22/1/11

Απο την μιά η κρίση απο την άλλη οι ληστείες για τα καταστήματα

Στη Θεσσαλονίκη, στο 3ο χλμ. Παράπλευρης Οδού Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε εταιρία εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν ημεδαπό υπάλληλο, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στα Χανιά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ΠΡΟΠΟ και με την απειλή πιστολιού, αφού ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.
Στις Αχαρνές, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα Ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στη Μάνδρα, επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θηβών, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.
Στο Π. Φάληρο, συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από ταμεία, χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.