29/7/11

Πιάστηκε και ο 73χρονος

Σε συνέχεια του από 27.07.11 Δελτίου Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας που αφορούσε την αρπαγή και παράνομη κατακράτηση, επί πεντάμηνο περίπου, 57χρονης γυναίκας σε διώροφη μονοκατοικία στην περιοχή Συκιά Ξυλοκάστρου Κορινθίας από τρεις επίσης έλληνες  που είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, ανακοινώνεται ότι:
  • Συνελήφθη, σήμερα  το μεσημέρι στο Μενίδι, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 73χρονος ημεδαπός που συμμετείχε ενεργά και ουσιαστικά στην αρπαγή και την επί μακρόν παράνομη κατακράτηση της 57χρονης ημεδαπής.
  • Ο 73χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Κορίνθου, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου στη συνέχεια να μεταχθεί στον Ανακριτή.
  • Η 57χρονη ημεδαπή, με διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, έχει τεθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί και προφυλακισθεί ένας 50χρονος.