5/2/10

Κόρη υπουργού και προβληματικό αλκοτέστ


Κόρη υπουργού είχε την ατυχία να εμπλακεί σε τροχαίο συμβάν με διερχόμενο οδηγό στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ιθάκης. Ατυχία επειδή ο οδηγός που ήταν εκτός υπηρεσίας, συνέπεσε να είναι τροχονόμος στο επάγγελμα, με αποτέλεσμα ο μηχανισμός του αλκοτέστ να κολλήσει και να μην εκτυπώσει το αποτέλεσμα στο χαρτάκι, όταν ο άνδρας φύσηξε για να δώσει το δείγμα του. Αυτό βέβαια δεν συνέβη και με τη δικηγόρο, κόρη του υπουργού που είδε και στο χαρτί ότι ήταν καθαρή στο…οινόπνευμα. Το ίδιο αποτέλεσμα της είπαν πως βγήκε και για τον τροχονόμο αλλά παραδόξως μόνο προφορικά. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια αλλά που να το φανταστεί έμπλεξε και ο τροχονόμος που έπεσε σε κόρη υπουργού

Πιστόλια για …σκότωμα



Αυθαιρεσία με τα ‘πιστόλια’ της Τροχαίας που εκπέμπουν ακτίνες λέϊζερ και με τα οποία οι ένστολοι χρήστες τους σημαδεύουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα προκειμένου να βεβαιώσουν παραβάσεις που αφορούν την υπέρβαση των ορίων ταχύτητας αλλά και ότι αυτό συνεπάγεται: αφαίρεση διπλώματος και υπέρογκα πρόστιμα.
Όπως μας κατήγγειλαν οι ίδιοι οι τροχονόμοι οι συσκευές αυτές δεν διαθέτουν σύστημα που να αποτυπώνεται φωτογραφικά στο καντράν το εικονιζόμενο αυτοκίνητο και η ταχύτητα με την οποία κινείται.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις οργισμένες διαμαρτυρίες αφού τα όργανα της τάξης δεν μπορούν να αποδείξουν επι τόπου στον οδηγό το είδος της παράβασης του, καθώς και ειδικά για πολυσύχναστους δρόμους, το πιστόλι αυτό αυτομάτως καταγράφει την ταχύτητα απο το επόμενο διερχόμενο όχημα.
Εδώ βέβαια αξίζει να επισημανθεί και η δικαιολογημένη καχυποψία πολλών οδηγών που θεωρούν ότι αρκετοί τροχονόμοι, είναι σε θέση αυθαίρετα να γράψουν στην κλήση την ταχύτητα που τους …βολεύει, για να δείξουν στους ανωτέρους του ότι το ‘σαφάρι’ των παρανομούντων έπιασε τόπο.
Είναι ενδεικτικό ότι πάτερας μεροκαματιάρης πήγε στην Τροχαία της Κερατέας για να διαμαρτυρηθεί πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του υψηλού προστίμου και λιποθύμησε όταν του ανέφεραν ότι η παράβαση δεν διαγράφεται.
Τα …αποτελεσματικά ‘πιστόλια’ της Τροχαίας έχουν προμηθευτεί από ιδιώτη ενώ η επισκευή τους γίνεται απο επαγγελματία στο Κορωπί

4/2/10

Στη ‘φάκα’ ο απαγωγέας του …Βοτανικού


Ο πιο έμπιστος συνεργάτης του εφοπλιστή Άρη Θεοδωρίδη κρυβόταν πίσω από την απαγωγή της συντρόφου του που έγινε στις 19 του περασμένου Ιούνη στο Π.Φάληρο. Ο Αιγύπτιος οδηγός Μοχάμεντ πήρε ‘κούρσα’ την 74χρονη γυναίκα από το σπίτι της στην οδό Κρόνου 19-21 τη στιγμή που σκόπευε να πάει για μπάνιο στη θάλασσα. Οι συνεργοί του έκλεισαν το δρόμο και απήγαγαν υποτίθεται και τον ίδιο. Ο προσωπικός οδηγός του εφοπλιστή με τους Αλβανούς συνεργούς του κατάφεραν να αποσπάσουν λίτρα 1.800.000 € και να απελευθερώσουν στη συνέχεια στο Βοτανικό την ηλικιωμένη γυναίκα

…Φαρμακείο ο Κορυδαλλός


Με το καρότσι χορηγούνται τα φάρμακα στους κρατουμένους στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές η κατάσταση το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς το …σωφρονιστικό κατάστημα έχει μετατραπεί και σε σούπερ μάρκετ ναρκωτικών ουσιών. Κάποιοι με το αζημείωτο βέβαια και προφανώς για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και για να κάμψουν τις αντιδράσεις διαμαρτυρίας στα σύγχρονα μπουντρούμια, φροντίζουν να διατηρούν τους φυλακισμένους σε …καταστολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το blog ειναι υπο κατασκευη.