16/7/11

Βαρύ και ασήκωτο το χασίς

Αυτό είναι  το χασίς που κατασχέθηκε στην Ηγουμενίτσα
Μέχρι το Αιγάλεω Αττικής έφθασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για να συλλάβουν τον 27χρονο Αλβανό παραλήπτη των 125 κιλών χασίς που μετέφερε απο τα σύνορα 40χρονος έλληνας. 

Ειδικότερα, πρώτες πρωϊνές ώρες χθες (15-07-2011) αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, να κινείται ύποπτα στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Σε γενόμενο έλεγχο στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 40χρονος ημεδαπός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σάκοι που περιείχαν (120) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (124.574) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, παραλήπτης των ναρκωτικών ήταν 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετά από συντονισμένες ενέργειες εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σημείο που είχε προσυμφωνηθεί για την παραλαβή των ναρκωτικών, στο Αιγάλεω Αττικής. Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου μία νάυλον συσκευασία με ηρωϊνη συνολικού βάρους (1,3) γραμμαρίων.
Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και για το οποίο έχει δηλωθεί υπεξαίρεση την 02-12-2009 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και τρία κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών.