26/2/11

Κινηματογραφική ληστεία με πυροβολισμούς




Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διαθεσή του το iliatora.gr, πριν από λίγο τρεις οπλισμένοι κουκουλοφόροι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία.

Πριν διαφύγουν με αυτοκίνητο, οι ληστές απείλησαν περαστικούς και κατοίκους της πόλης και πυροβόλησαν στον αέρα με Καλάσνικοφ.Οι τρεις δράστες - πιθανότατα αλλοδαποί - αρχικά έκαναν λάθος και μπήκαν σε διπλανό κατάστημα με παραδοσιακά είδη διατροφής. Στη συνέχεια τρέχοντας επιχείρησαν να μπουν στο κοσμηματοπωλείο, από πόρτα που όμως ήταν κλειδωμένη.

Με το κοντάκι του αυτόματου επιχείρησαν να τη σπάσουν, όταν όμως δεν τα κατάφεραν προχώρησαν στην κεντρική είσοδο. Ο γιος του ιδιοκτήτη βρισκόταν ακριβώς απέναντι, σε καφετέρια, όταν τους είδε και έτρεξε να δει τι συμβαίνει, όπως και άλλοι περίοικοι. Οι ληστές τον σημάδεψαν με το όπλο και τον έβαλαν να πέσει στο έδαφος, ενώ πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα.

Μπήκαν στο μαγαζί, έσπασαν προθήκες, πήραν βιαστικά όσα πράγματα μπορούσαν και έφυγαν σημαδεύοντας με το όπλο όποιον τους κοιτούσε. Μετά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, ένα κλεμμένο από την Τρίπολη ασημί ΤΟΥΟΤΑ Carina, και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Φλόκα.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, με μπλόκα σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

πηγή:iliatora.gr