23/12/11

Οι ληστές έβαλαν φωτιά


Στις 2.30 το μεσημέρι  τζιπ ληστών καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην τζαμαρία στην Εθνική Τράπεζα στην συμβολή των οδών Νεοκλέους και Θηβών στο Περιστέρι.
Στο τζιπ που ήταν κλεμένο, επέβαιναν 2 ληστές οπλισμένοι με καλάσνικοφ οι οποίοι δεν περιμεναν όμως ότι από την πρόσκρουση το όχημα θα έπαιρνε φωτιά η οποία επεκτάθηκε και στην τράπεζα. Από την φωτιά ένας υπάλληλος της τράπεζας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

 Επικράτησε πανικός. Ακούστηκαν κατ΄αρχή 4 κοφτοί πυροβολισμοί και αμέσως μετά ένας πολύ δυνατός θόρυβος, πιθανότατα από την πρόσκρουση του τζιπ στην τζαμαρία της τράπεζας. Αμέσως μετά ακούστηκαν πολλοί μικροί θόρυβοι σαν να ήταν εκρήξεις. Στην συνέχεια, οι ληστές βγήκαν από την τράπεζα και πήγαν λίγο πιο κάτω στην οδό Νίκης όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο διαφυγής. Όμως, ένας πολίτης που επέβαινε σε μηχανάκι προσπάθησε να τους ακολουθήσει και τον πυροβόλησαν! Ο άγνωστος άνδρας δέχθηκε δυο σφαίρες στο στήθος και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Αττικό νοσοκομείο. Οι δράστες πάντως σύμφωνα με τους γείτονες πυροβολούσαν αδιακρίτως και από θαύμα δεν υπήρξε νεκρός.