22/12/11

Στο πιάτο οι επιτυχίες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

Έβαζαν τα ανήλικα παιδιά να φτιάχνουν δόσεις από τα 3,5 κιλά ηρωίνης στο Δενδροπόταμο

Με εξαίρεση τη Δίωξη Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ, το Τμήμα Αναζητήσεων και  την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Έγκληματος,  οι υπόλοιπες "μάχιμες" υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται κυρίως από τον Αύγουστο σε "χειμερία νάρκη". [Η σημερινή αποκαλυπτική φωτογραφία είναι από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης

Ο Διοικητής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Αθηναγόρας Παζαρλής που το τελευταίο διάστημα όλες οι υπηρεσίες του  πηγαίνουν "πετώντας"
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεών τους για την καταπολέμηση της διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών,  πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου συνέλαβαν (2) έλληνες  ηλικίας 50 και 38 ετών καθώς και (2) ανήλικα παιδιά, που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον 3ο ναρκέμπορο που έβαζε τα δυο ανήλικα  παιδιά του να φτιάχνουν τις δόσεις. 
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (19) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλά και 667,9 γραμ.
  • (21) δέματα κοκαίνης, συνολικού βάρους 199,8 γραμ.
  • δέμα κάνναβης, βάρους 4,9 γραμ.
  • κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές του.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ο πατέρας των ανηλίκων, ο οποίος συμμετέχει στην ίδια εγκληματική ομάδα.