9/12/11

Έπεσε στο στόμα του Λύκου

Η 98αρα κάνναβης

Συνελήφθη, χθες  το βράδυ, στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, χθες το βράδυ αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στο Λυκόστομο Ιωαννίνων και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Ο οδηγός του ανωτέρω οχήματος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει, εμβόλισε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, προκαλώντας σε αυτό υλικές ζημιές.
Τελικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το καταδιωκόμενο όχημα και συνέλαβαν τον 31χρονο οδηγό, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν ενενήντα (90) δέματα με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (98.270) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ιδιοκτήτης του οχήματος είναι αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αναζητείται.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.