25/6/11

25χρονη: Έχω πάει με 5000 άντρες!





Η ξανθιά 25χρονη Nikki Lee καυχιέται και λέει ότι έχει κοιμηθεί με 5000 άντρες από τα 16 της, όταν έχασε την παρθενιά της!Η Nikki Lee έχει κάνει περιστασιακό σεξ όπου μπορείτε να φανταστείτε, στα πιο απίθανα μέρη. Σε.στενά δρομάκια, clubs, νυχτερινά κέντρα, αμάξια, καράβια, πάρκα, παγκάκια, μπαλκόνια, κινηματογράφους, παραλίες, τουαλέτες και πολλά άλλα…
Η Nikki μάλιστα, έχει καταγράψει την κάθε ερωτική περιπέτεια στο «μικρό» κόκκινο ημερολόγιο της, όπου και βαθμολογεί τον κάθε άντρα με άριστα το 10 !

Η όμορφη θεραπεύτρια από το Essex της Αγγλίας στην ηλικία των 18, όταν μετακόμισε σε δικό της σπίτι, είχε πάει με 800 άντρες μέσα σε 2 χρόνια!! Ενώ στα 21 της ο αριθμός έφτασε τους 2.289 άντρες !

Η Nikki βαριέται και σπανίως πάει με τον ίδιο άντρα 2 φορές , για αυτό και δίνει λάθος αριθμό τηλεφώνου.

Το καλό αυτό κορίτσι όμως, έχει αρχές και 2 κανόνες, να μην πάει με άντρα που ανήκει σε άλλη κοπέλα και να παίρνει προφυλάξεις στο σεξ! Οτιδήποτε άλλο είναι δεκτό!

Σε διακοπές στην Ibiza, είχε πάει με 4 άντρες , σε μια νύχτα !

«Μέχρι τώρα, έχω κοιμηθεί με 5000 άντρες ! Μερικοί από τους φίλους μου, λένε ότι χρειάζομαι βοήθεια από ειδικό για τον εθισμό στο σεξ. Αλλά ακόμα και αν είμαι εθισμένη στο σεξ, δεν με νοιάζει, το απολαμβάνω και δεν θέλω να θεραπευτώ», απαντά η Nikki.

Οι ειδικοί, συγκλονίζονται όταν ακούνε ότι η Nikki έχει πάει με τόσους άντρες και λένε ότι τεχνικά αυτό είναι εφικτό αλλά συναισθηματικά, πολύ επικίνδυνο ! Καθώς το ότι πηγαίνει συνεχώς με άγνωστους μπορεί να της δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα.