5/8/10

Οι Ρουμάνοι "ζήλεψαν" τους Αθίγγανους


Τη δράση των Αθίγγανων ακολουθούν τώρα και οι Ρουμάνοι κακοποιοί, που δείχνουν ... αδυναμία στο Χαλκό και όχι μόνο. Στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Β/Α Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 35 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για «διακεκριμένες κλοπές».

Οι συλληφθέντες μαζί με δύο (2) άλλους ομοεθνείς συνεργούς τους, που αναζητούνται, εντοπίσθηκαν στην περιοχή Χαράδρα Αυλώνας, παραπλεύρως της σιδηροδρομικής γραμμής, όπου είχαν μεταβεί με δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, προκειμένου να μεταφέρουν -300- περίπου μέτρα χάλκινα καλώδια, του εναέριου δικτύου ηλεκτροκίνησης αμαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. και τα οποία οι ίδιοι είχαν κόψει νωρίτερα.

Από την προανάκριση- έρευνα που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει και τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις :

· Κατά το χρονικό διάστημα από 7-6-2010 έως 14-6-2010, στον Αυλώνα Αττικής αφαίρεσαν τέσσερις (4) μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.

· Την 19-6-2010, στη περιοχή Σαμιώτη Αυλώνα Αττικής αφαίρεσαν ένα (1) μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η.

· Την 10-7-2010 στη περιοχή Σφενδάλη Αυλώνα αφαίρεσαν από το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ο.Σ.Ε. χάλκινα καλώδια τηλεδιοίκησης.