1/1/11

Οπλοστάσιο το αυτοκίνητο


Στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης, συνελήφθη ημεδαπός, ετών 48, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτ-το, ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) πιστόλι κρότου - λάμψης των 9 mm, (1) γεμιστήρα, (48) αβολίδωτα φυσίγγια, (3) μαχαίρια, (210) βεγγαλικά και (5) κινητά τηλέφωνα.

Ανακοινώθηκε η δημιουργία τείχους ανάσχεσης λαθρομεταναστών στον Έβρο...



Aρκετά νεφελώδεις είναι οι ανακοινώσεις στις οποίες προχώρησε σε συνέντευξή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής αναφορικά με το δημιουργία "φράχτη-τείχους" μήκους 12 χιλιομέτρων αναχαίτισης λαθρομεταναστών στην περιοχή του Έβρου (προφανώς στην περιοχή του προγεφυρώματος του Κάραγατς που αντιμετωπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα). Κατ’αρχήν η δημιουργία ενός τέτοιου έργου, πέρα από την αμφίβολη επιτυχία του (ουδέποτε 12,5 χλμ φράχτη εμπόδισαν τέτοιο κύμα λαθρομετανάστευσης) τίθενται από τον ίδιο τον υπουργό και θέματα χρηματοδότησης του έργου και ομολογείται ότι δεν υπάρχουν κονδύλια, ενώ υπανίσσεται ... "αυτοχρηματοδότηση από την εταιρεία που θα αναλάβει το έργο».

Στην συνέντευξη ο υπουργός (στον οποίο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι εν πάση περιπτώσει δείχνει να τον απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της αναχαίτισης του κύματος λαθρομεταναστων από τις συνεχείς δηλώσεις του και τοποθετήσεις του) αναφέρει ότι 200 με 250 μετανάστες περνούν καθημερινά τον Έβρο (στην πραγματικότητα είναι πάνω από 300), αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη και έτσι ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.!

Ο κ. Παπουτσής, ανέφερε ότι : ''Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου''.

Πριν το 2000 είχε υπάρξει μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης σε συνεργασί με ιδιωτική εταιρεία για το «σφράγισμα» ολόκληρου του Έβρου, αλλά το κόστος ήταν τεράστιο και η ιδέα εγκαταλείφθηκε. Πάντως μόνο 12,5 χλμ, είναι ελάχιστα για να υπάρξει ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος, εκτιμάται από ειδικούς, ενώ μόνο η Ε.Ε. μπορεί να χρηματοδοτήσει κάτι που να θυμίζει το τείχος που έχουν σηκώσει οι Ισραηλινοί στην Ιερουσαλήμ...

Μιλάμε για ένα έργο με εκατοντάδες θερμικές κάμερες, διαδοχικά στρώματα ασφάλειας, πιθανών χρήση ηλεκτροφόρων ασυρμάτων, χρήση σεισμογράφων για την αποτροπή δημιουργίας τούνελ, τεράστιο αριθμό προσωπικού κλπ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στα Γρεβενά για τον Χρ. Πολίτη

"Οργανωμένη κίνηση αντεξουσιαστών σε τουλάχιστον πέντε φυλακές της χώρας (Γρεβενά, Διαβατά, Βόλος, Κορυδαλλός, Αλλικαρνασσός), όπου κατά την αλλαγή του χρόνου συγκεντρώθηκαν ομάδες ατόμων, στήνοντας μικροφωνικές εγκαταστάσεις... και φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης προς τους φυλακισμένους. Στα Γρεβενά,. συγκεντρώθηκαν περίπου εβδομήντα άτομα συμπαραστεκόμενοι στον κρατούμενο για θέματα τρομοκρατίας Χρήστο Πολίτη, ο οποίος στις 4 Δεκέμβρη 2010 είχε συλληφθεί μαζί με πέντε ακόμη άτομα σε οργανωμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Απο: Aetos Grebena

