28/8/10

Έγινε δολοφόνος ο χασισοκαλλιεργητής


Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών συνέλαβαν την 27-8-2010 σε Τ.Δ. του Δήμου Μ. Αλεξάνδρου - Ν. Πέλλας, 46χρονο άνδρα, κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και κατοχή – καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, την 14.30’ ώρα της ίδιας ημέρας (27-8-2010) επί δημοτικής οδού εντός προαναφερόμενου Τ.Δ. βρέθηκε πεσμένος 55χρονος ημεδαπός άνδρας μετά της δίκυκλης μοτοσικλέτας του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Γιαννιτσών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, προερχόμενος από βολή πυροβόλου όπλου.
Από την προανάκριση που διενήργησε η προαναφερόμενη Υπηρεσία μας, προέκυψε ότι ο παθών, λίγο πριν την πτώση του και καθώς κινούνταν με δίκυκλη μοτοσικλέτα επί της προαναφερόμενης οδού πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο από τον κατηγορούμενο, ο οποίος ευρισκόταν την ώρα εκείνη στον αύλιο χώρο της οικίας του, παρακείμενου της οδού και σε απόσταση περί τα 35 μέτρα απ’ αυτήν.
Στην κατοχή του κατηγορουμένου βρέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα (μια καραμπίνα και ένα δίκαννο), τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς επίσης φυσίγγια και κενούς κάλυκες φυσιγγίων, μέρος των οποίων έφερε πάνω του (στα ρούχα του). Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν 5,5 γραμμάρια κάνναβης, ενώ όπως διαπιστώθηκε στην αυλή του σπιτιού του καλλιεργούσε 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν.