24/8/10

Ξύλο μέχρι θανάτου και μετά τον πήγε στο νοσοκομείο



Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε ότι την 12.10΄ ώρα της ιδίας, διακομίσθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ένας (1) αλλοδαπός άνδρας 40 ετών περίπου, από έναν (1) αλλοδαπό και έναν (1) ημεδαπό, οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι τον είχαν βρει νεκρό σε ερημική παραλία της Αλεξανδρούπολης.
Αμέσως δόθηκε εντολή για ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι ο θάνατός του ήταν πρόσφατος και είχε προέλθει από εγκεφαλική αιμορραγία, εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ισχυρισμοί του αλλοδαπού που μετέφερε τον θανόντα με το αυτοκίνητό του στο Νοσοκομείο, ήταν ψευδείς, αφού ο ίδιος ήταν αυτός, που, εντός της οικίας του είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος, τα οποία επέφεραν τον θάνατό του.
Ο δράστης εξεταζόμενος παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, αλλά, όταν για προσωπικούς λόγους χτύπησε τον παθόντα με τα χέρια του, αυτός έπεσε κάτω και χτύπησε το κεφάλι του στο δάπεδο.
Ο δε παραπάνω ημεδαπός, περί ώρα 14.00΄ της 23-08-2010, μετά από τηλεφωνική παράκληση του αλλοδαπού δράστη, μετέβη στην εν λόγω οικία και προσπάθησε να αφαιρέσει τα ίχνη του εγκλήματος, που υπήρχαν εκεί, καθαρίζοντας και εξαφανίζοντας στοιχεία που είχαν σχέση μ’ αυτό.
Αμφότεροι οι ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.-