23/12/11

Και άλλος φόνος!

Ο Αλβανός εργάτης που δολοφονήθηκε φρικτά με τον 3χρονο γιο του


Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Ψυχόπαιδας




Η συμμορία της Καλαμάτας σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή φέρεται να χρησιμοποίησε τον ίδιο Αλβανό εκτελεστή και για την δολοφονία του Σωτήρη Ψυχόπαιδα που εργαζόταν ως πορτιέρης σε μπαρ της περιοχής.
 Ένας αγρότης στις 21-11-2008  που πήγαινε στο κτήμα του, βρήκε νεκρό τον 29χρονο  και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο νεκρός ήταν πεσμένος μπρούμυτα σε ένα χωματόδρομο, περίπου 100 μέτρα από το δρόμο που οδηγεί προς τη Μικρομάνη και σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από έναν καταυλισμό των τσιγγάνων. Λίγο πιο πέρα, βρέθηκε απείραχτη η ασημί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με την οποία είχε πάει στο «ραντεβού θανάτου». 
Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κοτακίδης που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος από το Ναύπλιο, το θύμα είχε βληθεί με πιστόλι ή περίστροφο και έφερε τρία τραύματα στην κοιλιά και τα πλευρά. Όπως φαίνεται από την πορεία των βλημάτων, που είχαν κατεύθυνση από χαμηλά –περίπου στην κοιλιά- προς τα πάνω, ο δράστης ή οι δράστες αιφνιδίασαν τον σωματώδη νεαρό πυροβολώντας τον ξαφνικά ενώ συνομιλούσαν!
Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Καλαμάτας, ότι ήταν γνωστοί και είχαν συναντηθεί για κάποιο σκοπό στο ερημικό σημείο στην αγροτική θέση «Ρίμες»… Η εκτέλεση του Σωτήρη Ψυχόπαιδα, που ήταν γνωστός τρόφιμος γυμναστηρίων της Καλαμάτας και έκανε «πόρτα» σε κέντρο διασκέδασης της Δυτικής Παραλίας, αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας… Κι αυτό, λόγω της στενής φιλικής και επαγγελματικής σχέσης που είχε με έναν από τους μεγαλύτερους «νονούς» της Μεσσηνίας.