Την ώρα που οι ελληναράδες υπουργοί έσκαγαν στο φαΐ και στο ποτό σε ρεβεγιόν χλίδας…


Ρωσία: Τρεις αξιωματούχοι διατάχθηκαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά με τους Μοσχοβίτες που δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, διέταξε τρεις αξιωματούχους της κυβέρνησής του, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Ενέργειας, να περάσουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς με τους κατοίκους της περιοχής της Μόσχας όπου έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση επειδή δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να επιδιορθώσουν εγκαίρως τις βλάβες που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες. “Είπατε πως όλα θα είχαν αποκατασταθεί σήμερα μέχρι τις 18:00. Δεν θα έπρεπε να πείτε τίποτα αν δεν ήσασταν σίγουροι”, είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση. “Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί τους (με τους κατοίκους)”, πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον υπουργό Ενέργειας, Σεργκέι Τσμάτκο, τον κυβερνήτη της περιοχής της Μόσχας και το διευθυντή της τοπικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας. Ο κυβερνήτης της Μόσχας, Μπόρις Γκρόμοφ, έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί δύο κοινότητες και θα συναντηθεί με κατοίκους που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους. Τουλάχιστον 6000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και πολλές ημέρες επειδή έσπασαν οι πυλώνες εξαιτίας του ψύχους και της καταρρακτώδους, παγωμένης βροχής που έπληξε την περιοχή. Το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων η Μόσχα και η γύρω περιοχή μετατράπηκαν σε μια απέραντη παγοπίστα. Πεζοδρόμια, δέντρα και πυλώνες καλύφθηκαν με ένα στρώμα πάγου μέσα σε λίγες ώρες. Φ.Γ. (Αξία)

Κατασχέθηκε φορτίο λαθραίων τσιγάρων στα Χανιά


Φορτηγό πλοίο που μετέφερε 3.000 κούτες λαθραίων τσιγάρων αναχαίτισαν οι λιμενικές αρχές της Κρήτης σε συνεργασία με άνδρες της Ειδικής Υπηρεσίας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το πλοίο είχε αναχωρήσει από την Αμμόχωστο με προορισμό λιμάνι της Αλβανία. Το πλοίο βρισκόταν στον κόλπο της Κισαμου, λόγω κακοκαιρίας. Σύμφωνα με τον κεντρικός λιμενάρχη Χανίων κρίθηκε ύποπτο καθώς και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Το εννεαμελές πλήρωμά του, 4 Λιβανέζοι 2 Σύριοι, 2 Ινδοί και ένας Αιγύπτιος, δήλωσε άγνοια για το φορτίο που μετέφερε.Οι ναυτικοί συνελήφθησαν και κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων.


Πήγε για ψώνια και την λήστεψαν


Στις Συκιές Θεσ-νίκης, οδός Οδυσσέως Φωκά, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα κάβας ποτών, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, το κινητό της τηλέφωνο και από ημεδαπή πελάτισσα (1) τσάντα, με προσωπικά της αντικείμενα και χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται

Με κουκούλες λήστεψαν τράπεζα


Στη Θήβα Βοιωτίας, (2) άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν εντός του κτιρίου, όπου συστεγάζεται η Δ.Ο.Υ. Θηβών και πρακτορείο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν από ταμείο της ανωτέρω τράπεζας χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.

Στόχος supermarket


Στη Μεταμόρφωση, οδός Διονυσίου Σολομού, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή αυτόματου όπλου και (2) πιστολιών, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.
Στο Μαρούσι, οδός Ακακιών, (4) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή αυτόματου όπλου και (3) πιστολιών, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με (2) δίκυκλα μοτ-τα και αναζητούνται.
Στις Αχαρνές, οδός Εθνικής αντιστάσεως, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα S/M και με την απειλή αυτόματου όπλου και πιστολιού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.
Στην Πάτρα, οδός Αροανίων, (2) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν ελαφρά ημεδαπό ιδιοκτήτη S/M και του αφαίρεσαν μια τσάντα η οποία περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Παθών μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστες αναζητούνται.

