.gr

Μεγαλόκαρδος ο "Τίγρης"


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου, δέχτηκε σήμερα το πρωί τον επιχειρηματία κ. Δημήτριο Μελισσανίδη, ο οποίος προσφέρθηκε να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες των δύο αστυνομικών, που έπεσαν στο καθήκον την 01-03-2011 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, καθώς και τους δύο αστυνομικούς που τραυματίστηκαν.
Ο κ. Μελισσανίδης παρέδωσε στον κ. Αρχηγό τέσσερις (4) επιταγές, συνολικού ύψους 200.000 ευρώ, δηλώνοντας ότι με τη χειρονομία αυτή εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους Αστυνομικούς, που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Μελισσανίδη για τη συγκινητική, όπως χαρακτήρισε αυτή χειρονομία, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στηρίζουν ηθικά τους Έλληνες Αστυνομικούς, οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την ασφάλεια της κοινωνίας και την προστασία των πολιτών.

Παγίδευσαν ερωτικά ανάπηρο

Γυναίκες-αράχνη, έφαγαν 42.000 ευρώ από ανάπηρο, τον οποίο τύλιξαν στον ιστό τους ηλεκτρονικά. Στην Αλεξανδρούπολη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 30 και 36 ετών, κατηγορούμενες για «απειλή», «εκβίαση» και «απάτη με Η/Υ». Την 15-2-2011, προσήλθε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 31χρονος και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του έτους 2007, γνώρισε μέσω του διαδικτύου και ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, μία εκ των κατηγορουμένων και έκτοτε άρχισαν να συνομιλούν μέσω του προγράμματος άμεσης επικοινωνίας msn ”. Κατόπιν των παραπάνω οι προαναφερόμενες από κοινού, εκμεταλλευόμενες αναπηρία του μηνυτή, άρχισαν να τον προκαλούν ερωτικά και παράλληλα να τον πιέζουν, προκειμένου να τους αποστείλει χρήματα. Ο μηνυτής από 16-9-2008 έως 11-1-2011 απέστειλε μέσω Τραπέζης στις κατηγορούμενες, συνολικά το ποσό των -42.060- ευρώ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ζητούσαν επιμόνως και εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ προκειμένου να μην δημιουργήσουν στον μηνυτή περαιτέρω προβλήματα στο διαδίκτυο, καθόσον του είχαν δημιουργήσει εικονικά προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις συκοφαντικού περιεχομένου. Στη συνέχεια και αφού έγιναν ψηφιακές αναλύσεις στα ηλεκτρονικά ίχνη, εντοπίσθηκε η οικία των κατηγορουμένων στην Αλεξανδρούπολή. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , μετέβησαν στην οικία τους και σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός Η/Υ και ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος.

Βρήκαν τους ληστές τραπεζών

Εξιχνιάστηκαν τρεις (3) ένοπλες ληστείες που έλαβαν χώρα την 29-09-2010, 26-10-2010 και 17-12-2010 σε υποκαταστήματα Τραπεζών στην περιοχή Κρανιδίου Αργολίδας. Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, ο οποίος και συνελήφθη, είχε διαπράξει την 02-07-2010, μαζί με ημεδαπό συνεργό ληστεία σε υποκατάστημα Τράπεζας στη περιοχή Κρανιδίου και την 01-02-2011 μαζί με άλλους δύο (2) συνεργούς ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ Καλαμάτας.

Ο Πολωνός "βάπτισε" ΤΑΞΙ το ΙΧ του

Στο κέντρο της Αθήνας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α), της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, οδηγός και ιδιοκτήτης Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο είχε μετατρέψει σε Δ.Χ.Ε (ΤΑΞΙ). Ο ανωτέρω είχε προβεί στην αλλαγή χρωματισμού( από μαύρο σε κίτρινο), είχε τοποθετήσει καπέλο και σημαία ταξί, ταξίμετρο με ταμειακή μηχανή τα οποία ήταν κλεμμένα και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς και πλαστή ειδική άδεια οδηγήσεως Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Ο κλέφτης πιάστηκε

Στην Καλλιθέα, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από καταδίωξη, συνελήφθη 25χρονος κατηγορούμενος για ληστείες. Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο δίμηνο, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, έχουν διαπράξει τις ακόλουθες ληστείες :

· Την 1-2-2011 σε κατάστημα παιχνιδιών στο Μοσχάτο.

