16/11/11

Στο καφενείο έκρυβαν τα διαβατήρια

Ότι βρέθηκε στο καφενείο

Στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 34χρονος, ενώ αναζητούνται δύο (2) ακόμη συνεργοί του, για «Πλαστογραφία», «Κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων» και «Διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία ».
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν κατάστημα (καφενείο) στην Αθήνα, στο οποίο ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του απέκρυπταν κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν έναντι χρηματικής αμοιβής, σε άτομα που δραστηριοποιούνται στην κατάρτιση πλαστών εγγράφων.
Μέσα σε ειδικές κρύπτες στο καφενείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
  • Έξι (6) διαβατήρια (2 Γερμανίας-1 ΗΠΑ-1 Ιράκ-1 Λιβάνου και 1 Ρουμανίας).
  • Δύο (2) δελτία ταυτότητας (Βελγίου και Ρουμανίας) .
  • Μία (1) άδεια ικανότητας οδήγησης (Ρουμανίας).
  • Το χρηματικό ποσό των -930- ευρώ.
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Στα Πατήσια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Πατησίων συνελήφθη 62χρονος  για «Πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων κατ΄ εξακολούθηση», «Πλαστογραφία πιστοποιητικών κατ΄ εξακολούθηση» παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών» και παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών».
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τ.Α Πατησίων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών μετέβηκαν σε καλλιτεχνικό γραφείο όπου εντόπισαν τον ιδιοκτήτη και σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από πλαστές βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής ,άδειες εργασίας ,ατομικά βιβλιάρια υγείας εργαζομένων ,άδειες ικανότητας οδήγησης, σφραγίδες από δημόσιες υπηρεσίες κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητες ναρκωτικών.