Tραγωδία με δύο νεκρούς σε ελληνικό τάνκερ


Μείζον ατύχημα είχαμε λίγο πριν το νέο έτος, όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού, μέλη του πληρώματος του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «Aegean Angel» έχασαν τη ζωή τους ενώ ένας τρίτος, αξιωματικός από την Κύπρο, τραυματίστηκε σοβαρά, όταν κατά τη διάρκεια επιθεώρησης του πρωραίου καταστρώματος χτυπήθηκαν από κύμα κατά τη διάρκεια σφοδρής τρικυμίας.

Πρόκειται για τον 47χρονο πλοίαρχο και τον 33χρονο Α' μηχανικό, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο 34χρονος υποπλοίαρχος.

Το δεξαμενόπλοιο είχε αποπλεύσει από το Ταλίν της Εσθονίας και κατευθυνόταν στο Χιούστον του Τέξας και βρισκόταν σε απόσταση 790 ν.μ. από το πλησιέστερο λιμάνι των Βερμούδων.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία Arcadia Shipmanagement Co LTD, παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισθέντα υποπλοίαρχο και σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, δίδονται συνεχώς όλες οι απαραίτητες οδηγίες για την περίθαλψή του, μέχρι να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην πλησιέστερη ακτή.

Αυτή τη στιγμή το Aegean Angel ταξιδεύει για Βερμούδες και όταν φτάσει σε απόσταση 200 ναυτικών μιλίων τότε θα γίνει αεροδιακομιδή του τραυματισμένου ναυτικού.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χτύπησαν τα ΕΛ.ΤΑ


Στις Αχαρνές, στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε υποκατάστημα των «ΕΛ.ΤΑ.» και με την απειλή αυτόματου όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητούνται.

Εκλεψαν παιδάκια που έλεγαν τα κάλαντα


Στους Αμπελόκηπους, οδός Κατράμη, (3) άγνωστοι δράστες με την απειλή κατσαβιδιού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από (2) ανήλικους ημεδαπούς χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στην Ηλιούπολη, στη συμβολή των οδών Μ. Αντύπα και Προύσης, συνελήφθησαν (3) ημεδαποί, γιατί με την απειλή σωματικής βίας, αφαίρεσαν από (2) ανήλικους το χρηματικό πόσο των 18 €, καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στο Κερατσίνι, στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κουντουριώτη, άγνωστος δράστης με την απειλή σωματικής βίας, αφαίρεσε από (3) ανήλικους ημεδαπούς μικρό χρηματικό ποσό. Ύστερα από αναζητήσεις, την 10.45 ώρα της αυτής στην ίδια περιοχή και στη συμβολή των οδών Μ. Ασίας και Σηστού, συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, ως δράστης της προαναφερόμενης αξιόποινης πράξης.

Τελευταία μέρα του 2010 γεμάτη ληστείες


Στο πάρκινγκ του Προαστιακού Άνω Λιοσίων, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το και αναζητείται.
Στον Άγιο Παντελεήμονα, οδός Αιγέως 36 -38, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφού τραυμάτισαν ελαφρά ημεδαπό, αφαίρεσαν τα κλειδιά της οικίας και του αυτοκινήτου του. Δράστες αναζητούνται.
Στο Ίλιον, στη συμβολή των οδών Πριάμου και Καματερού, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, τραυμάτισαν ελαφρά αλλοδαπή και αποπειράθηκαν να της αφαιρέσουν χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.
Στα Σπάτα, οδός Μπέκα, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ρούχων και με την απειλή πιστολιών, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν πεζοί και αναζητούνται.
Στο Περιστέρι, οδός Παπανικολή, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Παθούσα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για παροχή Α΄ βοηθειών. Δράστης αναζητείται.
Στο Χαλάνδρι, οδός Αγίας Παρασκευής, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κομμωτήριο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε μέχρι στιγμής άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.
Στην Καλλιθέα, συμβολή των οδών Κύπρου και Ξάνθου άγνωστος δράστης, εισήλθε σε κατάστημα παιχνιδιών και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από ταμεία άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε με μοτ-τα και αναζητείται.

Καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο

31/12/10

Ο σεισμός των ντεσιμπέλ τα μεσάνυχτα

Έσπασε το τημεφωνικό κέντρο του FEVER από θαυμαστές του Γιάννη Πάριου και του Σταμάτη Γονίδη, που εναγωνίως ζητούσαν να μάθουν αν στο νυχτερινό κέντρο θα εμφανιστούν τα μεσάνυχτα οι δυο λατρεμένοι καλλιτέχνες. Οι ζημιές ειδικά στη γεννήτρια που προκλήθηκαν από τη βόμβα που έσκασε τα ξημερώματα έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λ. Συγγρού, αποκαταστάθηκαν και ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου δεν έχει κανένα λόγο να ανυσηχεί για το πρόγραμμα και τους θαμώνες που θα υποδεχτούν το 2011 υπό τους ύμνους των δυο αξεπέραστων τραγουδιστών. Το Crimes on air όμως σύντομα θα αναφερθεί στους "Νονούς" στις βόμβες και στους ... κομιστές!

Κόκα και οπλισμένος 26χρονος στο Αγρίνιο


Συνελήφθη 26χρονος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αρακύνθου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου διότι βρέθηκε να έχει στην κατοχή του :

• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 5,2 gr
• Ένα (1) πιστόλι ΄΄ REPLICA ΄΄
• Ένα (1) μεταλλικό πτυσσόμενο κοντάκι πολεμικού τυφεκίου
• Τρείς (3) γεμιστήρες πιστολίων
• Εκατόν ενενήντα ένα (191) φυσίγγια πιστολίου αβολίδωτα
• Είκοσι ένα (21) φυσίγγια πιστολίου διαφόρων διαμετρημάτων
• Σαράντα τρείς (43) κάλυκες.

Ναρκωτική ουσία – πολεμικό υλικό κατασχέθηκαν. Συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Μεσολογγίου.

Σήκωσαν όλο τον σταύλο


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ηλικίας 60,23 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι από κοινού ενεργούντες νυχτερινές ώρες της 28/29-12-2010 στην Κατούνα αφαίρεσαν από αφύλακτο στάβλο ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού δώδεκα (12) αρνιά, τρείς (3) πάπιες και είκοσι πέντε (25) κότες συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ .
Κατασχέθηκαν δέκα (10) αρνιά , τρείς (3) πάπιες , είκοσι πέντε (25) κότες και δύο (2) δέρματα αρνιών τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος προαναφερομένων δραστών οι οποίοι δε συνελήφθησαν εντός ορίων αυτοφώρου υποβλήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Για πάντα μαζί στο FEVER

Κανονικά όπως μας ενημερώνουν θα γίνει το πρόγραμμα το βράδυ στο FEVER της Λ. Συγγρού με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη. Οι ζημιές που προκάλεσε η βόμβα τα ξημερώματα στη γεννήτρια αποκαταστάθηκαν και οι δυο πασίγνωστοι τραγουδιστές θα δώσουν τα ρέστα τους...με τον ερχομό του νέου έτους. Οι βομβιστές πάντως ήθελαν να πλήξουν και οικονομικά την επιχείρηση αφού στο μαγαζί την νύχτα επίκειται κοσμοσυρροή.

"Νεοτρομοκράτες" με πολλά κιλά βόμβες






Γράφει ο βασίλης χήτος


"Συλλήψεις εσείς, βόμβες εμείς..." Αυτό είναι το μήνυμα που πέρασαν οι "Νέοι" της ένοπλης πάλης της πόλεως των Αθηνών, που αιφνιδίασαν αναπάντεχα τις διωκτικές αρχές, με το εκρηκτικό μίγμα της βόμβας, που έσκασε στο Πρωτοδικείο στους Αμπελόκηπους. Η οδός Λουίζης Ριανκούρ είχε πολλούς συμβολισμούς αφού εκεί τον Μάρτιο του 1992, εκτυλίχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο για την σύλληψη μελών της κραταίας τότε "17 Νοέμβρη". Ήταν πολλά τα κιλά που χρησιμοποίησαν οι κατασκευαστές της, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες. Κοκτέιλ από Anfo, TNT ή αμμωνιοδυναμίτιδα αυτό θα διαπιστωθεί στα σύγχρονα πλέον εγκληματολογικά εργαστήρια. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός ωρολογιακός μηχανισμός ήταν μεγαλύτερος και απ' αυτόν που είχε χρησιμοποιήσει η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» όταν ισοπέδωσε τα ισόγεια γραφεία της «Εθνικής Ασφαλιστικής» στη λεωφόρο Συγγρού τον Δεκέμβριο του 2009. Ατόφιο ανάλογο μίγμα είχαν να δουν στα εργαστήρια από τότε που ο "Επαναστατικός Αγώνας" απέτυχε [;] στο να ανατινάξει τις εγκαταστάσεις της Τράπεζας Citibank τον Φεβρουάριο του 2009 στην Κηφισιά. Τέτοια ισχυρή δόση όμως χρησιμοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στη Λ. Αθηνών όταν το Χρηματιστήριο έγινε ... καλοκαιρινό. Τι υπονοούν οι βομβιστές με την επιλογή του στόχου αυτήν την χρονική περίοδο και ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη των "6" μελών που κατηγορούνται για συμμετοχή στην "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς"? Οι έξι προφυλακίστηκαν αλλά όλοι οι άλλοι που είναι ... απ' έξω εξακολουθούν να αποτελούν τη δυναμή πυρός της αποκαλούμενης "Νεοτρομοκρατίας". Με τη βόμβα στη Ριανκούρ οι κομιστές της είναι σαν να είπαν στους κρατούντες: "Κύριοι δεν τελειώσαμε..."!




Βόμβα στο Fever πλήτει Πάριο-Γονίδη

Βόμβα στις 4 τα ξημερώματα από τους "Νονούς" της νύχτας που κάνουν και black χιούμορ καθώς είκοσι ώρες πριν είχε προηγηθεί η έκρηξη με άρωμα "Νεοτρομοκρατίας" στο διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Στόχος και πάλι ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου και το γνωστό νυχτερινό κέντρο "Fever"στη λεωφόρο Συγγρού, όπου εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος και ο Σταμάτης Γονίδης. Όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Χήτος στο Crimes on air o κ. Παπαγεωργίου μπήκε στο στόχαστρο των "Νονών της νύχτας" και στις 2 Δεκεμβρίου όταν μια άλλη βόμβα κατέστρεψε μέρος των εγκαταστάσεων της ξακουστής "Νεράϊδας" του Στηβ Κακέτση στον Άλιμο. Το μαγαζί που τα τελευταία χρόνια έχει μετονομαστεί σε "Θέα" για το διάστημα εκείνο ο κ. Κακέτσης το είχε παραχωρήσει προσωρινά στον ιδιοκτήτη του κέντρου "Fever". Μάλιστα η βόμβα μπήκε την περίοδο που από το κέντρο είχε σταματήσει τις εμφανίσεις του ο Σταμάτης Γονίδης. Ο λαϊκός τραγουδιστής την επομένη ξεκινούσε το χειμωνιάτικο πρόγραμμά του στο "Fever" με την ενισχυμένη συμμετοχή του Γιάννη Πάριου. Το "Fever" βρίσκεται στον Ν. Κόσμο στην συμβολή της Συγγρού με την οδό Λαγουμιτζή. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην πίσω πλευρά του ιδιόκτητου κτιρίου, χωρίς όμως να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές. Ολοσχερώς καταστράφηκε η γεννήτρια και ο ιδιοκτήτης δίνει μάχη με τον χρόνο για να την αντικαταστήσει προκειμένου οι θαμώνες το βράδυ να απολαύσουν τους Σ. Γονίδη και Γ. Πάριο. Χθές βράδυ το κέντρο ήταν κλειστό. Ζημιές προκλήθηκαν και σε τρια σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το Fever είναι από τα ποιο ξακουστά μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης καθώς από εκεί τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει όλοι σχεδόν οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως η Άννα Βίσση.