· Την 1-2-2011 σε κατάστημα παιχνιδιών στον Ταύρο.

· Την 10-2-2011 σε ζαχαροπλαστείο στον Ν. Κόσμο.

· Την 11-2-2011 σε κομμωτήριο στην Καλλιθέα.

· Την 12-2-2011 σε αναψυκτήριο στο Μοσχάτο.

· Την 23-2-2011 σε ψητοπωλείο στο Μοσχάτο.

Μας το θύμισε!

Δεν έχει τον Θεό του ο Κούγιας ... έριξε τα μούτρα του και πήγε να βρεί τον άξιο κατά τ' άλλα Νίκο Πατέρα, τον άνθρωπο που είχε γίνει αιτία να γνωρίσει την κυρία Εύη Βατίδου και να κάνει αυτό τον επεισοδιακό γάμο. Ο μεγαλοδικηγόρος γνωρίστηκε με το μοντέλο, όταν εκείνο κατέφυγε στο γραφείο του, για νομικές συμβουλές, επειδή όπως υποστήριζε ο κ. Πατέρας της είχε δώσει "μπερντάκι". Το γιατί, είναι προσωπική της υπόθεση και δεν μας αφορά? Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μάλιστα ξεκίνησε την ... δακρύβρεκτη συνέντευξή του λέγοντας:
"Επέλεξα τη σημερινή μέρα για να δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου, διότι είναι η ευτυχέστερη της ζωής μου. Και σήμερα και κάθε χρόνο. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος μου".

Ο Κούγιας ανακάλυψε την ... Αμερική

Παράγκα στο ποδόσφαιρο ανακάλυψε μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος, ο μεγαλοδικηγόρος. Ο κ. Αλέξης Κούγιας, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο των επίμαχων cd, στα οποία υπάρχουν αναφορές στα ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός και Αρης-Παναθηναϊκός, αλλά και στους κκ. Μπέο, Δαλούκα και Μαρινάκη

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής είπε:
«Ο λόγος που μιλάω είναι η ιδιότητά μου ως προέδρου της Παναχαϊκής, της ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας. Της ομάδας, η οποία εξ αιτίας της ψυχρής επιλογής μιας εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζει και βολοδέρνει στον βόθρο της Γ' Εθνικής. Μόνο και μόνο γιατί προωθούνται ομάδες που θα αποτελέσουν τετράγωνα στο στοίχημα, αλλά και για να μην εισέλθω εγώ στο ΔΣ της Β' Εθνικής και της Superleague. Δυόμιση χρόνια τα λέω και δεν με ακούει κανείς. Θέλω να σας μιλήσω για ένα τρομερό κύκλωμα που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα και ποιες ομάδες θα ανέβουν από την Γ' στην Β' και από την Β' στην Α' Εθνική. Μέχρι τώρα έκανα καταγγελίες για την Ηλιούπολη, γιατί ορίζονταν διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν με προκλητικό τρόπο. Ετσι χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά με οκτώ βαθμούς, χάσαμε την άνοδο για έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική. Φέτος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ζητήσαμε να μην μας παίζουν Αθηναίοι διαιτητές. Πέντε λεπτά πριν τη συνέντευξη Τύπου, με ενημέρωσαν ότι την Κυριακή θα μας παίξει ο Αθηναίος Καλογερόπουλος. Είναι ένα μήνυμα. Το πήρα, αλλά πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει. Εκτός εάν δεν υπάρχει ΕΠΟ, υπουργείο Πολιτισμού και υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ, εκτός εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση...
Θα σας διαβάσω αυτά που λέει ο Αχιλλέας Μπέος. Από αυτά προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας στον διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν τον αγώ
να Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει τον διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά εδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει. Οι εκφράσεις είναι πεζοδρομιακές.
Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε του αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός, πως ο Μπέος είπε στον Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, αλλά θέλει προηγουμένως να του υποσχεθεί ότι θα παίξει 52-48 υπέρ του Αρη. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο του αγώνα με το κινητό του τηλέφωνο.

Ξέχασα να πω ότι πριν από το ματς αυτό, και πριν φύγει ο Δαλούκας να π
άει να σφυρίξει, ο Μπέος μπροστά στη γυναίκα του Δαλούκα, στον οποίο είχε υποσχεθεί χρήματα, τον απείλησε ευθέως, ότι αν δεν τηρήσει την υπόσχεσή του θα έρθουν Ρώσοι, Ρουμάνοι και Βούλγαροι. Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά το τι είπε μετά το ματς και το κορυφαίο σημείο αφορά στο κύκλωμα του στοιχήματος, ότι είναι ανεξέλεγκτο, λέγοντας ότι ο κόσμος που προφανώς έχασε τα λεφτά του και δεν ξέρει πως θα αντιδράσει .
Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω τον κ. Πατέρα δέκα χρόνια. Έχω χάσει πολλά χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο. Θεωρώ όμως ότι ήταν τύχη να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, διότι αλλιώς δεν θα είχαν βρεθεί αυτές οι κασέτες στα χέρια μου. Κάποιος μου τις έστειλε για να μου ανοίξει τα μάτια. Αμέσως το μυαλό μου πήγε σ
τον Πατέρα, ο οποίος γνώριζε τις απόψεις μου για το ποδόσφαιρο. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, τις παρέλαβαν τρεις συνεργάτες μου, διέκοψα δικαστήριο, επικοινώνησα με το γραφείο του και πήγα στον Νίκο Πατέρα. Του είχα εξηγήσει τι έχω στα χέρια μου, και του είπα πως η άποψή μου είναι ότι μου τις κασέτες τις έστειλε αυτός. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, διότι εγώ μόνος μου δεν έχω το βάρος να το σηκώσω όλο αυτό. Τις ακούσαμε μαζί. Του ζήτησα ως πρώην πρόεδρος της Super league να κάνει συνέντευξη Τύπου. Του είπα να αποκαλύψει ότι εγώ του έδωσα τις κασέτες. Δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Δεν έκανε τίποτα».

Και συνέχισε ο κ. Κούγιας: "Το ποδόσφαιρο βρίσκεται πολλά χρόνια στα χέρια κακοποιών. Στα χέρια του Μπέου και του Τσακογιάννη. Αυτοί πουλάνε προστασία πολλά χρόνια. Ο επιτυχημένος. Γιατί επιτυχημένος πια είναι ο κακοποιός, αυτός που δεν έχει δουλειά, που σκέφτεται τον εαυτό του. Όπως έγινε παλιά με τον Κόκκαλη και την παράγκα. Πουλάνε προστασία και μετά εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει και ο κ. Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει πάθει και ο κ. Πιλάβιος.
Το μήνυμα είναι ο διαιτητής στο Κόρινθος - Παναχαϊκή. Κανονικά σε πέντε λεπτά, πρέπει να μην υπάρχει ΚΕΔ που ορίζει διαιτητές που θέλει ο Μπέος. Εμένα ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν θα ξαναμιλήσω γι' αυτό σε κανένα ΜΜΕ. Επειδή χθες έβγαλε ανακοίνωση ο Μπέος. Την ίδια είχε βγάλει ο Τσακογιάννης πέρυσι. Μόνο όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν δεν κατάλαβαν.

Σήμερα εμφανίστηκε στο τηλέφωνο ο κ. Δαλούκας. Θα σας πω ότι στο διάστημα που φέρεται να απειλεί ο Μπέος τον Δαλούκα, ο Δαλούκας έχει κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατέψουν. Τώρα πήρατε απάντηση τι σήμαινε η φράση, ο Δαλούκας είναι εχθρός της Ελλάδος και του Μπέου: "ο Δαλούκας είναι απατεώνας".