7/5/11

Σκότωσε τον πατέρα του γιατί δεν του έδινε χρήματα!


Σκότωσε τον υπερήλικα πατέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει ναρκωτικά, αλλά δεν το κατάλαβε και έφυγε από το σπίτι σαν να μην συνέβη τίποτα! 


Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην...



Κορακιάνα της Βόρειας Κέρκυρας, με θύμα ένα 85χρονο και δράστη το ίδιο του το παιδί ηλικίας 49 χρόνων!

Το πτώμα του άτυχου γέροντα βρήκε ο μεγαλύτερος γιος του πεσμένο στο δάπεδο της κουζίνας του σπιτιού τους στο χωριό Μουργάδες και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Άνδρες του τμήματος Παλαιοκαστριτών έφτασαν αμέσως επί τόπου και ανέκριναν τα μέλη της οικογένειας, με πρώτο τον μικρότερο γιο του θύματος που ήταν παλιός τους γνώριμος, αφού είναι σεσημασμένος χρήστης ψυχοτρόπων ουσιών και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για διάφορα αδικήματα.

Ο 49χρονος παραδέχθηκε ότι λογομάχησε με τον πατέρα του και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει στο πάτωμα. 

Όμως, δεν ήταν σε θέση να καταλάβει σε τι κατάσταση βρισκόταν κι έτσι… έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει την υπόλοιπη οικογένεια! 

Η σορός του άτυχου γέροντα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ ο γιος του συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.
πηγη 24GR