15/7/11

Βρήκαν μέλη του σώματος του 8χρονου μέσα στο ψυγείο



Η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνέλαβε έναν 35χρονο άνδρα με την κατηγορία της δολοφονίας ανηλίκου, όταν βρέθηκαν μέσα στο ψυγείο του και σε έναν κάδο κοντά στο σπίτι του διαμελισμένα μέλη του 8χρονου Leiby Kleztky, που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας.


Οι αρχές οδηγήθηκαν στον ύποπτο Levi Aron, όταν εικόνες από κλειστό σύστημα παρακολούθησης τον έδειξαν να περπατά στο δρόμο με τον ανήλικο.

Ο μικρός πήρε άδεια από την κατασκήνωση για να συναντήσει τους γονείς του. Αφού όμως περπάτησε επτά τετράγωνα, χάθηκε και ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό… που έμελλε να είναι και ο δολοφόνος του!

Ο δολοφόνος του 8χρονου πήγε μάλιστα στον οδοντίατρο, αναγκάζοντας τον μικρό να τον περιμένει στο δρόμο επί επτά λεπτά. Τα αρχεία του ιατρείου όμως ήταν αυτά που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι του υπόπτου.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του και τον ρώτησαν πού βρίσκεται ο μικρός Leiby Kleztky, εκείνος τους έδειξε την κουζίνα του σπιτιού του…

Τα υπόλοιπα μέλη από το κορμάκι του μικρού αγοριού βρέθηκαν τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες σκουπιδιών, μέσα σε μια βαλίτσα σε έναν κάδο, όχι πολύ μακριά από το σπίτι του δολοφόνου.http://www.infoblog.gr/?p=82061