Το πρωί ελέγξτε αν το αυτοκίνητο σας έχει... πινακίδες!


Διαστάσεις λαμβάνει η κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας από αυτοκίνητα. Όλο και περισσότεροι Ηλείοι καταγγέλουν καθημερινά πως, κύριως κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι πινακίδες των οχημάτων τους κάνουν φτερά!

Στη Βάρδα, κάτοικος δήλωσε απώλεια της οπίσθιας πινακίδας του ΙΧ αυτοκινήτου του. Στην Αγία Μαρίνα Χαβαρίου άγνωστοι αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από φορτηγάκι NISSAN καθώς και το βιβλίο μεταβίβασης του οχήματος. Επίσης, κάτοικος της Αρχαίας Ολυμπίας δήλωσε απώλεια της μπροστινής πινακίδας του ΙΧ αυτοκινήτου του.

Πηγή:http://www.iliatora.gr

Βούλγαροι έκαναν δολιοφθορές σε γραμμές του ΟΣΕ


Νυχτερινές ώρες της 27-12-2010 στις Αφίδνες - Αττικής από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 32 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για «Διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία», «Διατάραξη ασφάλειας Σιδηροδρόμων» και «Παρακώλυση συγκοινωνιών».

Οι συλληφθέντες πριν τη σύλληψή τους μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας τους στο 45ο χλμ της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας - Θεσσαλονίκης και με τη χρήση κόφτη κατέρριψαν το εγκατεστημένο εναέριο καλώδιο ηλεκτροκίνησης του Ο.Σ.Ε. με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και μετά από καταδίωξη συνελήφθησαν.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Δύο (2) κόφτες μετάλλων.
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Αλβανοί dealer ναρκωτικών


Βραδινές ώρες της 29-12-2010, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Δ.Α.Α./Υποδ-νση Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 24 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης.

Κατασχέθηκαν:

    • ΗΡΩΙΝΗ βάρους – 2.040 - γραμ.
    • ΚΟΚΑΪΝΗ βάρους - 847,5 - γραμ.
    • ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους – 1.296 - γραμ.
    • Το χρηματικό ποσό των – 1.310- ευρώ.
    • Μία –1- ζυγαριά ακριβείας
    • Ένας -1- ηλεκτρικός αναδευτήρας (μίξερ)
    • Διάφορα εξαρτήματα, τυποποίησης ναρκωτικών
    • Τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα
    • Ένα -1- ζεύγος κλειδιών

Λήστεψαν και σκότωσαν ηλικιωμένη - έσπασαν χέρια και πόδια του αδελφού της


Μία ακόμα δολοφονία σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα.

Πρόκειται για μία ηλικιωμένη γυναίκα η οποία και εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ζαβλάνι όπου και διέμενε (Αναλήψεως και Εδέσσης).

Ολα δείχνουν πιθανόν να προηγήθηκε ληστεία στο εσωτερικό του σπιτιού και στη συνέχεια να υπήρξε κάποια συμπλοκή. Πρόκειται για την αδελφή του ιδιοκτήτη της γνωστής τουβλοποιίας στην Πάτρα. Η γυναίκα δεν φαίνεται να έχει δεχθεί χτύπημα και τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται. Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι τρεις μετανάστες οι οποίοι όχι μόνο σκότωσαν τη γυναίκα, αλλά χτύπησαν και τον ηλικιωμένο αδελφό της, σπάζοντάς του χέρια και πόδια.

πηγή:http://www.dete.gr

Λήστεψαν και τον πελάτη



Στο 8ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, (4) άγνωστοι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε (2) δίκυκλες μοτ-τες και έφεραν (2) πιστόλια και (1) πολεμικό τυφέκιο (KALASHNIKOV), εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και, αφού χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου υπάλληλο στην κοιλιακή χώρα, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Ακολούθως, αφαίρεσαν από οδηγό οχήματος, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο για εφοδιασμό του οχήματός του, (1) τσαντάκι, το οποίο περιείχε προσωπικά του έγγραφα. Δράστες αναζητούνται.

Αφρικανοί οι δολοφόνοι που βασάνισαν και σκότωσαν τον νεαρό μετανάστη


Aφρικανικής καταγωγής είναι οι δράστες της δολοφονίας του αλλοδαπού που αφού χτυπήθηκε και βασανίστηκε, δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές, ενώ στη συνέχεια οι δράστες... του πήραν το σκαλπ, γδέρνοντας το τριχωτό μέρος του κεφαλιού του. Οι δύο αλλοδαποί έχουν εδώ και μέρες προσαχθεί στην αστυνομία, αφού βρέθηκε αίμα στα ρούχα τους από το σώμα του θύματος κάτι που επιβεβαιώνει πως οι δολοφόνοι του άτυχου άνδρα ήταν από το φιλικό του περιβάλλον. Πρόκειται για δύο άτομα με τα οποία ερχόταν σε καθημερινή επαφή και έμεναν μαζί του στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα στην Πάτρα.

Ηρωίνη και κόκα από Αλβανούς

Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 24 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης [ΦΩΤΟ].

Κατασχέθηκαν:

· ΗΡΩΙΝΗ βάρους – 2.040 - γραμ.

· ΚΟΚΑΪΝΗ βάρους - 847,5 - γραμ.

· ΚΑΝΝΑΒΗ βάρους – 1.296 - γραμ.

· Το χρηματικό ποσό των – 1.310- ευρώ.

· Μία –1- ζυγαριά ακριβείας

· Ένας -1- ηλεκτρικός αναδευτήρας (μίξερ)

· Διάφορα εξαρτήματα, τυποποίησης ναρκωτικών

· Τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα

· Ένα -1- ζεύγος κλειδιών

"Αποκαλύψεις της Κυριακής": Σκάνδαλα τον αέρα

Στις "Αποκαλύψεις της Κυριακής" που λόγω εορτών κυκλοφορούν σήμερα Παρασκευή θα μάθετε για τις πτήσεις της χλιδής των υπουργών, αλλά και για το οικονομικό σκάνδαλο που συντελείται με την συντήρηση των ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας. Ειδικά για το τελευταίο το Crimes on air τις επόμενες ημέρες και ώρες θα αποκαλύψει μια κίνηση του αρμόδιου υπουργείου που προκαλεί πολλά ερωτήματα..!

Στου Ψυρρή το ... μαγαζί

Συνεχίζονται αμείωτα οι κοινές ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση του παρεμπορίου από τα κλιμάκια ελέγχου στο Κέντρο της Αθήνας, καθώς και στις γύρω περιοχές, στο πλαίσιο της αντεγκληματικής πολιτικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Από χθές το πρωί μεικτά συνεργεία ελέγχων, πραγματοποιούν έρευνα σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. στην οδό Κατσικογιάννη 3 - Ψυρρή, όπου έχει εντοπιστεί μεγάλος αριθμός ειδών υπόδησης, τα οποία αποτελούν προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο, πραγματοποιήθηκαν έρευνες:

  • σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. στην οδό Ορφέως 176 (5-10-2010),
  • σε δύο αποθήκες συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ. στην οδό Κολωνού 13 & 16 (6-10-2010),
  • σε δύο αποθήκες συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ. στην οδό Δημαράκη αρ. 12 & 16 (13-10-2010),
  • σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. στην οδό Μενάνδρου αρ.12 (20-10-2010),
  • σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 1.400 τ.μ. στην Ιερά Οδό 97-99 (17-11-2010),
  • σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. στην οδό Μενάνδρου 4 και σε αποθήκη συνολικού εμβαδού 2.000 τ.μ. στην οδό Σερβίων 6 (23-12-2010),
Στις αποθήκες αυτές βρέθηκε μεγάλος αριθμός προϊόντων παρεμπορίου και ειδών απομίμησης. Η συνολική αξία των προϊόντων αυτών εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 30.000.000 ευρώ. Τα προϊόντα αυτά σε ορισμένες αποθήκες κατεστράφησαν από τις συναρμόδιες Υπηρεσίες, ενώ σε άλλες, λόγω του μεγάλου όγκου των αντικειμένων που κατασχέθηκαν, συνεχίζεται ο έλεγχος και η καταγραφή τους.
Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του έτους, για τον έλεγχο του παρεμπορίου, έχουν διατεθεί συνολικά 20.782 αστυνομικοί, έχουν συγκροτηθεί 8.066 μικτά κλιμάκια, έχουν πραγματοποιηθεί 20.164 κατασχέσεις εμπορευμάτων και επιβλήθηκαν 519 διοικητικά πρόστιμα, ενώ κατασχέθηκαν 663.400 είδη παρεμπορίου - απομίμησης, χωρίς να υπολογισθούν αυτά που έχουν προκύψει από τις καταγραφές στις μεγάλες αποθήκες που ελέγχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.



ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΔΩΝ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Σκοπός των εξειδικευμένων δράσεων είναι ο έλεγχος της διακίνησης και διάθεσης κλεψίτυπων προϊόντων ή προϊόντων πνευματικής – διανοητικής ιδιοκτησίας ή αντικειμένων πάσης φύσεως και μορφής που αποτελούν απομιμήσεις γνήσιων προϊόντων γνωστών εταιρειών, καθώς και αντικειμένων που δεν φέρουν όνομα, στο πλαίσιο της προστασίας του υγιούς ανταγωνισμού της αγοράς. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και πραγματοποιούνται από μικτά κλιμάκια που έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν σε καθημερινή βάση από αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που έχει διατεθεί μόνιμα για το σκοπό αυτό, από προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και με άλλες συναρμόδιες αρχές και φορείς, όπως το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ.α.

Φωτο από το σημείο της έκρηξης





30/12/10

Βίντεο απο το φορτηγό με τις ειδικές κρύπτες για μεταφορά αλλοδαπών

Βίντεο απο την αποθήκη στου Ψυρρή

Εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών








Στην περιοχή της Ελευσίνας (Διόδια) από Αστυνομικούς της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών για τις δραστηριότητες οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε φορτηγό αυτοκίνητο (νταλίκα) με Βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας και διαπιστώθηκε ότι μεταφέρονταν εξήντα πέντε (65) αλλοδαποί (60 υπήκοοι Αφγανιστάν - 2 υπήκοοι Μπαγκλαντές- 2 υπήκοοι Πακιστάν -1 υπήκοος Αλγερίας), οι οποίοι είχαν παραληφθεί στην περιοχή του Ασπροπύργου και προορισμός τους ήταν το λιμάνι της Πάτρας προκείμενου στη συνέχεια με πλοίο μεταφερθούν στην Ιταλία.

Το φορτηγό αυτοκίνητο (νταλίκα) ήταν έμφορτο με πορτοκάλια και στην καρότσα του είχε δημιουργηθεί ειδική κρύπτη έτσι ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί σε εξωτερικό έλεγχο του φορτίου οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι για την μεταφορά τους είχαν καταβάλει 1.200 έως 2.600 Ευρώ ο καθένας.

Εκτός από τον 42χρονο ημεδαπό οδηγό συνελήφθη ένας ακόμη 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο στο οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν :

  • Ένα (1) φορτηγό αυτοκίνητο.
  • Επτά (7) κινητά τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των 965 Ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα διακίνησης αλλοδαπών.