17/12/11

Ο δολοφόνος της 21χρονης προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ

Την σκότωσε με μαχαίρι μέσα στο ΙΧ του 

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης, που διαπράχθηκε χθες τα ξημερώματα στην Καστοριά.
Συνελήφθη χθες  το απόγευμα στο Κιλκίς ο 35χρονος  ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 21χρονης.
Αρχικά, στο Πολύκαστρο Κιλκίς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα αυτός μετά από απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου και αφού εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η..
Από την έρευνα του οχήματος, εντοπίσθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.
Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς λόγω σοβαρού τραυματισμού, ενώ η προανάκριση για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.
Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος διέπραξε ανθρωποκτονία από πρόθεση με μαχαίρι και κατσαβίδι σε βάρος της 21χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε πλησίον της λίμνης Καστοριάς τη σωρό, την οποία εντόπισαν σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καστοριάς.
Ο 35χρονος, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, νοσηλεύεται φρουρούμενος και θα οδηγηθεί ενώπιον κ. αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς.