27/3/10

Στην Αλεπού έκρυψε το χασίς ο 17χρονος




Σοκ στην Κέρκυρα. Δεκαεφτάχρονος ενώ ήταν παρέα με τη δεκαεξάχρονη φίλη του, συνελήφθη και όπως προέκυψε στη συνέχεια είχε στην κατοχή του ένα κιλό και 191 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού εντόπισαν το ζευγαράκι τη στιγμή που κατευθυνόταν σε αλσύλιο κοντά στην πόλη προκειμένου να καπνίσουν αυτοσχέδια τσιγάρα με χασίς. Ο 17χρονος που είναι μαθητής του νυχτερινού λυκείου είχε κρύψει τα τρία τσιγαριλίκια στο εσώρουχο του. Κατά την προσαγωγή και παραμονή του στην Ασφάλεια ο ανήλικος ομολόγησε πως στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή Αλεπού, είχε κρυμμένη και τη μεγαλύτερη ποσότητα η οποία και βρέθηκε απο τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Το τραγικό είναι πως ο πατέρας του 17χρονου είναι καθηγητής γυμναστικής αγωγής, ενώ ο γιός του, τον τελευταίο καιρό είχε εγκαταλήψει το σχολείο του. Η 16χρονη φίλη του είναι μαθήτρια Β' Γυμνασίου.
Οι αρχές θεωρούν πως ο 17χρονος μοίραζε την ποσότητα αυτή και σ' άλλους χρήστες ενώ πιστεύουν πως περίεργο ρόλο έπαιζε και ο 19χρονος ξάδελφος του οι γονείς του οποίου είναι μετανάστες στην Αμερική. Τον 19χρονο που επίσης συνελήφθη φιλοξενούσε σπίτι της η οικογένεια του 17χρονου. Τους δυο προηγούμενους μήνες στην Κέρκυρα σημειώθηκαν τρείς θάνατοι νεαρών απο χρήση ηρωίνης. Ανάμεσα τους και μια 18χρονη που βρέθηκε νεκρή σε χωράφι στον Άγιο Προκόπιο. Το κορίτσι που η μητέρα της είναι συνταξιούχος αστυνομικός, δεν έχασε τη ζωή της στο σημείο όπου βρέθηκε. Εκεί τη μετέφεραν και την εγκατέλειψαν άγνωστοι.

Αλλαγή ώρας



Χορεύτριες κάτω ...απο την μπάρα



Της...ακολασίας γινόταν σε στριπ σόου στην Καλλιθέα. Το μενού είχε ακόμη και Νιγηριανή χορεύτρια. Τα ξημερώματα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών και της Ο.Π.Κ.Ε., εντός κέντρου διασκεδάσεως (STRIP-SHOW CLUB) βρέθηκαν τέσσερις άνδρες και επτά αλλοδαπές γυναίκες (-3- υπήκοοι Ουκρανίας, -3- υπήκοοι Ρουμανίας και -1- Νιγηρίας), που κατηγορήθηκαν για «διευκόλυνση ακολασίας άλλων», «άμεση συνέργεια σε διευκόλυνση ακολασίας άλλων», παράβαση του Ν. «περί εκδιδομένων προσώπων» και «υγειονομικές παραβάσεις». Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενεργώντας από κοινού με άλλους πέντε εργαζόμενους στο κατάστημα, κατ΄επάγγελμα και από κερδοσκοπία, διευκόλυναν την διενέργεια ασελγών πράξεων, μεταξύ τουλάχιστον δύο εργαζομένων χορευτριών και πελατών έναντι αμοιβής, παρακρατώντας για λογαριασμό του μέρος των χρημάτων.



Απ' όλα είχε ο Αλβανικός μπαξές








Πλούσιος ήταν ο ... μπαξές των Αλβανών κακοποιών ηρωίνη, κοκαϊνη και φυσικά το "εθνικό προϊον" τους το χασίς. Οι λαθρέμποροι συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Δ-νσης Αλλοδαπών Αττικής/Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αθηνών, στην περιοχή της Ομόνοιας και του Πειραιά. Οι έξι συνολικά δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία διάθετε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αττική. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :


Ποσότητα Ηρωίνης βάρους -5.986- γραμμ.

Ποσότητα Κοκαΐνης βάρους -504- γραμμ.

Ποσότητα Ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8.810- γραμμ.

Εκτός των παραπάνω ποσοτήτων ναρκωτικών κατασχέθηκαν:

Mία (1) μεταλλική πρέσα 15 τόνων.

Τρία (3) μεταλλικά καλούπια.

Δύο (2) βαριοπούλες.

Τρείς (3) ζυγαριές ακριβείας .

Ένα (1) πιστόλι Τσεχοσλοβάκικης προέλευσης, με γεμιστήρα με 8 φυσίγγια.

Ένας (1) σιγαστήρας.

Εξήντα οκτώ (68) φυσίγγια .

Έξι (6) κινητά τηλέφωνα.

Το χρηματικό ποσό των 2.060 ευρώ.

Τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.







Δεν ...χάρηκαν τα δώρα



Τέσσερις ανήλικοι Τσιαγγάνοι με διαρρηκτικά εργαλεία άνοιξαν κατάστημα με είδη δώρων και αφαίρεσαν διάφορα εμπορεύματα βραδυνές ώρες στο Αγρίνιο.Συνελήφθηκαν απο αστυνομικούς της ασφάλειας Αγρινίου και τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Αφου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.

Στο Επταχώρι πέταγαν το χασίς απο το παράθυρο



Σε τρελή καταδίωξη λαθρέμποροι πέταγαν νύχτα απο το παράθυρο Αλβανικό χασίς σε περιοχή της Καστοριάς. Το ξεφόρτωμα έγινε για να τη βγάλουν...καθαρή σε περίπτωση σύλληψης τους, η προσπάθειά τους όμως δεν είχε αποτέλεσμα καθώς από αστυνομικούς του Κλιμακίου Συνοριακής Φύλαξης Επταχωρίου – Καστοριάς και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τσοτυλίου – Κοζάνης, συνελήφθησαν και οι τέσσερις 'Ελληνες ηλικίας 59, 36, 63 & 37 ετών. Συγκεκριμένα: Το βράδυ της 25ης Μαρτίου στο Επταχώρι – Καστοριάς, εντοπίσθηκαν να κινούνται ύποπτα με κατεύθυνση προς την Κοζάνη, δυο επιβατικά Ι.Χ. αυτ/τα, τα οποία όταν επιχειρήθηκε έλεγχος, οι οδηγοί δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα στάθμευσης και ανέπτυξαν ταχύτητα. Κατά την καταδίωξη που επακολούθησε, ακινητοποιήθηκε, το μεν πρώτο, στο οποίο επέβαιναν τρεις εκ των συλληφθέντων, και λειτουργούσε ως προπομπός, στο Τσοτύλι Κοζάνης, το δε δεύτερο στο οποίο επέβαινε ο τέταρτος και το χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, στον Πεντάλοφο - Κοζάνης. Σε νομότυπη έρευνα στο εσωτερικό των οχημάτων, βρέθηκε εντός του δευτέρου οχήματος, μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και (35) γραμμαρίων. Από έρευνα που διενεργήθηκε κατά μήκος του δρομολογίου της καταδίωξης, βρέθηκαν (3) ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (67) κιλών και (530) γραμμαρίων, τους οποίους ξεφόρτωσε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του δευτέρου οχήματος. Κατασχέθηκαν συνολικά (68) κιλά και (565) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (2) οχήματα, (3) κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό 270 ευρώ.



26/3/10

Αίνιγμα ο Ερρίκος για την Αντιτρομοκρατική



Στο σκληρό πυρήνας των "Πυρήνων της Συνωμοσίας της Φωτιάς" θεωρεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πως ανήκει ο 22χρονος Ερρίκος Ράλλης που συνελήφθη ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Ν.Ιωνία Βόλου όπου κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι αρχές μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης να έχει πάρει μέρος και σε κάποιες απο τις τελευταίες σοβαρές ενέργειες της οργάνωσης. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που ο αρμόδιος ανακριτής αποφάσισε να δοθούν στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες του, στην περίπτωση που αναγνωριστεί απο κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, για κάποια απο τις επιθέσεις που ίσως να πήρε μέρος ο εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος. Σύμφωνα με πηγές οι διωκτικές αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση η μια απο τις γιάφκες της οργάνωσης να βρίσκεται εκτός Αττικής και πιο συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα.

Πιάστηκαν στο Βοτανικό οι κλέφτες

Στο Βοτανικό από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, εντοπίστηκαν δύο οι δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 36 ετών, που έκαναν ληστρικές επιθέσεις σε οδηγούς ΤΑΧΙ. Η τελευταία επιδρομή τους ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην οδό Αχαρνών όπου επιβιβάσθηκαν ως πελάτες, σε ΤΑΧΙ που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, από τον οποίο ζήτησαν να τους μεταφέρει στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού, αφαίρεσαν το όχημα και διέφυγαν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι ληστές εντοπίσθηκαν, από περιπολικό της Α.Δ στην περιοχή του Βοτανικού, να επιβαίνουν στο αφαιρεθέν ΤΑΧΙ και παρά την αντίσταση που προέβαλαν συνελήφθησαν. Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο τπυς 21 Μαρτίου στην ίδια περιοχή (Αγία Βαρβάρα) είχαν αφαιρέσει από οδηγό ΤΑΧΙ, με την απειλή μαχαιριού, χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Κοτραμπάντο τσιγάρων στο Λιτόχωρο


Στίβες ήταν οι κούτες με τα λαθραία τσιγάρα πού έβγαζαν στις ακτές στο Λιτόχωρο Πιερίας οι λαθρέμποροι. Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, δύο άντρες ηλικίας 34 και 31 ετών συνελήφθησαν για λαθρεμπορία τσιγάρων. Ειδικότερα, σε διενεργούμενη περιπολία ανδρών του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας για την καταστολή της Λαθρεμπορίας Τσιγάρων, εντοπίστηκαν πλησίον της ακτής Πλάκας Λιτοχώρου Πιερίας, πέντε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα στα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 177.240 πακέτα τσιγάρων συσκευασμένα σε κούτες που δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Τα τρία οχήματα έφεραν ξένους αριθμούς κυκλοφορίας, ενώ τα άλλα δύο έφεραν πλαστές πινακίδες. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τις παραπάνω ποσότητες τσιγάρων είχαν ξεφορτώσει 14 περίπου άτομα από άγνωστο σκάφος, το οποίο είχε προσεγγίσει την ακτή. Οι δράστες, πλην των δύο που συνελήφθησαν, με την εμφάνιση των Λιμενικών και των Αστυνομικών, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας τα ανωτέρω οχήματα, τα λαθραία τσιγάρα και διάφορα προσωπικά τους είδη. Λίγες ώρες μετά παρουσιάστηκε αυτόβουλα, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος αναζητείτο και συνελήφθη. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 317 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης. Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Τα διαφυγόντα κέρδη, σύμφωνα με υπολογισμό των Τελωνειακών Αρχών, ανέρχονται στο ποσό των 519.000€.



25/3/10

Ο ... πρωθυπουργός έστησε "συνωμοσία"

Στην αργία της 25ης Μαρτίου τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής ανέλαβαν δράση και χωρίς να το περιμένει αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν στο Βόλο εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο που το επώνυμο του παραπέμπει σε πρώην πρωθυπουργό που είχε μάλιστα και χαρακτηριστική προφορά.
Ο νεαρός αντιεξουσιαστής συνελήφθη στη 1.30 το μεσιμέρι στο Βόλο, κατηγορούμενος για τη συμμετοχή του στην οργάνωση "Συνωμοσία των Πηρύνων της Φωτιάς". Ο 22χρονος που σπουδάζει δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, τέθηκε υπο παρακολούθηση και συνελήφθη την στιγμή που περπατούσε σε δρόμο της Ν.Ιωνίας Βόλου. Εναντίον του τετραετούς φοιτητή, εκκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης του αρμόδιου ανακριτή, καθώς στη γιάφκα του Χαλανδρίου είχε εντοπιστεί δακτυλικό του αποτύπωμα, σε πλακάκι του μπάνιου. Το αποτύπωμα του ταυτοποιήθηκε ηλεκτρονικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς το 2006 ο νεαρός είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη σε επεισόδια, στα οποία κατηγορήθηκε για αντίσταση κατά της αρχής. Ο 22χρονος έκανε συχνά ταξίδια στην Αθήνα, αλλά μετά την αποκάλυψη της γιάφκας βρήκε καταφύγιο στη Θεσσαλική πόλη.

Παππούς βίαζε τα εγγόνια του!

Ποινή καθείρξεως 36 ετών (!) επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε έναν 78χρονο συνταξιούχο που κατηγορήθηκε για το βιασμό του 6χρονου εγγονού του και της 4χρονης εγγονής του… Ο συνταξιούχος κατάγεται από γειτονικό δήμο των Καλαβρύτων και φέρεται ότι τις πράξεις τις τέλεσε το διάστημα από το Δεκέμβριο του 2006 μέχρι και τον Ιούλιο του 2008. Πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα ανθρώπινο δράμα, καθώς μήνυση σε βάρος του 78χρονου κατέθεσε ο γιος του, μόλις τα δύο ανήλικα παιδιά του τού ανέφεραν τι συνέβαινε όταν επισκέπτονταν τον παππού τους. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να κάμψει την αντίσταση των δύο ανήλικων και μάλιστα απειλούσε τη ζωή τους, στην περίπτωση που τα παιδιά μιλούσαν στους γονείς τους. Εκτός από την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών καθώς και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών και οι δύο κατηγορίες κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Το δικαστήριο λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης έκανε δεκτό το αίτημα η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Στο ακροατήριο δεν κατέθεσαν οι δύο ανήλικοι, αναγνώστηκαν όμως οι καταθέσεις που είχαν δώσει στις δικαστικές αρχές όταν διερευνούσαν την υπόθεση.


Δολοφόνος στο Παγκράτι και απαγωγέας στα Τίρανα

Βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε το Αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο "Top Channel" με ληστή τραπεζών να έχει απαγάγει μια νεαρή γυναίκα, για να ξεφύγει απο τους διώκτες του. Η ληστεία και απαγωγή έγινε μια ανάσα απο το προεδρικό μέγαρο, στην καρδιά των Τιράνων. Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε και θα ακούσετε, καρέ-καρέ την κατάληξη αυτής της απαγωγής που είχε αίσιο τέλος για το κορίτσι. Δράστης της απαγωγής είναι ο 25χρονος Αλβανός Ρομέο Λέκα. Η σύλληψη του έγινε live την περασμένη Παρασκευή. Ο 25χρονος όμως λίγες ημέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμμένα στις 9 Μαρτίου, είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου σε πολυκατοικία στο Παγκράτι τον συμπατριώτη του Ρενάτο Κρασνίκι. Το αιματηρό περιστατικό έγινε λίγες ώρες πριν το θανάσιμο τραυματισμό στη Δάφνη του Λάμπρου Φούντα, όταν ο αντιεξουσιαστής ήρθε σε συμπλοκή με αστυνομικούς. Ο 25χρονος Αλβανός μετά το έγκλημα που διέπραξε με μαχαίρι στο Παγκράτι, διέφυγε στη χώρα του και βρέθηκε δέκα ημέρες μετά, ως ο πρωταγωνιστής αυτής της περιπετιώδους ληστείας. Τα αποτυπώματα του δόθηκαν στη διάθεση των ελληνικών αρχών και ταυτοποιήθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Λ.Αλεξάνδρας, με τα ίχνη που άφησε στο ματωμένο όροφο της πολυκατοικίας στο Παγκράτι.

"Νυστεύοντας" στον Κορυδαλλό

"Αντίο ζωή" λένε όσοι χρήστες βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και ειδικά όσοι συμβιώνουν στην Β' πτέρυγα την αποκαλούμενη και "ναρκωπτέρυγα" καθώς εκεί πιο εύκολα βρίσκεις ηρωϊνη παρά τσιγάρα περιπτέρου. Μέσα σε 24 ώρες ξεψύχησαν στα κελιά τους δυο χρήστες ναρκωτικών. Ο ένας την Τρίτη και ο άλλος μόλις χθές. To μυστικό όμως κρύβεται αλλού καθώς στο "crimes on air" έφθασαν σοβαρές καταγγελίες πως εν όψει της νηστείας και των αργιών των ημερών, το βρώμικο κύκλωμα φρόντισε οι φυλακισμένοι να μην ξεμείνουν απο σκληρά ναρκωτικά τις ...άγιες ημέρες του Πάσχα. Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ή ότι στη "στενή" μπήκε σκάρτο "πράμα" ή ότι η καθαρότητα της ηρωϊνης είναι τέτοια που σκοτώνει με τη χρήση της. Με αφορμή τους δυο τελευταίους θανάτους κύκλοι του σωφρονιστικού κατά τ' άλλα καταστήματος, διαρρέουν πως τα θύματα ήταν αθίγγανοι. Είναι γεγονός πως μετά τη δεύτερη -ατυχέστατη για τη διοίκηση- κινηματογραφική απόδραση με ελικόπτερο του Αλκέτ Ριζάι και του Βασίλη Παλαιοκώστα, το τιμόνι των φυλακών Κορυδαλλού φαίνεται πως έπεσε σε λάθος χέρια. Δεν είναι δυνατόν τους τελευταίους έξι μήνες να έχουν πεθάνει 16 κρατούμενοι απο ναρκωτικά. Και αν κάποιοι δεν υπολογίζουν την ομαδική απώλεια έστω και φυλακισμένων-χρηστών, τότε οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι υποχρεωμένοι να διερευνήσουν, ποιός και με τι αντάλλαγμα έχει κάνει τον Κορυδαλλό "σουρωτήρι" και μαγαζάκι του, στις πωλήσεις θανατηφόρων παραισθησιογόνων ουσιών;

...και το πρώτο κλεφτρόνι


Παιδί ... μάλαμα είναι ο 26χρονος που το τελευταίο δεκαπενθήμερο, είχε διαπράξει, στην περιοχή της Νίκαιας, δέκα ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών αλλά και ανήλικων. Ο δράστης εντόπιζε ηλικιωμένες ,που φορούσαν στον λαιμό τους χρυσή αλυσίδα με χρυσό σταυρό και με την χρήση σωματικής βίας τα αφαιρούσε καθώς επίσης και ανήλικους από τους οποίους αφαιρούσε το κινητό τηλέφωνο και μικροποσά. Στην κατοχή του οι άνδρες της Ασφάλειας Νίκαιας βρήκαν :
  • Πλήθος αλυσίδων λαιμού με σταυρούς.
  • Ποσότητα ηρωίνης βάρους -6,5- γραμμαρίων.
  • Ποσότητα κάνναβης βάρους -3,4- γραμμαρίων.
  • -27- ναρκωτικά δισκία.
  • Ένα ξύλινο γκλόμπ.
Στο μεταξύ από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Ν. Χαλκηδόνας πιάστηκαν δύο αλλοδαποί, ένας 23χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 19χρονος Παλαιστίνιος, κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες κλοπές».
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, είχαν διαπράξει, στις περιοχές της Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Χαλκηδόνας και Πατησίων, με ειδικό ψαλίδι, δώδεκα (12) διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, από τα οποία αφαιρούσαν ράδιο CD, χρήματα και λοιπά αντικείμενα.

'Αρχισαν τα όργανα

Μετά το Αγρίνιο σύλληψη για λαθρεμπόριο βεγγαλικών έγινε και στη Νίκαια του Πειραιά.
Η Ασφάλεια συνέλαβε 52χρονο επιχειρηματία να έχει στην κατοχή του 21.280 κροτίδες, φωτοβολίδες καθώς και ρουκέτες εκτόξευσης εδάφους. Ο 52χρονος δήλωνε"έμπορος χάρτου".

24/3/10

Όπλα και ναρκωτικά

Για διακίνηση διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, αλλά και για κατοχή όπλων συνελήφθη 39χρνος στην Αθήνα απο τη Δίωξη Ναρκωτικών. Ειδικότερα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ -28 - γραμμ.
β) Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ -2,5- γραμμ.
γ) HIPNOSEDON: -26 δισκία.
δ) LEXOTANIL: -30- δισκία.
ε) Δύο -2- πιστόλια με πέντε -5- γεμιστήρες.
στ) -42- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
ζ) Μία -1- σιδερογροθιά.
η) Ένα -1- μαχαίρι με λεπίδα -10- cm.
θ) Ένα -1- μαχαίρι με λεπίδα πολεμικού τύπου -8- cm.
ι) Μία -1- ζυγαριά ακριβείας.
ια) Μία -1-κουκούλα κάλυψης προσώπου.
ιβ) Δύο -2-ζευγάρια γάντια.
ιγ) Μία -1- τανάλια.
ιδ) Ένα -1- Ι.Χ.Ε. αυτ-το αλλά και μια
δίκυκλη μοτ-τα .

Υπό βροχή το τελευταίο αντίο

Kάτω από καταρακτώδη βροχή, οδηγήθηκαν νωρίς το απόγευμα στην τελευταία τους κατοικία, η τραγική μάνα Κατερίνα Καραθανάση που μαζί με την 15,5 ετών κορούλα της, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, έθεσαν τέρμα στη ζωή τους με γεωργικό φάρμακο.
Μπροστά στην κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας αλλά και το εισαγγελικό τελεσίγραφο ο πατέρας που ήταν χρόνια σε διάσταση με την 52χρονη με την οποία και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, αποδέχτηκε τελικά η μικρή Κωνσταντίνα να ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού Καμαρούλα, δίπλα στη μητέρα της. Στον ίδιο χώρο αναπαύεται και ο 16χρονος Αλέξης που τον Νοέμβριο του 2006 δολοφονήθηκε στα Καλύβια Αγρινίου, μαζί μ' άλλους τέσσερεις κυνηγούς. Η αστυνομία ήταν σε επιφυλακή καθώς ο πατέρας επέμενε απο χθές πως μετά την κοινή νεκρόσιμη ακολουθία το ανήλικο κορίτσι θα μεταφερόταν σ' άλλο κοιμητήριο.



Πλάκωσε τους μέθυσους στις πιστολιές

...Πλακώθηκαν στα ούζα και δεν ήξεραν τι έλεγαν, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τους "πλακώσει" στις πιστολιές. Οι δυο πελάτες-τραυματίες είχαν καταναλώσει τόση μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, τρόμαξαν να τους πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο, αφού περίμεναν πρώτα επί ώρες για να ξεμεθύσουν. Οι δυο θαμώνες είχαν την απαίτηση να τα πιούν μέχρι πρωίας, αλλά όταν η 27χρονη υπεύθυνη σε ουζερί του Αγρινίου, τους ανέφερε πως η ώρα πήγε δυο τα ξημερώματα και το μαγαζί πρέπει να κλείσει, τότε "είδε ο τρελλός το μεθυσμένο και φοβήθηκε". Ο 53χρονος με τον 50χρονο φίλο του άρχισαν να καταφέρονται με ακατονόμαστες φράσεις εναντίον όχι μόνο της 27χρονης ελληνίδας αλλά και της Ουκρανέζας σερβιτόρας. Η 27χρονη έχασε την υπομονή της και ξύπνησε τον ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο διαμέρισμά του και σε όροφο πάνω απο το ουζερί. Όταν κατέφθασε ο 40χρονος οι δυο θαμώνες, του επιτέθηκαν να τον χτυπήσουν, τότε εκείνος που δεν φημίζεται και για την ψυχραιμία του, τράβηξε το πιστόλι των 7,65 mm και τους "γονάτισε" με δυο σφαίρες. Η μια βολίδα βρήκε τον έναν άνδρα στην πατούσα και η άλλη τον δεύτερο θαμώνα στον αστράγαλο. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ...ασυγκράτητος 40χρονος πιστολέρο, πριν απο 15 χρόνια είχε πυροβολήσει στα πόδια δυο μπράβους που λυμαίνονταν την περιοχή. Ο 40χρονος που παλαιότερα έχει εκτίσει ποινή στις φυλακές, πριν απο δεκαπέντε ημέρες συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου του ιδίου διαμετρήματος.
Στις συστάσεις που του έκανε αστυνομικός φέρεται να του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:" Δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου, αλλά ξέρω τι κάνω. Σημαδεύω πάντοτε στα πόδια. Δεν βαράω στο ψαχνό, τρελός είμαι να ...φάω ισόβια;".

Σε καβάτζα 12.500 κροτίδες

Mεγάλη ποσότητα με κροτίδες κατέσχεσε η Ασφάλεια Αγρινίου, απο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ σε κεντρικό σημείο της πόλης. Πίσω απο την επιχείρηση του ο ιδιοκτήτης έκρυβε 12.5οο κροτίδες, σε εγκαταλελειμένο φορτηγό που το είχε μετατρέψει σε αποθήκη-καβάτζα.
Οι κροτίδες στο Αγρίνιο αυτήν την περίοδο έχουν μεγάλη ζήτηση, καθώς κυριαρχεί το έθιμο με τα "χαλκούνια" που είναι η τοπική παραδοσιακή γιορτή, με αυτοσχέδια βεγγαλικά που πυροδοτούνται συνήθως απο ενήλικες το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής. Το ζητούμενο βέβαια με τις απαγορευμένες κροτίδες του εμπορίου, είναι πως αυτές πέφτουν στα χέρια ανήλικων παιδιών, που αγνοούν την επικινδυνότητα τους

Η... σταύρωση μάνας και κόρης στο Αγρίνιο

Η τραγωδία στο Αγρίνιο μοιάζει να μην έχει τέλος, όχι τόσο γι αυτούς που έμειναν πίσω αλλά για τα μέλη της οικογένειας που έφυγαν τόσο βίαια και πρόωρα. Μάνα και κόρη που έθεσαν με εντομοκτόνο τέρμα στη ζωή τους, μη μπορώντας να αντέξουν το χαμό του 16χρονου Αλέξη, που βρήκε φρικτό θάνατο απο τα σκάγια του υιού Φούκα, φαίνεται πως είναι μοιραίο, να μη μπορέσουν να βρούν οι βασανισμένες ψυχές τους την ηρεμία τους, ούτε και μετά θάνατον.
Ο πατέρας της οικογένειας που εδώ και χρόνια ήταν σε διάσταση με την 52χρονη Κατερίνα Καραθανάση, έχει διαμυνήσει πως το 15,5 ετών κοριτσάκι θα ταφεί σε κοιμητήριο της επιλογής του στην πόλη του Αγρινίου. Στο μόνο που έχει συμφωνήσει είναι η νεκρόσιμη ακολουθία να γίνει [3 μμ] στην ενορία του χωριού Καμαρούλα έκει όπου βρίσκεται και το σπίτι της οικογένειας. Ο ιερέας Καλλίνικος προσεύχεται να μην φτάσει ποτέ η στιγμή να προκληθούν επεισόδια μέσα στον ναό του Αγίου Γεωργίου και δυστυχώς με τα φέρετρα σηκωμένα. Η ανησυχία είναι διάχυτη καθώς οι δυο πλευρές δεν συμβιβάστηκαν με αποτέλεσμα ο πατέρας να έχει αναθέσει πριν αλλά και μετά την εκκλησία τη μεταφορά και ταφή της μικρής Κωνσταντίνας σ' άλλο γραφείο κηδειών. Αυτό σημαίνει πως το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στην τελευταία του κατοικία με νεκροφόρα που ο οδηγός της, μέχρι και την τελευταία στιγμή θα αναμένει τις οδηγίες του πατέρα. Κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να ανεχθούν οι συγγενείς απο την πλευρά της μητέρας της. Είναι ενδεικτικό πως αναρτήθηκαν ακόμη και διαφορετικά "κηδειόχαρτα". Το μοναδικό παρήγορο στοιχείο -σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές μας- είναι πως στο χωριό Καμαρούλα υπάρχουν μόνο συγγενείς απο το σόϊ της τραγικής μάνας, κάτι που σημαίνει πως ο πατέρας μπροστά στην κατακραυγή και τις οργισμένες αντιδράσεις ίσως ακαγκαστεί να υπαναχωρήσει. Το "crimes on air" είναι απόλυτα σε θέση να γνωρίζει πως έχει επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας Αγρινίου,που σε συνεργασία με αξιωματικούς της Ασφάλειας, παρακολουθούν πολύ στενά το θέμα που ανέκυψε. Ο εισαγγελικός λειτουργός μάλιστα όταν τον επισκέφθηκε χθες στο γραφείο του ο πατέρας του κοριτσιού, του επεσήμανε πως θα γίνει αυτό που επιτάσσει το έθιμο, μάνα και κόρη δηλαδή να ταφούν πλάϊ στο μνήμα του μικρού Αλέξη που βρίσκεται στο κοιμητήριο της Καμαρούλας.
Το μοναδικό παιδί της οικογένειας που βρίσκεται στη ζωή ο 22χρονος Βασίλης, επιθυμεί να μην χωρίσει ο θάνατος τη μικρούλα αδελφή του απο τον αδελφό και τη μητέρα τους.

23/3/10

Φούμαρα τα 2 εκ. δολάρια

Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τριών αλλοδαπών για «ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ» και συνελήφθη ένας από τους κατηγορούμενους, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται. Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσήλθε ένας έλληνας και κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε ηλεκτρονικά, με γραπτό κείμενο ότι κέρδισε σε διεθνή ΛΟΤΑΡΙΑ το χρηματικό ποσό των δύο εκατομμύριων (2.000.000) δολαρίων, όπου για να εκταμιευθούν και να του αποσταλεί η επιταγή αρχικά έπρεπε να πληρώσει διάφορα διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλει 400 ευρώ σε άτομο που βρισκόταν στην αλλοδαπή. Μετά από ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων, εντοπίσθηκε ομάδα ατόμων που μοναδικό σκοπό είχε να αποσπά με απατηλό τρόπο (Κέρδη σε διεθνή ΛΟΤΤΑΡΙΑ) διάφορα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστα άτομα, τα οποία ήλπιζαν σε είσπραξη υψηλών κερδών που δήθεν είχαν επιτύχει σε διαγωνισμούς . Κατά τη ψηφιακή διερεύνηση της υπόθεσης μέλος της παραπάνω ομάδας απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα ( email ) το οποίο φέρονταν να έχει αποσταλεί από την Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το οποίο υποχρεούταν να καταθέσει o ημεδαπός το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) Δολαρίων Η.Π.Α ως φόρο , μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς χρημάτων, ώστε να εκταμιευθεί το ποσό των δύο εκατομμυρίων (2.000.000) Δολαρίων Η.Π.Α. το οποίο είχε κερδίσει. Στην συνέχεια μέλος της ομάδος, το οποίο βρισκόταν συμπτωματικά στην χώρα μας, προθυμοποιήθηκε να παραδώσει την επιταγή των 2.000.000 Δολαρίων αφού πρώτα παραλάμβανε τα έξοδα φορολογίας του παραπάνω ποσού. Σε συντονισμένη επιχείρηση που οργανώθηκε, σε περιοχή των Αθηνών εντοπίσθηκε ένας εκ των δραστών ο οποίος και συνελήφθη, ενώ παράλληλα αναζητούνται οι συνεργάτες του στο εξωτερικό μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (ΙΝΤΕΡΠΟΛ). Η ανωτέρω περιγραφόμενη μέθοδος αποτελεί παγκόσμιο είδος απάτης με μεγάλο αριθμό θυμάτων και στην χώρα μας. Ερευνάται από τη Κύρια Ανάκριση μέσω των τραπεζικών λογαριασμών αλλά και την ΙΝΤΕΡΠΟΛ εάν το παραπάνω κύκλωμα είχε και άλλα θύματα.

...Επαναστατούν οι "Πυρήνες"

Γράφει ο βασίλης χήτος

Οι "Πυρήνες της Φωτιάς" και όχι κάποια ...νεοεμφανιζόμενη

Οργάνωση,πήρε πάνω της την ευθύνη, για τις βομβιστικές

ενέργειες που έγιναν το Σαβατοκύριακο στην Αθήνα.

Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

με εξαίρεση τον εκρηκτικό μηχανισμό-χύτρα στον

Πακιστανό Ανουάρ Ικμπάλ στην πολυκατοικία της οδού

Πάτμου στα Πατήσια,θεωρούν πως οι υπόλοιπες δυο

ισρχυρές βόμβες στη "Χρυσή Αυγή"

και στην Πέτρου Ράλλη, έγιναν με την ...έτοιμη συνταγή

του "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ".

Οι "Πυρήνες" δηλαδή είναι βέβαιο πως παρέλαβαν "πακέτο"

τις ετοιμοπαράδοτες συσκευασίες με την

αμμωνιοδυναμίτιδα, τα ρολόγια και τ' άλλα παρελκόμενα

σε πλήρη σύνθεση. Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές,

επισημαίνουν στο "crimes on air" πως ακόμη και η

επιλογή των στόχων ήταν δουλειά

ενός "παππού" και όχι των νεοτρομοκρατών.

Τη μοναδική ...είδηση που βγαίνει απο την προκύρηξη

πάντως ο συντάκτης τη φύλαξε για το τέλος,

επισημαίνοντας πως και τα τρία βομβιστικά χτυπήματα,

έγιναν απο τον ίδιο πηρύνα της οργάνωσης.

Τιμής ένεκεν μάλιστα -όπως αναφέρεται- αυτή η ομάδα

των "κομάντος" θα πάρει πλέον το όνομα του νεκρού

αντιεξουσιαστή στη Δάφνη Λάμπρου Φούντα.

Οι ''Πυρήνες της Φωτιάς" απευθύνονται με μένος

όπως ήταν φυσικό, εναντίον της ακροδεξιάς

οργάνωσης η "Χρυσή Αυγή" πολλά

στελέχη της οποίας, ούτε λίγο ούτε πολύ

τα στοχοποιεί, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο

της Νίκο Μιχαλολιάκο.Η οργάνωση ...βαπτίζει ως

"συμβιβασμό" απο την πλευρά των αλλοδαππών το

επικείμενο νομοσχέδιο που πλέον δεν θα "νομιμοποιεί"

δικές τους μαζικές [βλέπε Δεκέμβρης 08] πράξεις

βίας ενάντια στο κράτος, ενώ αίσθηση προκαλεί ο

χαρακτηρισμός του συντάκτη, που απευθυνόμενος

στους Αλβανούς και όχι στους Βορειοηπειρώτες, τους

χαρακτηρίζει "άπληστους" απο πλευράς

καταναλωτισμού. Τα αποσπάσματα της προκύρηξης όπως

αυτή δημοσιεύτηκε στη διαδυκτακή αντιεξουσιαστική

εφημερίδα Athens indymedia έχουν ως εξής:

" Άπληστοι οι Αλβανοί"
O ρατσισμός στην Ελλάδα με τον ερχομό του πρώτου

μεταναστευτικού ρεύματος ( κυρίως Αλβανών και

βορειοηπειρωτών) εκφράζεται μέσω της πατριωτικής

υπεροψίας με μικρές έντονες

δόσεις εθνικισμού.Από την άλλη οι Αλβανοί προέρχονται

από την κομμουνιστική κοινωνία της κλειστής οικονομίας

του Χότζα, στερημένοι από καταναλωτικά αγαθά και

άβγαλτοι στις κοσμοπολίτικες ανέσεις δυτικού τύπου.

Ταυτόχρονα οι περισσότεροι Αλβανοί γεμίζουν με

απληστία απέναντι στα πρωτόγνωρα για αυτούς

καταναλωτικά “αγαθά” που

αντικρίζουν στις οθόνες και στις βιτρίνες και κοιτούν να

τα αποκτήσουν με κάθε τρόπο.
Έτσι συχνά η λέξη <Αλβανοί> ταυτίζεται με τον κλέφτη,

το βιαστή, τον εγκληματία.
Από την άλλη μεριά οι Αλβανοί ως αποδέκτες αυτής

της υποτίμησης και ως απάντηση στο ρατσισμό που

δέχονται, ξεκινούν να υπερασπίζονται το δικό τους

εθνικισμό.

Ο νόθος μεγαλοϊδεατισμός για τη μεγάλη Αλβανία, ο

δικός τους αλυτρωτισμός με την περιοχή της Τσαμουριάς,

ο αμερικάνικης έμπνευσης UCK, μέχρι και οι

πανηγυρισμοί με Αλβανικές σημαίες στην Ομόνοια

για την ποδοσφαιρική νίκη εναντίον της εθνικής

Ελλάδος είναι μερικά παραδείγματα για το που

θέτει ο καθένας τα σύνορα στο μυαλό του, είτε

από τη μεριά των “δυνατών” είτε από τη μεριά των

αδύναμων”.
" Ο συμβιβασμός των Ασιατών αλλοδαπών"
Κάθε νομοσχέδιο εξυπηρετεί συγκεκριμένες στρατηγικές

του ελληνικού κράτους. Σε αυτή την περίπτωση η εξουσία

έχει να κερδίσει αρκετά, προσφέροντας μια κοινωνική

συμμαχία σε μετανάστες που αποδέχονται τον βασικό

πυρήνα των “αξιών” αυτής της κοινωνίας.Το ελληνικό

κράτος σκοπεύει με λίγα λόγια να επικυρώσει επίσημα

αυτό που ούτως ή άλλως συμβαίνει. Να ενσωματώσει

ένα μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού πληθυσμού

στον κοινωνικό κορμό.
" Οι νεοφασίστες-πιόνια"
Ήταν πια ορατό και από τους πιο κοντινούς του, ότι ο

Νίκος

Μιχαλολιάκος είναι ένας παρακρατικός ρουφιάνος,

ένα πιόνι του συστήματος που δήθεν το πολεμάει και

η Χρυσή Αυγή το μαγαζάκι του.
Όσο για τους κακομοίρηδες που τον ακολουθούν ακόμα,

δεν έχουν ούτε την τιμή ούτε το σθένος να

υπερασπίζονται τα -σάπια- πιστεύω τους.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και

αρκετά από αυτά γνωστοποιημένα. Ο χρυσαυγίτης

που συνελήφθη για μαχαίρωμα σε στέκι στα Πετράλωνα

ρουφιάνεψε στην αστυνομία το ποίοι ήταν μαζί του,

ποιοι είπαν να πάει και άλλα πολλά, δείχνοντας ότι

χωρίς τον αρχηγό τους είναιανεγκέφαλα σκουπίδια

χωρίς ίχνος προσωπικής αντίληψης.

Ο Παναγιώταρος που θεωρείται ψηλά στην ιεραρχία της

Χρυσής Αυγής όταν συνελήφθη επειδή έκαψε μια τούρκικη

σημαία όχι μόνο το αρνήθηκε αλλά ισχυρίστηκε πως καταδικάζει τέτοιες

ενέργειες .
Το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε μια νέα

τάση εκτός Χρυσής Αυγής, σαφώς υποδεέστερη από

άποψη δυναμικής, η οποία προσπάθησε να αποτάξει

τον παρακρατικό χαρακτήρα που έχει προσδοθεί λόγω

της Χρυσής Αυγής στον ακροδεξιό χώρο Οικειοποιούνται

συνθήματα και έως ένα μικρό βαθμό πρακτικές του

τρόπου δράσης αναρχικών και αντιεξουσιαστών

προτάσσοντας ένα είδος εθνικιστικής αυτονομίας.

Η φαινομενικά “τίμιων” προθέσεων κίνηση σε σύντομο

χρονικό διάστημα αυτοαναιρέθηκε με τον πιο

καταφανή τρόπο. Γρήγορα φάνηκε ότι ήταν

προϊόν ενός επιδέξιου marketing, εμπνευσμένου από

αντίστοιχες προσπάθειες στην Ευρώπη διαφόρων

ακροδεξιών κεφαλιών.

Έτσι ο συλληφθέντας σε μια κίνηση τους, Δ. Παπαγεωργίου

είναι πολύ μακρυά από την έννοια του αγνού εθνικιστή.

Ως γνωστόν είναι δημοσιογράφος (!) στην φυλλάδα

του Μιχαλόπουλου, γνωστό για γελοία υπόθεση

εκβιασμού επιχειρηματιών με τη χρησιμοποίηση της απειλή

της 17Ν, και στη φυλλάδα του Ζαφειρόπουλου

απογοητευμένου πρώην κεφαλιού της Χρυσής Αυγής

που δεν αφέθηκε να ανελιχθεί όσο επιθυμούσε στην

ιεραρχία της .

Επίσης μετά τη σύλληψη του Παπαγεωργίου βγήκαν

στην επιφάνεια και οι πολύ καλές σχέσεις του με το

γελοίο πολιτικό δημιούργημα που ακούει στο

όνομα ΛΑ.ΟΣ .

Έτσι ο Καρατζαφέρης έσπευσε να κάνει δηλώσεις

συμπαράστασης αποσκοπώντας στα δικά του πολιτικά

συμφέροντα και την επίτευξη νέων ισορροπιών στον

εθνικιστικό χώρο.
"Ο συμβολισμός των δυο χτυπημάτων"
Για όλους τους παραπάνω λόγους περνώντας απ' την

θεωρία στην πράξη, επιλέξαμε, σε διάστημα 30 ωρών,

να κάνουμε “έξωση” στα γραφεία της παρακρατικής

χρυσής αυγής, να χτυπήσουμε τα κολαστήρια της

Πέτρου Ράλλη, που καθημερινά χιλιάδες μετανάστες

βιώνουν τον εξευτελισμό της κράτησης και των χαρτιών

νομιμότητας, καθώς και το σπίτι του αντιπροέδρου του

ελληνοπακιστανικού συλλόγου Ανουάρ Ικμπάλ,που

έχει μαζέψει όλους τους φιλήσυχους Πακιστανούς και

στο παρελθόν είχε ευθυγραμμιστεί με τον τότε

υπουργό δημόσιας τάξης καλύπτοντας το θέμα των

απαγωγών συμπατριωτών του.
Παράλληλα αυτό είναι το πρώτο δείγμα της βομβιστικής

εκστρατείας που είχαμε προειδοποιήσει ότι θα εντείνουμε

μετά το χτύπημα στη βουλή, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΧΑΤΖΗΜΙΧΕΛΑΚΗ καθώς

και του συγκατηγορουμένου τους Μ.Γ. Επίσης απαιτούμε

την παύση των διώξεων για την ίδια υπόθεση.

Υ.Γ. Όσον αφορά τις υλικές ζημιές των ιδιοκτητών

παρακείμενων γραφείων του κτιρίου, που ανέχονταν

τη στέγαση της Χρυσής Αυγής, ο λογαριασμός να

σταλεί στους παρακρατικούς.
. Ο σημερινός υπουργός είναι ένας πολύ καλός πωλητής,

αξιοποιώντας στο έπακρο τις σχέσεις και τις επαφές του

με τα δημοσιογραφικά κατεστημένα (απόκρυψη και

αποσιώπηση γεγονότων, τηλεοπτικές επικηρύξεις,

φωτογραφίες συντρόφων...).
" Τιμή και δόξα στον Λάμπρο Φούντα"
Το ξημέρωμα Τετάρτης 10 Μαρτίου, σε συμπλοκή

με αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου

τραυματίζεται θανάσιμα ο 35χρονος

αντιεξουσιαστής Λάμπρος Φούντας. Όπως είναι

αναμενόμενο τα

media επιχειρούν για άλλη μια φορά να καθοδηγήσουν

τη σκέψη, προβάλλοντας τα δικά τους τρόμο-σενάρια.

Ως διορισμένοι
Τώρα ο Λάμπρος έχει “
γιάφκα”. Μαζί με τούς υπόλοιπους

συντρόφους, τον Κασίμη, τον Τσουτσουβή, τον Πρέκα,

τον Μαρίνο, τον Τεμπερεκίδη, έχουν να πουν πολλά και

να κάνουν άλλα τόσα.
Εμείς ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφασίσαμε να

μετονομάσουμε για αυτή την ενέργεια τον πυρήνα

που πραγματοποίησε τις επιθέσεις, σε

κομμάντο Λάμπρος Φούντας”προσδοκώντας

την κατανόηση και την συναίνεσή του.

Καλό ταξίδι Λάμπρο...

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΡΟΡΙΣΤΩΝ
ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