21/1/11

Αφαντος ο έμπορος ναρκωτικών στο Αγρίνιο




Σήμερα το πρωί πρώτο το crimesonair σας ενημέρωσε για την καταδώξη του εμπόρου ναρκωτικών στο Αγρίνιο.Διαβάστε την επίσημε ανακοίνωση της ανακοίνωσης για το περιστατικό.

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιφέρεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, σήμερα (21-01-2011) και περί ώρα 07.00΄ στην 99 Χ/Θ της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (Διασταύρωση Κατούνας), εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας FORD – FOCUS χρώματος γκρι, και το οποίο οδηγούσε ένας άντρας.

O οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ακολούθησε καταδίωξη και τελικά εγκατέλειψε το όχημα, στην 97 Χ/Θ Αντιρρίου – Ιωαννίνων, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίσθηκε σε παρακείμενους ΄΄καλαμιώνες΄΄ της λίμνης Αμβρακίας.

Το προαναφερόμενο όχημα είχε μισθωθεί την 12-01-2011 από γραφείο ενοικιάσεως στην Αθήνα και στο εσωτερικό του βρέθηκαν εβδομήντα (70) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 71. 886 γραμμαρίων.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται.

Εντός του οχήματος και συγκεκριμένα σε μπουφάν που εγκατέλειψε ο δράστης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, άδεια ικανότητας οδηγού, εκκαθαριστικό εφορίας και αποφυλακιστήριο που αντιστοιχούν σε 29χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Προανάκρισης επελήφθη το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.