24/12/10

Όταν ο "Σπιναλόγκας" έβγαλε νεκρό τον Νώντα Σκυφτούλη


Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το καρτέρι θανάτου που είχε στήσει στα Εξάρχεια 42χρονος σε βάρος 28χρονου. Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής να αναζητούν τους φονικούς κάλυκες, ανάμεσα στο κράνος και το "παπάκι" που οδηγούσε το θύμα. Οι δυο άνδρες ανήκαν στον αναρχικό χώρο, αλλά είχαν τις δικές τους ιδεολογικές διαφορές με αποτέλεσμα ο 28χρονος -σύμφωνα με μαρτυρίες του Crimes on air- στο παρελθόν να έχει χτυπήσει δυο φορές τον 42χρονο. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι ο 28χρονος ... πείραξε το κορίτσι του 42χρονου. Έτσι ο τελευταίος στις 26 Απριλίου του 2009 του έστησε ενέδρα στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Τσαμαδού. Το θύμα έπινε καφέ σε στέκι της πλατείας. Ο δράστης τον είχε δει και ανέμενε πότε θα σηκωθεί για να φύγει. Μόλις πέρασε από μπροστά του με το μηχανάκι πάτησε δυο και τρείς φορές τη σκανδάλη και εξαφανίστηκε. Ο 42χρονος για μεγάλο διάστημα έγινε ερημίτης και ζούσε σε τροχόσπιτο μέσα στο δάσος στην Τίρυνθα Αργολίδας. Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και τον συνέλαβαν την περασμένη Τετάρτη.
Τότε τον Μάϊο του 2009 την πρώτη ώρα της δολοφονίας ο γνωστός-άγνωστος παρακρατικός δημοσιογραφίσκος που επί ανεκδιήγητου Μαρκογιαννάκη, έγλυφε και διόρισε στενό συγγενικό του πρόσωπο στην ΕΥΠ διέδιδε πως: "Ο νεκρός που έπεσε είναι ο Επαμεινώντας Σκυφτούλης..."
Αναφερόμαστε στον Νώντα [φωτο] που παλαιότερα με διαρροές ιδίου τύπου τον παρουσίαζαν ως μέλος της "17 Νοέμβρη" χωρίς φυσικά ποτέ να αποδειχτεί κάτι τέτοιο. Ο "Σπιναλόγκας" της σκοτεινής προπαγάνδας οργίασε με την φαντασία του. Για φανταστείτε να είχε συμβεί τώρα το έγκλημα τι θα έλεγε ο γυμνοσιάλιαγκας. Και το λέμε αυτό γιατί ο Νώντας κατάγεται από το Αγρίνιο..! [Ωχ βλακεία κάναμε έτρεξε προς Κατεχάκη μεριά ο "Σπιναλόγκας" λέγε με ΒΑΣ ΒΑΣ για να τους το καρφώσει...].